Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Tajna kako postati privlačniji ženama

Mnogi muškarci se pitaju i žele da saznaju “tajnu” odnosno “magičnu formulu”, kako postati privlačniji ženama tj. kako postati poželjan muškarac. Ali, da li tako nešto postoji?

Tokom proteklih nekoliko godina, postao sam znatno bolji sa ženama - kako uživo, tj. u stvarnom životu, tako i na sajtovima za upoznavanje.

To mi je “samo” donelo na 100-ine sastanaka sa ženama raznih profila, izgleda, godina, nacija i zanimanja, koje sam upoznao preko interneta i jedno OGROMNO, životno iskustvo.

kako postati privlavan zenama


Danas su stvari malo drugačije.

Kada se odlučim da upoznam i odem na prvi sastanak sa novom devojkom, držim se isključivo kvalitetnih žena, jer konstantno upoznavanje sa ženama preko interneta, oduzima mnogo vremena i energije. Ništa manje, plus je kada ste u poziciji da postavljate sebi više standarde.

Mnogi poznanici, drugari i prijatelji su me bukvalno molili da im otkrijem “tajnu” ili da im dam “magičnu formulu” koja će im pomoći kako biti privlačan ženama, kako preko interneta tako i uživo.

Nažalost, loša vest je da tajna tj. "pilula" koja će vas učiniti atraktivnijim kod žena - ne postoji.

Ali, iako tajna ne postoji, imam dosta toga što mogu da podelim, šta mi je pomoglo da postanem privlačniji i bolji sa ženama.

Kako sam postao privlačniji i uspešniji sa ženama i uopšte, online upoznavanjem

Kroz upoznavanje i provođeći MNOGO vremena sa ženama, kako onim koje sam upoznao online tako i sa onima koje sam upoznao uživo.

Godinama sam se okruživao sa ženama i tako učio - šta treba, a šta ne. Skoro da nije bilo dužeg vremenskog perioda, kada nisam imao “barem” jednu devojku u svom životu, sa kojom sam se viđao ili bio u vezi. Tako sam učio i primetio određene stvari, šta je to što im odgovara a šta ne, kao i kako reaguju na određena pitanja ali i odgovore.

Konstantno sam i radio na sebi, na svom smislu za humor sa kojim im odgovaram na njihova pitanja. To se tehnički može i nazvati “obrnuti inženjering” i to što sam naučio u stvarnom životu, primenio sam i na sajtovima za upoznavanje.

Primetio sam da postoje određene “fore” koje prolaze i koje ne. Iskustva i priče koje su prolazile sam zadržao, a one koje nisu prolazile, sam jednostavno - izbacio.

Tako sam stekao mnogo više samopouzdanja, naučio da budem više “kul” i smiren, pogotovu kada devojka odluči da me stavi na test (u stvari, one to rade konstantno) sa svojim pitanjima.

Međutim, kroz sva ta iskustva, sve te lekcije koje sam naučio i kroz sva odbijanja koje sam “preživeo”, postoji ipak jedna “tajna”, koju sam otkrio kako biti privlačniji i uspešniji sa ženama.

Moja “tajna” kako biti privlačan ženama

Tajna koju sam otkrio kako biti poželjan i privlačan ženama se svodi na tome, kako se žena OSEĆA.

Ako znate kako da učinite da se žena oseća jako dobro pored vas, ona će jednostavno želeti da bude u vašem društvu.

Pomenuo sam da je moj nivo samopouzdanja dostigao nove visine, kao rezultat upoznavanja i provodeći vreme sa velikim brojem žena.

Ovo je vrlo bitno za razvoj i dalje napredovanje, jer je to ključna stvar da se žena oseća dobro i prijatno pored vas.

Za žene, nema ništa odbojnije od muškaraca koji su nervozni dok pričaju sa njima.

Naravno, ovo je nešto na čemu se radi i uči, kroz upoznavanje i provođenje vremena sa ženama.

Kad naučite i dobijete osećaj kad je pravi momenat da sa njom budete “slatki” i kada znate da je ok da je “slatko provocirate”, kada tačno znate šta je potrebno da kažete u datom trenutku da bi se nasmejala i kako da učinite da vas gleda kao zanimljivog i interesantnog muškarca, zbog vas će se ona osećati jako dobro a vi, jednostavno postajete “droga”, od koje ona postaje "zavisna".

Sa tim, zauzvrat, dobijate i na samopouzdanju.

Kada dođete do tog naprednog nivoa, biće vam dovoljno da pogledate ženu i da znate kakav je ona profil žene i na koji način možete sa njom. Ovo je jedino moguće tako što ćete imati jako mnogo iskustva sa ženama.

Poenta ovo teksta, nije da se hvalim mojim iskustima, veštinama ili uspehom sa ženama. Samo vam govorim i prenosim ono što sam video, uradio i osetio lično, ali i saznao kroz razgovor sa nekim prijateljima koji imaju dosta životnog iskustva, pogotovu kada su žene u pitanju.

Ključna stvar je ISKUSTVO i ne postoji bolji način da ga dobijete nego da poradite na vašim veštinama vezano za online upoznavanje jer na taj način, možete upoznati veliki broj žena uživo, nego što ste ikada mogli zamisliti.

Na Lepotica i Zver blogu, možete pronaći veliki broj tekstova koji će vam pomoći da poradite na vašim veštinama.

Sa iskustvom i radom na sebi, upoznavanje žena preko interneta neće biti samo igra velikih brojeva, već ćete biti u mogućnosti da privučete i upoznate žene, koje su vama privlačne.

Sa tim, znaćete šta, kako i na koji način treba da odgovorite, bez obzira gde se ona nalazi (iza ekrana), tako da ima osećaj da se znate mnogo duže, iako vas nikada nije upoznala, niti videla pre.

I od toga, ne postoji mnogo stvari koje su bolje od tog osećaja...