Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

3 brutalne istine koje morate prihvatiti ako želite da pronađete pravu ljubav

Koje su to 3 brutalne istine koje jednostavmo morate prihvatiti ako želite da pronađete pravu i istinsku ljubav?

Ukoliko ste sebi nekada postavili to pitanje, evo ih i odgovori.

kako pronaci ljubav

Očekivanja znači imati predrasude

Drage dame, ovo je prva brutalna istina koju morate znati : vi imate visoka očekivanja od vašeg partnera samo zato što ih vi niste u mogućnosti (za sad) ostvariti.

Ako ne znate kako da se brinete sami o sebi, ako ne znate šta tražite - mentalno, fizički, emotivno i duhovno - kako bi imali srećan i ispunjen život, onda ćete nesvesno očekivati od nekog drugog da to sve uradi za (umesto) vas.

Ukoliko očekujete da će vaš partner zadovoljiti sve vaše potrebe tako što će vam čitati vaše misli i govor tela - nećete daleko dogurati.

Svi mi želimo da se osećamo voljenim i da neko brine o nama (i to je sasvim u redu)

Ne bih se ni pretvarao da vam verujem kada bi mi rekli da vam nije stalo da budete voljeni i da drugi brinu o vama, i zato molim vas, nemojte to govoriti sebi niti bilo kome drugom.

Svi mi, uključujući i mene i vas, želimo da budemo voljeni i želimo da neko brine o nama, ali dok to ne priznamo sebi da želimo i da smo spremni to da i primimo, bez obzira na to šta drugi rade za i zbog nas, to nam neće biti dovoljno.

Možemo se boriti protiv toga, ali nećemo pobediti. Naša bes će samo odgurnuti ljubav od nas, i na kraju ćemo ostati sami.

Naša bes se tada pretvara u tugu, i zbog takvog našeg ograničenog uverenja, ostajemo zaglavljeni, sa mišljenjem da nismo dovoljni dobri i dovoljni.

Kada verujemo u to da nismo “dovoljno dobri”, tada gledamo da krivimo našeg partnera umesto da razmišljamo o tome kako možemo da brinemo više o sebi

Često možemo da osetimo da ne postoji niko ko bi nas mogao razumeti. U nama mislimo : “Ne treba mi previše, želim samo partnera koji će me poštovati, koji će mi biti od pomoći s vremena na vreme i ko nije sebičan i ne misli samo na sebe”, i tako dalje…

Okrivljujemo druge za naše stanje i tražimo razloge koji opravdavaju zašto smo tu gde jesmo, umesto da sami tražimo bolje načine za bolji život.

A kada smo zaglavljeni, tada ne možemo da rastemo, da napredujemo ili da se oslobodimo naših samodestruktivnih šablona u odnosima.

Kako pronaći rešenje protiv ovih brutalnih istina i kako privući ljubav kakvu želimo?

  • Prepoznajte šta je to što radite u vašem ljubavnom životu i šta je to što ne funkcioniše i donesite odluku da to i promenite.
  • Pronađite pomoć i podršku koja vam je potrebna da bi se razvijali i oslobodite se šablona.
  • Tražiti pomoć, ne znači da ste slabi ili zahtevni. Šta više, to znači da ste jaki i hrabri.
  • Čak i kada pronađemo pomoć, bez obzira da li je to mentor ili life couch kome verujemo i koji će nam pomoći da se razvijamo dalje, moramo razumeti da smo mi ti od kojih sve zavisi i da smo samo mi ti od kojih zavisi da li ćemo promeniti naš život na bolje ili ne.
  • NIKO drugi vas neće osloboditi od "duga" koji ste vi akumulirali.
  • NIKO drugi vas neće učiniti da se osećati lepim i poželjnim, ako u to ne verujete sami.
  • Nemojte trošiti energiju na nepotrebne stvari i na kukanje. Koristite vašu energiju da pronađete ono što vam je srcu potrebno i ono što će vas učiniti srećnim.
  • Ovo dugujete sebi i vašem partneru, jer ako vaš partner želi da vas voli, to neće moći jer vi ne dozvoljavate da budete voljeni.
  • Jer, kada ne dopuštate ljubav - vi odbijate ljubav.
  • Ako želite da privučete ljubav u vaš život, morate uraditi sve što je potrebno da volite sebe prvo. Pronađite potrebnu pomoć, nemojte gubiti vreme i energiju misleći da niste dovoljno dobri.