Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

U novoj 2019 godini, obećajte sebi da nećete davati svoju ljubav i pažnju ljudima koji to ne zaslužuju

Zvanično smo u poslednjem mesecu 2018. godine, i na samo nekoliko dana do nove 2019. godine. Praznično veselje i novogodišnja euforija je svuda oko nas. Ljudi su zauzeti kupovinom novogodišnjih poklona, u nameri da iznenade svoje najmilije, prave retrospektivu godine koja je uskoro iza nas i razmišljaju o stvarima i ciljevima za sledeću godinu.

nova godina 2019 novogodisnja odluka

Novogodišnja rezolucija

I dok se većina od nas pita koja bi novogodišnja rezolucija trebala da bude, rekao bih sledeće…

U 2019. godini, ostavite svakoga i sve iza vas, što vam ne pomaže da se razvijate i da napredujete.

Ovo će verovatno biti i jedna od najtežih odluka koju ste ikada napravili, ali verujte mi da vredi.

Prestanite da dajete svoju ljubav pogrešnim ljudima. Prestanite da trošite energiju na stvari koje nisu vredne vaše pažnje. Prestanite da budete tu za ljude, koji vas ne uključuju u vaš život. Nemojte da vam prioritet budu stvari, koje vam ne donose sreću. Nemojte da se uzdate i polažete nade u svakoga koga upoznate. Prestanite da poričete pravo da osetite pravu i istinsku ljubav.

Znam da je jedino što istinski želite je, da budete okruženi dragim ljudima kojima je iskreno stalo do vas. Ali, davati svoju energiju i trošiti svoje vreme i dušu na svakoga, nije pravi način da to uradite.

Vi možete imati čisto srce i iskrene namere ali tužna je istina da neće svi umeti da prepoznaju tu svetlost u vama. Neće svi moći, umeti niti želeti da upoznaju pravog vas. Znam da to tužno zvuči, ali je istina i njoj moramo pogledati u oči.

Vi niste ovde da bi svima ugodili, niti su svi ovde, da bi ugodili vama.

Jer, što se budete više davali, gde svi mogu da dođu do vas i da uzmu jedan deo vas, to više sputavate sebe da dođete do ljubavi za kojom žudite.

Jer, što više budete dozvolili drugima da vas tretiraju kao žrtvu, tako sebe više više osuđujete na život sa bolom i patnjom.

Što više budete prihvatali da ste osoba koja uvek mora da nosi svu težinu ovog sveta, više ćete patiti.

Mogu da osetim vašu sumnju, ali...

Ako prestanete da ih zovete, oni će nestati. Ako prestanete da im šaljete poruke, verovatno više neće pitati za vas. Ako prestanete da budete tu za njih, verovatno da će zaboraviti na vas. Ako prestanete da ih volite, sve što ste gradili zajedno, može da se sruši.

Znam da zvuči strašno. Ali, razmislite malo bolje.

Ako sve to ima moć da uništi vezu, to jasno znači da je jedina osoba koja sve to održava - ste vi. I znate kako to ide - za tango je potrebno dvoje.

Ne možete nikoga prisiliti da vas voli, tako što ćete svu svoju energiju trošiti na to da ih ubedite da ste vredni njihove ljubavi. Ne možete se žrtvovati za nekoga, kome stvarno nije stalo do vas.

Jer, ako je samo vaša energija ta koja je održavala vezu, onda to, dragi moji, nije ljubav.

Vaša energija je definitivno najvrednija stvar koju imate u svom životu i kada to shvatite, da je nepotrebno trošite, tada ćete biti dovoljno jaki da prihvatite da vaše vreme na ovoj zemlji nije ograničeno - ali da vaša energija jeste.

Jednom kada spoznate ovu istinu, shvatićete da najvažnija osoba na ovom svetu ste - VI. Tada ćete razumeti zašto se ponekad osećate tako kako se osećate. I tada ćete konačno shvatiti ko zaslužuje mesto u vašem svetu i ko ne zaslužuje vašu pažnju.

Vi niste odgovorni da spasavate druge. Nemate obavezu da ih popravljate.

Jedina odgovornost koju treba da shvatite je da ste vi i vaša dela ta, koja vas sputavaju da živite vaš život onako kako želite. Vi ste jedini kreator vašeg života i vaše sudbine. Jedina osoba koja je odgovorna za sve ono što se dešava vama.

Vi zaslužujete mnogo više nego što mislite. I ono kako ja gledam na to je da smo svi mi na korak od toga da imamo jedan drugačiji i bolji život.

I zato, recite zbogom 2018. godini, oprostite sebi za svaku grešku koju ste učinili i dočekajte novu godinu, posvećeni sebi i sopstvenom blagostanju.

Tim sajta za upoznavanje Lepotica i Zver, želi vam srećnu novu 2019. godinu sa željom da ostvarite sve ono što želite i da pronađete onu osobu, koja traži vas!