Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Učestvujte u televizijskoj emisiji, upoznajte srodnu dušu i osvojite vredne nagrade

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver i TV Pink Vam omogućavaju da putem nove televizijske emisije upoznate najidealniju osobu za sebe. U tome će pomoći tim psihologa koji će sagledati sve Vaše aspekte ličnosti, želje i potrebe. Nakon toga zajedno osvojite vredne nagrade poput putovanja u evropske gradove i na tople destinacije, tehniku, kao i novčane bonuse.

lepotica i zver tv pink


Sve je pod budnim okom producenata i televizijskih kamera, pa tako nemate o čemu da brinete sem da uživate u svojoj sreći koja je ispred vas.

Bili ste na mnogo spojeva ili za to nemate previše vremena? Ne znate ko je sa druge strane i da li će Vam druga osoba odgovarati? Na koliko kompromisa ćete morati da pristanete da biste ostvarili vezu?

Evo kako da sve to učinite jednostavnijim. Evo kako da za Vas, drugi izaberu idealnog partnera!

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver u saradnji sa TV Pink Vas pozivaju da učestvujete u novoj emisiji koja će Vam promeniti život

Ukoliko se prijavite za naš projekat, možete se potpuno opustiti i prepustiti našoj profesionalnoj ekipi. Ona će sve vas kontaktirati i obaviti razgovore kako sa producentima koje će zanimati Vaše želje o poslovnim karakteristika potencijalnog partnera do psihologa koji će analizirati Vaše psihološke profile.

Na taj način ćemo dobiti sliku šta očekujete od svog partnera da bi on postao Vaša idealna prilika za brak! Uporednim profilima doćićemo do skoro pa idealnih partnerskih odnosa. Zato je jako bitno da, ukoliko prihvatite učešće, budete u potpunosti iskreni i sagledate šta zaista želite. Jer možda Vam se to i desi!

Kada pronađemo idealnog partnera za Vas uslediće vaše upoznavanje i zajednički život.

Mi ćemo Vam organizovati sve besplatno! Pa čak i venčanje i bračno putovanje, kao i putovanje upoznavanja.

Ukoliko odlučite da živite zajedno i time potvrdite da ste jedno za drugo, pobrinućemo se da Vam napravimo što više divnih trenutaka novčanim i robnim nagradama koji će biti tu da Vam sreću još uvećaju.

Da bi učestvovali, potrebno je da se besplatno registrujete na sajtu za online upoznavanje Lepotica i Zver, i da nam napišete potvdno pismo sa Vašim korisničkim imenom i kontakt podacima i pošaljete ga na email: info(a)lepoticaizver.com ili da nas kontaktirate preko formulara za kontakt.

Nakon toga očekujte poziv naših ljubaznih organizatora koji će vam sve podrobnije objasniti i koji će vas provesti kroz ceo proces. Bitno je da nam verujete.

Jer ovo je Vaša prilika.

Sreća i sudbina su u vašim rukama.