Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

3 najveće greške kojima žene sabotiraju svoje šanse za pronalaženje partnera

Dobra ste „prilika“, dobro izgledate, izgradili ste sebe, svoju karijeru i interese i imate mnogo toga nekome da pružite i ponudite. Pa, zašto ste onda još uvek sami? Da li vam je teško da pronađete nekoga? Možda ste se čak i pitali "Zašto sam i dalje sama?" "Zašto nemam partnera?" ili "Hoću li zauvek ostati sama?" Ukoliko je u vašem slučaju pronalaženje ljubavi borba, morate znati neke stvari, kako biste zaista pronašli „onog pravog“ i uživali u čarima ljubavi. Kao prvo, niste sami. Skoro 50 procenata populacije su samci. Dakle, šanse su vam naklonjene i idu u vašu korist. Lako je zaglaviti se u razmišljanju da više nema slobodnih samaca, te da vam je more mogućnosti svedeno na jednu malu baricu u dvorištu. Jednom kada počnete da razmišljate na taj način, samo postaje samo još gore. „Nema više dobrih muškaraca, svi su već zauzeti“. Ukoliko ovo govorite sebi, onda već pravite prvu grešku kojom sabotirate svoje šanse za ljubav.

trazenje partnera

Zašto nemam partnera?

Konstantno sebi postavljate ovo pitanje, ali nikako ne možete da pronađete odgovor. Kada ste sami, deluje vam kao da su baš svi oko vas u vezama. Dovoljno je da uključite TV ili par minuta surfujete po internetu. Sve što vidite i što vam upada u oči su srećni parovi. Živimo u društvu koje žudi za vezom. Poruka koju na ovaj način dobijate i koja se stalno plasira je da, da biste bili srećni, morate biti u vezi. Ali, da li je to istina? Koliko parova zapravo znate da su u srećnoj vezi, onakvoj vezi u kakvoj biste zaista poželeli da budete? Biti samac donosi sa sobom i neke prednosti. Možete ići gde god želite. Ukoliko jednostavno želite da ostanete kod kuće, u pidžami i nastavite da budete ležerni, to je takođe u redu. Nema toliko pritiska. Isto tako, ni svaka veza ne podrazumeva automatski „sreću“. Ako ste u toksičnoj, disfunkcionalnoj i stresnoj vezi, to se može odraziti na vaše zdravlje, te može čak dovesti do fizičkih i psihičkih problema, što je svakako gore nego biti sam. Ne postoji jedan, jednostavan odgovor zašto ste još uvek sami. Možda jednostavno samo još uvek niste upoznali pravu osobu. Ipak, možda je i nešto drugo u pitanju. Postoji nekoliko uobičajenih grešaka koje žene čine kojima sabotiraju svoje šanse za ljubav, potpuno nesvesno. Kako biste proverili da ovo nije problem i kod vas, koji vas sprečava da pronađete ljubav, već da je samo potrebno malo strpljenja, budite iskreni i objektivni i potražite sebe u 3 najveće greške kojima žene često sabotiraju svoje šanse za pronalaženje partnera.

3 greške kojima žene sabotiraju svoje šanse za pronalaženje partnera

Ne odvajate dovoljno vremena za ljubav

Možda provodite puno vremena na poslu ili napolju, družeći se s prijateljima. Prvi korak ka vezi je upoznavanje i viđanje sa nekim. Često se može čuti rečenica poput: "Jednostavno nemam dovoljno vremena za vezu." Za odnose je pre svega potrebno vaše vreme. To znači da morate nešto u nekoj meri da žrtvujete i stavite, barem privremeno, u drugi plan. Ukoliko niste voljni da izdvojite vreme za to, verovatno nikoga nećete uspeti da upoznate dublje. Može se desiti čak i da ostavite pogrešan utisak na potencijalne partnere, koji će možda pomisliti da ste radoholik ili da samo brinete o sebi, zbog čega ćete delovati sebično i nepoželjno. Što ste stariji, možda vam se čini da je sve teže upoznati nekoga. To možda uopšte nije slučaj. Možda vam jednostavno samo nije prioritet da se potrudite i izdvojite vreme koje je potrebno kako biste upoznali nekoga posebnog.

Viđate se sa ljudima iz straha od usamljenosti

Društvo je nametnulo mišljenje da vam je potreban neko ko će vas upotpuniti. Ovo je najveći mit današnjice koji nas okružuje. Kada razmišljate na ovaj način, stvarate sebi mnogo nepotrebnog pritiska. Svi smo mi individua i ličnost za sebe i treba da budemo ispunjeni i zadovoljni onime što jesmo i kada smo sami, kao jedna potpuna celina. Ovo razmišljanje i strah koji nastaje iz toga neretko navodi ljude da pristanu na manje od onoga što žele i zaslužuju. Ono što vam treba je neko sa kime se možete slagati i ko će vam doći samo kao šlag na slatku tortu vašeg već uređenog života. Izađite i zabavite se ili otvorite profil na sajtu za upoznavanje! Ovo je najbolji način da sretnete nekoga. Usput ćete možda steći i neke nove prijatelje. Nema ničeg goreg od upoznavanja nekoga ko se samosažaljeva i konstantno žali na to što je sam i kako se oseća usamljeno. Ovo samo može odbiti ljude i napraviti kontra efekat, umanjujući vaše šanse za ljubav. Ne budite ta osoba. Stoga, nikada nemojte pristati da se viđate ili budete u vezi sa nekime ko vam zapravo ne odgovara, samo jer je to bolja opcija od samoće. Nikada nemojte biti sa nekime iz čistog straha od usamljenosti. Da li volite da putujete? Ako je odgovor potvrdan, pravo je vreme da vidite neko novo mesto. Ukoliko vam se to čini previše, otiđite na mini-izlet za vikend. Ako ne želite da idete sami, pozovite prijatelja. Isprobajte nove restorane i upoznajte nove ljude. Na taj način vam neće biti dosadno, bićete okupirani uživanjem i nećete se fokusirati na nerviranje oko svog statusa samca, a samim time lakše privući nekoga u svoj život. Uostalom, kome se ne bi dopala zadovoljna, ispunjena i samosatalna osoba sa širokim osmehom na licu?

Bojite se vezivanja

Kada ste dugo sami, lako se možete ulenjiti i može vam postati sasvim udobno u takvom načinu života. Možete sami da pravite svoj raspored i radite stvari u kojima uživate. Ne morate brinuti ili praviti planove za bilo koga drugog. Suprotno od žena koje sabotiraju svoje šanse za ljubav iz straha od samoće, vama sama pomisao da se odreknete svoje slobode može delovati strašno. Ovo vas može paralizovati i sprečiti da ne iskoračite van svoje zone komfora. Ukoliko želite biti u vezi, moraćete rizikovati emocije. Tako ćete se jedino približiti bilo kojem muškarcu. Ambivalentnost, odnosno, u ovom slučaju kontradiktornost će vam smetati i sprečiti vas da preuzmete potrebne rizike koje morate da preuzmete da biste bili u vezi, iako je negde duboko u sebi priželjkujete. Ovo je jedna od najvećih i najčešćih grešaka kojima žene sabotiraju svoje šanse za ljubav i pronalaženje ozbiljnog partnera.

Kada ste u vezi s pravom osobom za sebe, kada pronađete pravu ljubav, to je jedan od najlepših osećaja na svetu. Da biste do toga došli, morate znati šta uopšte tražite, čega se niste spremni odreći, a čega jeste zarad kompromisa i pronalaženja ljubavi. Kako biste sebi omogućili najbolje šanse za pronalaženje gospodina pravog, osim stpljenja i vremena, potrebno je da izbegavate ove 3 najveće greške kojima žene sabotiraju svoje šanse za ljubav, kako biste pružili sebi mogućnost da i vi u skorijoj budućnosti imate pravog muškarca pod svojom rukom.