Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

7 jednostavnih trikova kako povećati ženski libido

Dame, seksualni odnos nije zadatak, zato radite na sebi i povećajte svoj libido. Žene i njihova seksualnost su veoma važna tema. Mnoge žene su zabrinute zašto je njihov libido nizak i zbog nedostatka interesa za seksualnim odnosima.

Kod žena se ne može odvojiti uzbuđenje od seksualne želje. Drugim rečima, za mnoge žene želja za intimnim odnosom je proces koji se mora probuditi pre nego što poželi seks. Za ovu vrstu žena, uzbuđenje dolazi kao odgovor na njihovog partnera i okolinu, pa tek onda može doći do želje.

U zavisnosti od vaše kulture, religije i porodičnih modela u kojima ste odgajani, možda ste naučili neke stvari o seksu koje su vas lišile zdrave seksualne ličnosti. Mnoge žene su naučile da je seks dobar, samo ako je muškarcu ugodno, a posebno ako su one posvećene njemu. Postoje i ženske fraze poput: „Imam seks sa njim, bitno je da se on ne žali“.

Ovo ne zvuči zabavno i ovakvo razmišljanje je način rada, obaveza, izbegavanje problema. Način razmišljanja bi trebao da bude onaj koji uključuje međusobna dobra osećanja i seksualno uzbuđenje.

Nit koja nedostaje u ovom vrlo uobičajenom „obavezujućem“ načinu razmišljanja je da je seksualno zadovoljstvo za žene isto kao i za muškarce. Dakle, ako do sada niste, zapitajte se: „Šta je to što želim da bi se osećala dobro kada je u pitanju seks?“

zenski libido

Kako povećati ženski libido?

Mnogi muški partneri imaju bolji seksualni život sa ženama ako su strpljivi i manje agresivni, dopuštajući ženskoj seksualnosti da se pojavi kroz sopstvena pitanja i istraživanja njenog tela. Muškarci moraju biti strpljivi dok druga osoba uči kako da poveća seksualnu želju.

Evo 7 stvari koje treba razmotriti ako se pitate kako povećati ženski libido i seksualno uzbuđenje. Ovih 7 stvari vam mogu pojačati seksualni nagon.

Vaše seksualne želje

Vaše želje se na mnogo načina razlikuju od želja vašeg partnera. Preispitajte sopstvene želje i pronađite način da saznate partnerove. Uporedite ih. Sigurno postoji nešto što biste mogli zajedno da isprobate. Zajedničkim učestvovanjem u seksualnim igrarijama samo možete povećati libido čime vam se može odmotati klupko da još istražujete.

Prilagodite se jedno drugom

Nije samo u redu da imate intimne odnose sa partnerom, već partner treba da se prilagodi vašim potrebama. Razgovarajte sa partnerom, tako ćete se približiti jedno drugom i moći ćete da mu kažete svoje potrebe. Ne treba samo odrađivati stvari, da bi ih odradili i da bi „ispoštovali“ partnera. Vremenom to postaje rutina bez strasti, a gde nema vatre, nema ni dima.

Uzimajte ali i dajte

Važno je da nastavite da dajete i da se prilagođavate seksualnim potrebama vašeg partnera, ali to morate učiniti kao izbor, a ne kao obavezu. Zdravi seksualni odnosi se odnose i na ljude koji razmatraju različite seksualne potrebe i preferencije jedni drugih.

Istražujte, opustite se i uživajte u seksu

Usudite se da se opustite i da živite van vaše zone komfora koja može prekršiti neka pravila zabrane koja ste naučili u porodici, kulturi i slično. Probajte nešto što nikad niste probali. Istražujte sebe, a kasnije uključite i partnera u istraživanje.

Oslobodite se strahova

Pronađite dobrog terapeuta ili prijatelja koji će vam pomoći da prevaziđete i probijete strahove i otpor na putu ka seksualnom zadovoljstvu. Interesujte se, čitajte, pitajte, pričajte. Razgovorom čak i sa prijateljima, mnoge stvari biće vam jasnije.

Recite šta vas uzbuđuje

Zapamtite da će se vaš interes za seksualne odnose povećati kada vi i vaš partner kažete jedno drugom šta vas uzbuđuje.

Komunikacija u seksu je bitna

Ključna stvar su komunikacija i otvorenost. Potrebno je da sa partnerom razvijete međuljudski prostor za seksualno samoizražavanje.

Učenje o povećavanju ženskog libida je dugotrajan proces, ali ga svakako vredi čekati.