Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto jurenje za karijerom, nanosi štetu u odnosima sa muškarcima?

Kao žena, vama je potrebno samo dovoljno nezavisnosti i snage da pronađete svoju Zverku, koji ima u sebi pravu snagu i nezavisnost. Ukratko, to znači da bi vi trebali da se bavite poslom koji vam daje mogućnost da održavate svoju lepotu i da imate sasvim dovoljno za sebe, da bi preživeli.

Umesto toga, vi drage Lepotice, trošite svoju energiju i vreme koje vam neće povećati šanse da pronađete dobrog čoveka, pravu Zverku. I što se više budete bavili vašom karijerom, više ćete sami sebe uveriti da je to najvažniji deo vašeg života.

Ali, da li je stvarno tako?

Odjednom, postaje neizbežno da tragate za seksualnim zadovoljstvima i raznim susretima, kako biste kompenzovali vaš kancelarijski posao koji uništva vašu dušu, dok u međuvremenu vaš biološki sat, otkucava polako, ali sigurno…

jurenje za karijerom

Ako mi ne verujete, pitajte bilo koju ženu čija se veza završila oko 30. godine ili kasnije, i moći ćete da primetite i osetite njenu paniku i nervozu zbog toga. Iako sam u svojim srednjim 30ima, ponekad osetim blagu uznemirenost zato što još nisam osnovao porodicu, ali nikako ne paničim jer lično poznajem mnoge muškarce koji su postali očevi sa 50 godina, ili više.

Iako možda ne zvuči idealno, u mojim godinama, ja i dalje mogu da lutam, da menjam žene i da krenem u “lov” na ženu i buduću majku mojoj deci, u ranim 40-im godinama, i da u roku od 10 godina, osnujem porodicu. Kod žena je to skoro nemoguće, osim ukoliko ne plaća ogroman novac za tretmane plodnosti, koji opet - ne daju nikakvu garanciju.

Razlog zašto muškarci rade je taj da se oni zbog toga - smatraju poželjnim i atraktivnim partnerima, a ne zato što vole da budu zaglavljeni u kancelariji 40 sati nedeljno, a neretko i duže. Mi, muškarci znamo da žene ne žele muškarca koji nema novca, tj. ne žele nekoga ko ne bi mogao da se brine o svojoj porodici i njegovim naslednicima. Mi radimo, zato što moramo da radimo.

Sa druge strane, današnje žene počinju da rade dok su još mlade, zato što ih je sistem isprogramirao na taj način, prodavši im laž da će ih trčanje za karijerom, ispuniti više nego osnivanje porodice.

A kada žena dođe do tog nivoa i kada njena karijera ispunjava sve njene osnovne potrebe, i kada je došla do tog stadijuma da joj nije potreban muškarac kako bi je izdržavao i brinuo o njoj, unutrašnji demoni se javljaju i govore joj da traži muškarce, koji imaju visok status u društvu.

Problem leži u tome da tada mnoge žene mešaju muškarce visokog statusa sa muškarcima kojima nije stalo i koji ne brinu o njima, što sigurno znači da će završiti u lošim odnosima sa muškarcima, koji ne da ne vode u brak i osnivanje porodice, već ne vode nigde.

Žena sa karijerom, na taj način, hrani svoje unutrašnje demone. Jer, ako bi njeno finansijsko stanje bilo mnogo lošije a iskreno želi da pored sebe ima stabilnog muškarca kako bi imala jedan komforan život, da li mislite da bi obratili pažnju na nekog umetnika, koji nema “prebijene pare” u džepu?

Da li bi je privlačio loš momak ili diler narkoticima, kojem su džepovi puni para ali i koji rotira nekoliko ženo istovremeno? Da li bi odmah otišla u krevet sa alfa mužjakom koji joj samo pošalje SMS i zove direktno na sex, bez da se preterano trudi oko nje? Što ste uspešniji u svom poslu i što je vaša karijera stabilnija, veće su šanse da ćete biti u vezi sa muškarcima koji se neće posvetiti vama i koji neće želeti da se vežu.

Zbog toga, mnogi dobri momci se danas ponašaju kao kreteni, ženskaroši i s*ronje, jer je to skoro jedini i siguran način, da odvuku ženu u krevet. Upravo zbog toga, imate sve više i više tekstova, blogova i knjiga na temu kako postati alfa muškarac, kako postati zavodnik i slično, upravo iz tog razloga jer žene privlače takvi muškarci a ne neko ko može da se brine o porodici.

Danas, i dalje, postoje muškarci koji će pokušati da svojom vizit karticom impresioniraju žene, ali to je palilo možda kod njegovog oca ili dede, kada je jako malo žena radilo i imalo poslove i karijere. Mnogim današnjim ženama koje jure za karijerom, nije potreban njegov novac - one žele visokog, mišićavog, markantnog muškarca zbog kojeg će odlepiti, zbog kojeg će osetiti leptiriće u stomaku, samo zato što joj daje šuplje komplimente i zato što ne pokazuje previše interesovanja.

Jer, što je žena više finansijski stabilna, to će je više privlačiti muškarac koji je uzbuđuje.

Zbog toga, ukoliko ste žena koja juri za karijerom, potrebno je da prekinete šablon koji konstatno ponavljate i ignorišete vaše unutrašnje demone koji vam govore da tražite alfa ili “bed boja”, za koga mislite da ima visok status u društvu. Jer, ukoliko to ne uradite, rizikujete mogućnost da jednoga dana imate porodicu.

Da bi malo bolje razumeli šta želim da vam kažem, zapitajte se šta bi se dogodilo kada biste izgubili posao koji imate sada i kada ne bi mogli da pronađete drugi? Da li mislite da bi vas vaš muž napustio? Šanse da bi se tako nešto desilo su - minimalne.

Barem ja nikada nisam čuo da je muž napustio svoju ženu ili partnerku, samo zato što je ona ostala bez posla.

A sada, zamislite da je situacija obrnuta, gde muškarac gubi posao i biva nezaposlen. Da li bi ga žena napustila? Možda ne bi to učinila istog trenutka, ali bi sigurno to uradila nakon nekog vremena.

Ovo vam dovoljno govori da muškarcima nije od velike važnosti da žena ima posao, koliko je ženama važno da njen muškarac radi i privređuje.

A i ako pronađete muškarca koji kaže da mu je karijera njegove žene od izuzetne važnosti, to je zato što je on isprogramiran da veruje u jednakost polova i zato što nije dovoljno muževan, da sa ponosom brine o svojoj porodici.

Male su šanse da će ženu privući takav tip muškarca zato što se ona neće osećati potpuno sigurnim da će on moći da zaštiti i obezbedi sve što je potrebno za njihovu porodicu, što automatski povećava verovatnoću da će ga ona - varati.

Jedna od prednosti biti žena je, ako pronađete Zverku, uspešnog muškarca koji je finansijski stabilan je da imate opciju da ne radite.

Mi muškarci - nemamo tu opciju.

Ako muškarac nema takav posao koji mu daje mogućnost da ustaje kada hoće i da organizuje svoj život kako želi, njegova duša će, polako ali sigurno, biti uništavana u kancelariji, gde on sedi satima iza kompjuterskog ekrana, prateći politiku kompanije, dok ide na razne besmislene sastanke i sedi po ceo dan u fotelji zbog kojeg njegovi mišići lagano nestaju i sve to vodi do hroničnih upala leđa, vrata, ramena…

Da, šanse su da su njegova primanja velika i da će na njemu biti najkvalitetnija roba iz Kine, ali ako je i muškarac previše fokusiran na materijane stvari i na karijeru i nije fokusiran na građenje porodice, on će se predati raznim porocima kao što je prejedanje, zloupotreba alkohola, narkotika, video igricama, pornografijom, seksom koji nema nikakvog smisla ili nekim drugim, površnim stvarima. Da, nisu samo žene te koje su pogođene bolestima ovog modernog društva u kome živimo.

Zaključak je da vas karijera, neće trajno ispuniti.

Mnogi tekstovi i knjige su danas napisane o tome kako biti srećan ili kako pronaći sreću u karijeri, ali takav pristup vodi ka neuspehu i poslednji trendovi u pronalaženju balansa između posla i života takođe neće uspeti, jer je nemoguće sakriti to što je u ženskoj prirodi, za razliku od muškarca koji mora da radi da bi stavio do znanja njegovoj potencijalnoj supruzi da će on moći da se brine i stara o svojoj porodici.

Žene koje traže takve muškarce će uvek to ceniti kod njih, dok muškarac koji traži buduću majku, za njegovu decu - neće brinuti previše o tome...