Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 običnih sitnica koje dokazuju da je partneru stalo do vas

Često se nađemo „ni tu ni tamo” sa nekim. Viđate se, sve je „ok” i uživate ali niste sigurni da li je partneru zaista stalo do vas ili je s vama da mu ne bi bilo dosadno u životu. Postoje male stvari koje znače puno. Onda, koje su to sitnice?

sitnice u vezi

1. Pita vas kako vam je prošao dan

Partner kome je stalo do druge osobe želi da zna kako je bilo na poslu, ko vas je iznervirao i da li ste danas briljirali. Ako nekoga zaista volimo, neće nam biti teško da ih saslušamo, makar i ne prokomentarisali. Svima treba osoba koja će zaista saslušati šta imamo da kažemo, makar to bilo i klasično „jadanje” kako je na poslu bilo teško, kako vas je kolega izbacio iz takta ili drugarica prećutala da ima novog dečka. Biti partner znači brinuti o nekome i biti tu za njega.

Šta kada upoznate muškarca kao što je Zverka iz serije Seks i Grad

2. Zahvalnost

Zahvalnost je nešto što mnogi zanemaruju, a u stvari je ova jednostavna i besplatna stvar ključ sreće, ne samo u ljubavi već i u životu uopšte. Biti zahvalan partneru za sve što čini za vas, ili jednostavno za to što vas voli može pokazati koliko su iskrene vaše emocije. Ne moraju to biti ruže, ni večera, niti sat. Dovoljna je iskrena reč, zagrljaj i poljubac. Najlepše stvari su besplatne.

Kako pravi muškarci pokazuju znake pažnje

3. Seti se ...

... datuma, sitnice koje se vama dopada, knjige koju ste rekli da želite da imate. Partner koji se seti ovakvih detalja očigledno želi da drugoj osobi pokaže koliko je pažljiv/a i koliko mu/joj je stalo.

4 bitne stvari bez kojih nema uspešne veze

4. Deli...

... brige, sreću, poslove u kući... Istinska i srećna veza je samo ona u kojoj su partneri ravnopravni. Samo tada se mogu oboje ostvariti kao emotivna bića jer se neće osećati ograničeno svojom seksualnošću (čitaj: žena u kuhinji i sl.) Partner koji podeli svoja razmišljanja o ozbiljnim temama i problemima sa drugom osobom, pokazuje da je prihvatio tu osobu kao „svoju” kojoj veruje i od koje očekuje zreo savet i toplu reč utehe kad je ona potrebna.

9 načina kako se džentlmen izdvaja

5. Ne sputava vas

Bilo da je reč o izlascima sa društvom, o hobijima koji njega/nju ne uključuju ili je to jednostavno jedan dan u spa centru bez ikog, partner kome je stalo neće praviti „frku” oko ovoga jer zna da je svakome nekada potrebno malo prostora da razbistri misli ili da se jednostavno relaksira. Oba partnera su ovim na dobitku jer imaju vremena da se posvete onome što vole i u čemu uživaju, te su samim tim srećniji i prenose tu sreću u vezu.

7 iznenađujućih razloga zašto vam se više ne javlja

Sitnice koje život znače su zaista nekada naizgled beznačajne stvari, ali su krucijalne za ostvarivanje srećne veze ili braka. Ukoliko partner ne čini ni jednu od ovih pet stavki možda je vreme da preispitate kuda veza vodi i da li ste vi zaista srećni i ispunjeni. Nekada se olako uljuljkamo u vezama koje su „bajate” samo iz straha da napustimo partnera jer nismo sigurni da ćemo naći „bolje”.

Nekada nam ne treba „bolje” već samo „ono pravo”.


Preporučujemo vam takođe da pogledate ostale tekstove na temu muško-ženskih odnosa na Lepotica i Zver Blog-u.