Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

13 stvari koje se promene kada se venčate

Brak je „kruna ljubavi“ kako kažu, i nesumnjivo najveća promena u životu. To je sjedinjavanje dva života, dva tela i dve duše, i da bi brak bio harmoničan i srećan potrebno je puno uloženog truda, vremena, strpljenja i ljubavi. Puno je stvari koje se menjaju kada započnete zajednički život a evo nekoliko najbitnijih.

vencanje


1. Dobijate trajnog cimera

Napravili ste dobrovoljnu svesnu odluku da podelite svoj životni prostor sa drugom osobom, tako da ne, neće biti kao kad ste studirali i delili sobu u dobu sa cimerom kog ste jedva čekali da se otarasite za četiri godine. Trebaće dosta vremena da se naviknete jedno na drugo.

9 stvari koje su bračni parovi voleli da su znali na dan svog venčanja

2. Momentalno se osećate zrelije

Da, istog trenutka. Možda je to zbog burme, ili potpisa na papiru, ili jednostavno zato što znate da vam predstoji nešto veliko i ozbiljno, ali činjenica je da odrastete u tom trenutku makar malo.

8 nezrelih navika koje odrasli muškarci treba da zaborave

3. Niste više slobodni strelci

Više niste „solo“, pa vas verovatno ni neće zvati na sve moguće žurke jer znaju da ste „pripitomljeni“ i da nema nekog smisla da idete sa njima kada se izlazak svodi na upoznavanje novih momaka/devojaka. Da, osećaćete se izostavljeno u nekim situacijama.

4. Osećate se odgovorno jedno za drugo

Sad ste jedno drugom sve na svetu, i naravno da pazite na svoje „čedo“ jer više ne možete da zamislite svoj život bez partnera. Morate biti tu u svim situacijama: u usponima, padovima, uspesima i neuspesima, vi ste jedno drugom najveća podrška i od vas zavisi kakva će osoba sa kojom živite biti: puna samopouzdanja ili nesigurna i nesrećna.

3 veštine koje treba da savladate da biste našle dečka Zverku

5. Drugačije shvatate svađe

Više niste momak i devojka, već muž i žena što svađe uzdiže na potpuno drugačiji nivo. Sada znate da je vreme da zrelo razrešite konflikt i izađete pametniji i bliži iz svađe. Ne možete se tek tako okrenuti i reći da ćete raskinuti jer vas „baš briga“.

6. Životni ciljevi se prilagođavaju planovima za porodicu

Možda ste pre par godina bili ubeđeni da ćete juriti karijeru i posvećivati svo svoje vreme poslu, ali ste sada svesni da ako želite da taj brak uspe, morate napraviti mesta za porodicu i sve vaše planove prilagoditi zajedničkim ciljevima.

5 navika koje trebate usvojiti ako želite blisku povezanost sa partnerom

7. Ljudi će vas drugačije gledati

Da, gledaće vas kao par u većini slučajeva, jer to i jeste i nema ništa loše u tome. Vi ste bračni drugovi, i to znači da delite sve u životu.

8. Zaboravljaćete da ga/je predstavite kao svog muža/ženu, umesto toga ćete reći momak/devojka

Što skroz razumljivo jer ste odnedavno promenili „zvanje“.

9. Vaš seksualni život će se poboljšati

Da, iako mnogi tvrde da je seks bračnih parova na nezavidnom nivou, u stvari je suprotno. Kako je to moguće? Bolje se poznajete, živite zajedno što znači da imate sve prostorije na raspolaganju, niko vas ne ometa, dovoljno ste intimni i imate poverenja da govorite o onome šta vam prija a šta ne. I najbolje od svega je što znate da taj seks možete ponavaljati kad god želite, koliko god želite. Brak odjednom ne zvuči tako loše, zar ne?

8 stvari koje treba da uradite u sobi da biste spasili vezu odnosno brak

10. Viđate se više nego ikad

Ponovo logično, ali veoma značajno za odnos. Sada se viđate više nego ranije, iako oboje radite, opet zajedno ležete u krevet što je neprocenjivo.

Da li se viđate ili ste u vezi? Koja je razlika i kako da prepoznate svoj slučaj

11.Svi vas ispituju „Kad će beba?“

Da, iz nekog čudnog razloga kod nas se podrazumeva da čim se uzmete dođe i dete. Nemojte padati ni pod čiji uticaj. Idite svojim tempom i uživajte u bračnom životu.

12. Dobijate novu porodicu svidelo vam se to ili ne, sa bračnim partnerom, dolazi i cela njegova/njena familija...

...već i mnogo, mnogo napora, ulaganja, truda, kompromisa, promena i strpljenja.