Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Misli šta hoćeš, ali ti me ne zaslužuješ

Spremna sam da odem od tebe i da ostavim sve iza mene, iako znam da ćeš mi nedostajati jako. Nedostajaće mi naši razgovori, svi oni zajednički momenti koje smo proveli, i tvoja ljubav.

Ali, ovaj put sam razmislila malo bolje i sada, nema nazad. Odlučila sam da te napustim i ovaj put me nećeš moći zaustaviti da odem od tebe i da te napustim.

Nije da te ne volim više, jer, i dalje te volim. Moja ljubav prema tebi je uvek bila iskrena i čista. I možda ćeš zbog toga uvek imati mesto u mom srcu, ali više nećeš u mom životu.

Zbog toga je kraj.

Dosadilo mi je da tražim izgovore za tvoje loše ponašanje i umorila sam se od toga da budem sama u vezi i da se sama borim za nju, tj. nas.

Uradila sam sve što je bilo u mojoj moći. Sve, samo da bi ti bio srećan. Skrivala sam svoje emocije jer nisam želela da te uplašim, zato što sam ih se i sama pomalo uplašila. Uplašila sam se da ću te zbog toga izgubiti. Uplašila sam se da ćeš me zbog toga ostaviti.

Zbog toga, ja sam odlučila da tebe ostavim.

Zato što sam se umorila. Umorila sam se da ja uvek budem ta koja mora da uradi sve i zauzvrat, ne dobije ništa.

Izgubila sam sebe, voleći tebe. Zaboravila sam da volim sebe i da o sebi vodim računa. I moguće je da je to moja greška.

Možda zato što sam ti verovala i dala sve što sam mogla i imala, ti nisi verovao da ću otići od tebe.

Ali, ja sam ona žena koja, kada je u ljubavi - voli bezuslovno. Isto tako sam i ona žena koja će se okrenuti, otići i neće se vratiti zato što oseti da nije cenjena.

I onda kada me izgubiš, znaj da si me izgubio zauvek.

Sada je vreme da sebe, ponovo pronađem. Vreme je da ti kažem zbogom, poslednji put i da se posvetim sebi. Da poštujem sebe. Da volim sebe. Da se oporavim. I da ponovo jednog dana, volim nekog drugog.

Jako mi je žao ako sam te povredila ali da sam ostala u vezi sa tobom, morala bih da odustanem od sebe, a to je nešto što ne želim. Moram da zaštitim svoje srce zato što sam shvatila da me ne voliš ni blizu koliko ja volim tebe.

I ovo je nešto što mi je bilo teško da prinzam sebi, ali napokon, uradila sam to i sada, odlazim. Moram da te napustim zato što me nikada nisi cenio dovojno. Prihvatio si me zdravo za gotovo. Nikad me nisi voleo na takav način kako sam zaslužila da budem voljena, na način na koji svako zaslužuje da bude voljen.

Nisi imao najbolje namere i nikada nisi zastao na trenutak da se zapitaš kako tvoje ponašanje utiče na mene i našu vezu.

I zato, žao mi je, ali naša ljubavna priča se završava ovde.

I bez obzira šta rekao i mislio šta hoćeš, neću promeniti moje mišljenje - zato što me ne zaslužuješ.

misli sta hoces ali ti me ne zasluzujes