Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Tajna SMS poruke zbog koje će svaki muškarac odlepiti

Da li želite da naučite koja je to SMS poruka koju skoro svaki muškarac želi da dobije? Nemojte se iznenaditi ako muškarac sve više bude pokazivao svoju zainteresovanost za vas kada pošaljete poruku kao što je ova…

Skoro da ni jedna žena ne zna da je to nešto što čovek želi više od bilo čega drugog na svetu. Znate li kakva je to SMS poruka?

To je poruka - Poštovanja.

Evo odgovora. Pogrešno shvatanje je to što većina žena misli da je jedino što muškarci žele - intimni odnos. U određenoj meri tu ima istine, ali to nije baš ono što on dugoročno gleda. Seks je samo prolazno iskustvo.

Međutim kada je u pitanju poštovanje u vezi ili u braku, poštovanje ima sposobnost da zauvek traje.

Znači, pre nego što bilo šta pošaljete svom čoveku, razmislite o tome da mu pošaljete poruku koja pokazuje da mu dajete poštovanje koje zaslužuje. U tome je tajna.

sms poruke za muskarca

Primeri SMS poruka koje pokazuju poštovanje

Možete reći nešto poput “Jako cenim kako naporno radiš. Ti si tako vredan i smatram to izuzetno seksi…” ili nešto kao “Znam da ti to ne govorim često, ali jako cenim koliko si seksi… molim te nemoj stati!”.

Iz ovih primera možete videti da poruke zvuče prilično pitomo i bezazleno za žene. Dok je u muškom svetu to upravo vrsta stvari za kojom žude više nego za bilo čim drugim.

Razmislite kada ste svom čoveku zadnji put poslali ovakvu vrstu poruke? Verujem da je bilo odavno… ako ste uopšte.

Evo još nekoliko drugih SMS poruka za koje predlažem da pokušate sa muškarcem sa kojim ste ili onim sa kojim želite da budete.

Pokušajte reći nešto poput: “Uvek sam zamišljala sa kakvim idealnim čovekom želim da budem… a ti imaš toliko tih kvaliteta!”.

A možete reći i nešto kao: “Dok sam bila mala devojčica maštala sam o tipu čoveka sa kojim bih bila i definitivno deliš tonu kvaliteta o kojima sam razmišljala!”.

Ako ovako nešto pošaljete čoveku u pravo vreme, nemojte se iznenaditi ako vas počne juriti više nego pre. Nemojte se šokirati ako počne sve češće da vam šalje poruke, da vas zove i da želi da provodi više vremena sa vama nego ranije.

Zašto je to tako? Zato što ste mu dali nešto što mu većina žena nije dala. Dinamika ovog poštovanja je da će postati psihički zavisan od vas. Kada postane vaš ovisnik, vi ćete biti kao magnet za njega, jedina žena na svetu na koju se privlači. Na ovaj način podstičete njegovu želju da bude sve posvećeniji i posvećeniji vama.

Ako mi ne verujete, onda očigledno niste probali da šaljete ovakve poruke… pokušajte!

Poštovanje je bitno

Ova ideja da je poštovanje najvažniji deo odnosa, na kraju krajeva i jeste apsolutno jedna od najvažnijih ideja u vezi. Poštovanje vašeg partnera je jedan od ključeva za dugotrajniju i srećniju vezu, bez obzira da li ste u braku ili ste tek počeli da se zabavljate. Tu tvrdnju je i nauka potpuno podržala.

Stvar je u tome da je slanje SMS poruka postala jedan od najmoćnijih načina da svom partneru prenesete da ga poštujete. Za slanje poruka vam treba malo vremena, a osim toga je jednostavno i lako. Postoji bezbroj načina da otkucate SMS poruku koja će učiniti da muškarac oseća visok nivo predanosti vama.