Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

11 znakova da je kvalitetna žena u pitanju

Kroz život, izlazićemo sa i upoznavati različite vrste žena. Nametljive, ravnodušne, hladne, strastvene, pune života i one u kojima života, nema baš mnogo. Neke će od nas učiniti da se osećamo kao da smo centar sveta. Neke će postati naš centar sveta.

Jednom u životu, upoznaćemo nju, koja će se izdvojiti od svih onih ostalih žena koje smo upoznali do tad i koja će sve ostale, gurnuti u senku.

Ništa manje, ona će nas naterati da se zapitamo zašto ne postoji više devojaka kao što je ona.

Ukoliko ste bili te sreće da upoznate takvu ženu, vrlo verovatno ste primetili ovih 12 znakova da je u pitanju kvalitetna žena.

kvalitetna zena

Ona vas inspiriše

Da, kvalitetna žena će vas inspirisati da postignete svoj pravi potencijal i postignete mnogo više, a da pri tom, nije zahtevna. Ona vas neće prisiljavati, jer veruje u vas i da ćete doneti ispravne odluke.

Osobine "savršene" žene?

Ona ne igra igrice

Kvalitetna žena, ne igra dečije igrice. Nije ljubomorna. Nema neizvesnosti kada je u pitanju vaša veza. Ona zna svoju vrednost i ne oseća potrebu da to dokazuje vama, sebi ili nekom drugom.

Svesna je da se svet ne vrti oko nje

Da, kvalitetna žena zna da se svet ne vrti oko nje, ali ona želi vaše poštovanje i ljubav, jer je i sama spremna da vam ponudi isto. Ona ne očekuje da zapostavite sebe, zarad ličnih želja i potreba.

Koje navike treba usvojiti ako želite blisku povezanost sa partnerom

Ne očekuje da ste joj tu, 24 sata na dan, 7 dana u nedelji

Kvalitetna žena je svesna da oboje treba da imate svoj život izvan veze i da vam da dovoljno prostora za svoje prijatelje, posao i hobije.

Zna da se ponaša i prilagodi situaciji

Sa kvalitetnom ženom, nikada nećete doći u situaciju da se ne osećate prijatno, kada ste u društvu vaših roditelja, prijatelja, poslovnih saradnika. Znate da zna da se ponaša i “sarađuje” sa ljudima i da je dovoljno mudra da zna o kojim temama može pričati u datom trenutku i da se ume prilagoditi situaciji.

Koje faze ljubavi postoje?

Kvalitetna žena zna kako da se brine sama o sebi

Kvalitetna žena nije sa vama iz koristi, bilo to finansijska, fizička ili mentalna korist u pitanju. Ona je sa vama da bi ravnopravno uživali zajedno u vezi, bez opterećivanja.

Ne stidi se profila na društvenim medijima

I ne samo to, kvalitetna žena zna kako da se predstavi drugim ljudima, bilo to uživo ili iza ekrana računara.

Kako društvene mreže mogu uništiti vašu vezu?

Ne stidi se svoje seksualnosti

Kvalitetna žena je svesna svoje seksualnosti i nije stidljiva u spavaćoj sobi. Ako joj nešto smeta, ona će vam to i reći, bez drame i tenzije. Ona se ne ponaša kao da je vaša intimnost nešto čega treba da se stidite i ne pričate o tome. Kvalitetna žena je dovoljno zrela da to prihvati kao nešto potpuno normalno i da je to deo jednog zdravog odnosa, koji u stvari, održava iskrenost između vas dvoje.

Da li je jubav i veza bez seksa moguća?

Kvalitetna žena ima svoje mišljenje

I neće se suzdržavati da ga kaže kako bi izbegla argumente, samo da bi drugima udovoljila To ne znači da će ona pokušati da nametne svoje mišljenje drugima, već da je otvorena za diskusiju, a neslaganja neće dovesti do svađe ili neprijatne situacije.

Ako imate diskusiju, ona neće pokušati da je završti stereotipnim odgovorima poput “svi muškarci su isti”. Svesna je da svako ima drugačiji pogled na svet i neće pokušati da vas “spusti” sa generalizovanim izjavama.

Zna svoju svrhu i cilj

Kvalitetna žena ima definisane ciljeve prema kojima stremi. Prepreke koje joj se nađu na putu, neće je sprečiti da nastavi svojim putem.

Učiniče da se osećate se kao najsrećnija osoba na svetu

Zašto? Zato što to i jeste. Budite sigurni da žena sa ovakvim kvalitetima, ne može biti sa bilo kim. Ona je nezavisna, jaka žena i ne boji se da bude sama i ako je u vezi sa vama, to znači da joj se stvarno sviđate ako je odabrala vas, da budete u vezi sa njom.

Upoznati kvalitetnu ženu, je danas veliki izazov. Zato je i pokrenut sajt za upoznavanje Lepotica i Zver, gde muškarci imaju mogućnost da upoznaju veliki broj žena koje imaju kvalitete, iznad navedene.

Registrujte se već danas!