Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ne budite u vezi sa nekim ko vam se vraća - budite sa nekim ko je uvek tu za vas

Lako je osećati da treba biti u vezi ili braku, smiriti se do određenog uzrasta. Ali, u čemu je smisao živeti sa nekim ako oni nisu pravi? Kaže se da su najbolje stvari vredne čekanja i da sve dođe baš kad treba. Zašto onda ne sačekati pravu ljubav?

Kada rešite da budete sa bilo kim u vezi samo da bi bili u vezi, da bi ste se smirili, da bi se reklo da ste ozbiljni i posvećeni, verujte mi da je to najgora odluka koju ikada možete doneti. Nikada ne prihvatajte nekoga ko nije za vas. Ne žrtvujte sebe i svoju slobodu. Ne spuštajte granice vaše vrednosti zarad nekoga ko to neće ceniti.

Jedino gde ćete se istinski i u pravom smislu te reči smiriti je kada budete sa nekim za koga niste ni mislili ni želeli da se smirite.

budite sa nekom ko je uvek tu za vas

Partnerski odnosi bi trebali da budu iz ljubavi, a ne iz drugih potreba i poriva. Ako ste sa nekim ko je vaš drugi izbor, ne samo da sebi uskraćujete šansu da pronađete vašeg savršenog partnera, već možete i da povredite tu drugu osobu. Odnos i veza sa nekim ko nije dobar za vas, može samo da loše utiče na vas. To može da vas uništi i dovesti vas do očaja.

Jedina osoba koja je dostojna vašeg vremena je ona koja vam budi leptiriće u stomaku. Osoba koja vam oduzima dah, zbog koje vam celo telo treperi i čini da verujete u ljubav. To je vaša „srodna duša“. Zaista ne bi trebalo da pristajete na bilo šta manje od toga.

Iako se možda nekada osećate kao beznadežan slučaj, kao neko ko nikada neće pronaći osobu koja će vas tretirati kako treba, oni su tamo. Sve što treba da uradite je da verujete u to i da sačekate... Zaslužujete da budete sa nekim ko vas poštuje. Nemojte trošiti svoju ljubav na nekoga kome nije stalo do vas, ko neće brinuti o vama. Ne dozvolite da troši vaše vreme dok čekate onu pravu ljubav.

Naći ćete nekoga ko zna vašu vrednost, ko vas uvažava. U njihovim očima vi ćete biti osoba koju su toliko dugo čekali. Ljubav ne pita za vreme. Zato, oni neće hteti od vas ništa drugo osim vaše ljubavi. To je osoba sa kojom treba da se smirite.

Budite sa osobom koja će učiniti da zaboravite na sve ostalo. Da se prepustite jedno drugom i uživate u udobnosti ljubavi ne vodeći računa koliko vremena trošite ni na šta. Kada se prava ljubav desi vreme postaje nevažno. Nije bitno ni koliko morate da čekate takvu ljubav. Ono što je najvažnije je da između vas postoji neraskidiva i neporečiva veza. Kada to imate, sve ostalo dolazi na svoje mesto.

Uprkos usađenim i ukorenjenim uverenjima nikada se nemojte smirivati na silu. Nemojte biti i smiriti se sa nekim samo zato što „to tako treba“. Vaše srce će vam reći kada dođe vreme za to. Znaćete da je to neko koga volite više od bilo čega na svetu. Ne povređujte sebe samo zato što je drugi izbor primamljiv.

Svi zaslužujemo pravu ljubav, a takva ljubav je vredna čekanja.