Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Razlike između muškaraca koji su sami stekli bogatsvo i koji su nasledili

Ako ste devojka koja je u potrazi za uspešnim i finansijski stabilnim muškarcem i želite nešto više, ne biste trebali posećivati kafiće i noćne klubove jer na takvim mestima sa najčešće okupljaju muškarci koji traže šemu za jedno veče ili kratkoročnu vezu. Tamo je malo teže naći muškarca za dugoročnu vezu. Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver vam pruža mogućnost za konekciju sa uspešnim muškarcima i ljudima koji znaju šta žele.

Uspešni muškarci su oni koji su uspeli u životu, najverovatnije voze luksuzni automobil i ručaju u skupim restoranima, ali nema pravila. Neki od tih muškaraca su nasledili svoje bogatstvo a neki od njih su sami stekli i izgradili svoje karijere. Većina takvih muškaraca ne posećuje redovno noćne klubove nego su registrovali svoje profile jer im to daje mogućnost da brže i lakše upoznaju i pronađu svoju drugu polovinu.
Oni traže lepe i pametne žene i poprilično su izbirljivi u odabiru žena sa kojima žele vezu ili brak.

Dve vrste muškaraca koje ćete upoznati na sajtu za upoznavanje uspešnih muškaraca su ili muškarci koji su sami stekli bogatstvo ili muškarci koji su bogatstvo nasledili.

Muškarci koji su sami stekli bogatstvo

To su oni muškarci koji rade puno i veoma naporno dok ne postignu uspeh i ne postanu finansijski obezbeđeni. Njima je prošao možda i jedan najbolji deo života u radu i sticanju bogatstva. Većina muškaraca koji pripadaju ovoj kategoriji su u svojim 40-im i 50-im godinama. Oni su okrenuti karijerama, uvek su prepuni obaveza i imaju veliku potrebu za nekim u svom životu. Neki od takvih muškaraca traže žene koje su slične njima u mnogim stvarima. Preferiraju žene približnih godina, samostalne, koje vole ono što rade i koje su dobre u onome što rade. Sposobni muškarci koji su sami izgradili svoje kraljevstvo takođe smatraju da i nežniji pol treba da bude ambiciozan i da ima svoje ciljeve u životu. Međutim, postoje i muškarci koji su sami stekli bogatstvo i koji traže mlađe i atraktivnije žene jer više vole žene koje su avanturističkog duha, zgodne i seksualno aktivnije.

Uvek je bolje upustiti se u ozbiljnije odnose sa sposobnom osobom, sa muškarcem koji je vredan i koji marljivo radi na svojoj finansijskoj sigurnosti. Sa takvim muškarcem se ne treba plašiti budućnosti i sutrašnjeg dana, jer će on svojom sposobnošću i radnim navikama uspeti da uvek priušti sebi i svojoj lepšoj polovini ugodan život, dok mlađi muškarci sa nasleđenim bogatstvom često nemaju meru u potrošnji jer ne znaju težinu kojom se stiče taj novac.

Ozbiljni i vredni muškarci koji su sami stekli svoj novac su obično i dosta racionalniji od muškaraca sa nasleđenim bogastvom. Oni će dvaput razmisliti pre nego što kupe novi auto, telefon, kuću i sl. Nije im teško da pogledaju na par mesta i potraže povoljniju opciju jer znaju koliko bi morali da rade da zarade tu novčanu razliku. Pa sve i da je to par sati rada, opet će ceniti više taj novac nego mlađi muškarci kojima nije teško da izvade kreditnu karticu i potroše grdilo novca samo jer im se može.

Muškarci koji su nasledili bogatstvo

U ovu grupu spadaju uglavnom muškarci mlađi od onih iz prve grupe. Muškarci koji su nasledili bogatstvo su većinom u svojim 20-im ili 30-im godinama iako postoji i mali procenat onih koji su rano počeli da rade na svojoj karijeri i da se bore za uspeh. Imaju sve karakteristike kao i muškarci koji su sami stekli bogatstvo, međutim postoji jedna velika razlika između ove dve vrste muškaraca, a to je da muškarci koji su nasledili bogatsvo ne znaju da cene svoj novac u onolikoj meri koliko to znaju muškarci koji su ga sami stekli jer oni sami najbolje znaju koliko su se namučili i kroz šta su morali da prođu, da ga steknu.

Nasleđeno bogatstvo se uvek lakše „topi“, pogotovo ako mladi muškarac koji ga poseduje nema radne navike, niti neku želju da ostvari uspešnu karijeru i sam počne zarađivati svoj novac.

Ali, kakve ovo ima veze sa damama koje traže situiranog muškarca za brak ili vezu?

10 stvari koje sam naučila izlazeći sa starijim i bogatijim muškarcima

Nasleđeno bogatstvo i pametno investiranje

Ponovo naglašavamo da je ovo gruba podela i naravno da postoje izuzeci, kako u jednoj grupi tako i u drugoj. Postoje muškarci sa nasleđenim novcem koji su taj novac pametno investirali u poslove, u nekretnine i sl. i stvorili sebi još veći profit. Služeći se ovim primerom, lako možete razlikovati i podtipove u okviru grupe muškaraca sa nasleđenim novcem. Ako vam se muškarac nakon nekog vremena poveri da je investirao u određene poslove i sl, dao vam je do znanja da gleda da iskoristi svoj novac i da zarađuje još više trošeći ga pametno. Ovakav muškarac je sposoban i vredan u istoj meri kao i onaj koji je sam zaradio svoj novac, samo što je imao startnu prednost ali to ne znači da nije marljiv i željan ličnog ostvarivanja.

Stečeno bogatstvo i rasipništvo

Postoje i muškarci koji su teškom mukom stvorili svoje Kraljevstvo ali se ne libe da ga troše jer žive po staroj „živi svaki dan kao da ti je poslednji“. S njima treba biti na oprezu, pogotovo ako su hiroviti ili impulsivni. Oni očigledno ne cene dovoljno svoj rad, ili jednostavno ne razmišljaju previše o sutrašnjici.

Verujemo da će Vam ovakvi tekstovi biti od pomoći da upoznate uspešne muškarce i da ćete shvatiti njihovo razmišljanje, poistovetiti se sa njima i naučiti kako da se ponašate u njihovom društvu i sa njima. Moćne Zveri su nekad komplikovane za razumevanje, a mi vam pomažemo u tome da takve muškarce lakše razumete.

Ako želite da budete ostvarenje njihovih snova, ali i oni vaših, trudite se da što više saznate o njihovom načinu života i racionalno odlučite da li to može biti i vaš život, ili ste ipak, možda za nešto drugo...