Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

17 znakova da muškarac iskreno voli zenu

Da li si se ikada pitala kakav je muškarac kada iskreno voli ženu? Kada se viđate često sa muškarcem, lako je i dobiti osećanja prema njemu ali sa tim dolazi i pitanje da li osećate isto. Muškarci su poznati po tome da su malo škrti na rečima u vezi svojih osećanja, ali oni to pokazuju na neke druge načine - svojim delima.

kada muskarac iskreno voli zenu

Kada muškarac voli iskreno ženu

Ukoliko ste se pitali da li ima osećanja prema tebi i kakav je muškarac kada iskreno voli ženu, ovo su 17 znakova.

Razgovarao je sa vama o “ekskluzivnoj” vezi

Ovo je sasvim logično, jer pretpostavljati da ste u vezi je dosta uobičajeno i verovatno nešto na šta ne želite da “padnete”. Ukoliko on želi vezu bez obaveza i ne želi da se isključivo viđa sa tobom, on je svestan da i on i ti možete da upoznate nekoga drugog jednog dana, i da ga to ne opterećuje previše.

Uvažava vaše mišljenje i često vas pita za isto

Kada muškarac voli iskreno ženu, on je sluša i pokazuje joj poštovanje. On pamti šta mu je žena rekla i razmatra njene savete.

On je iskren i transparentan

Kada je muškarac ozbiljan i želi nešto više, on će staviti sve karte na sto, zato što ne želi da zabrlja stvari sa ženom do koje mu je iskreno stalo.

Završio je sa bivšim ljubavima

Muškarac koji vidi zajedničku budućnost sa ženom koju iskreno voli, prekinuće sve kontakte i komunikaciju sa bivšim devojkama, kombinacijama i šemama. On će u potpunosti biti posvećen jednoj ženi i neće dozvoliti drugim ženama da pokvare to što on ima, sa tom jednom.

Uzbuđeno priča o ženi, kada ona nije pored

Ukoliko žena čuje da muškarac uzbuđeno priča o njoj, svojim prijateljima i familiji, to je dobar znak da ozblijno dobija ili već ima, osećanja prema ženi do koje mu je iskreno stalo.

Nije površan

Ne ignoriše male detalje kada mu ih žena spomene i stvarno je sluša dok ona priča o njenom detinjstvu, ciljevima ili karijeri. Ukoliko mu ona pomene da ima bitan dan na poslu, on će je pitati kako joj je prošao dan. On se interesuje šta je to što je pokreće i šta radi, kada nije u njenoj blizini.

Pravi planove i drži svoju reč

Kada muškarac iskreno voli ženu, on će na vreme planirati stvari i neće planirati sve u poslednji minut. Ne zove u 2 ujutru, samo da bi se videli na “blic”. Žena sa kojom vidi budućnost, biće obaveštena na vreme i biće joj predloženo šta želi sa njom.

Želi da vas uključi u stvari koje ga interesuju

Ništa muškarca ne može učiniti više srećnim, nego kada se žena interesuje za stvari koje on radi, bez obzira da li je to posao ili neke druge aktivnosti kao što je to fudbal, tenis, poker, restauracija starih automobila ili bilo šta drugo, prema čemu on ima strast.

Došao je do tog nivoa kada je spreman da se veže

Brak i vezivanje je u njegovim planovima na duge staze i došao je do tog stadiuma kada to i razmatra. Dok su muškarci koji su studenti i koji žele, i tek treba da završe fakultet, ili oni koji su na početku svoje posleovne karijere, “opterećeni” time i svim obavezama koje idu uz to, vezivanje je jedna od poslednjih stvari o čemu oni razmišljaju. Zbog toga, muškarac mora da prođe određene stvari u životu i da shvati da je spreman za ozbiljnu vezu i da se posveti samo jednoj ženi.

Upoznali ste njegove prijatelje i familiju

Nema problem i izgovor zašto ne želi da vas upozna sa svojim prijateljima i familijom, jer kada muškarac iskreno voli ženu, njemu nije bitno mišljenje niti reakcija, drugih ljudi.

Želi da ostavi dobar utisak kada ga upoznajete sa drugim ljudima

Ukoliko muškarac nije previše ozbiljan u vezi vaše veze, kada ga upoznajete sa drugim ljudima, on se neće previše truditi da ostavi dobar utisak. Ali, muškarac koji želi ozblijnu vezu, potrudiće se da ostavi dobar utisak prema ljudima koji su bitni i bliski njegovoj partnerki.

Ne žuri sa intimom

Čak i ako je bio ozbiljan zavodnik, biće mu sasvim u redu da sa tobom ne žuri. Žena neće osetiti pritisak da što pre odu u krevet zajedno, zato što će on ceniti njeno društvo, isto toliko kao i kada bi imali seks. Kada muškarac iskreno voli ženu, on će je tretirati kao pravu damu i nikako kao “kombinaciju”.

Uvek je tačan, a ako zakasni…

Zvaće na vreme da se izvini jer ne želi da čekaš. Ukoliko ga je nešto sprečilo da dođe na vreme, žena do koje mu je stalo, biće obaveštena na vreme.

Pravi mesta u svom stanu za nju

Kada muškarac iskreno voli ženu, ona neće morati da brine da li ima mesta za njenu četkicu za zube. Ako je napravio mesta u svom ormariću u kupatilu, to znači da mu je stalo do žene i da želi da ona bude deo kuće.

On želi da je njegova žena srećna i radi na tome

Ukoliko je ženi koju iskreno voli, nešto potrebno, on je tu za nju i učiniće sve kako bi njegova žena, bila istinski srećna.

Redovno održava kontakt

Muškarac koji iskreno voli ženu, zove je redovno, šalje joj poruke i na svaki mogući način joj stavlja do znanja misli na nju.

Zajedničko vreme provedeno je prijatno

Kada muškarac ima ozbiljne namere, zajednička zabava je zagarantovana. Ne postoji onaj osećaj da je konverzacija teška ili da se sili. On radi na tome da je razgovor sa njim, lak i prijatan.