Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kakve fotografije na vašem profilu vam garantuju sastanke sa ženama?

Jedan od glavnih razloga da li će muškarac biti uspešan na sajtu za online upoznavanje ili ne, zavisi od profila, tj. opisa a fotografije takođe igraju ogromnu ulogu. Ono što je potrebno da muškarci shvate je da će njihova fotografija, ili privući ženu ili će je odbiti. A ako mislite da morate da izgledate kao Džordž Kluni, kako bi privukli damu - varate se. Fizički izgled nije presudan barem kada je upoznavanje preko interneta u pitanju.

Šta više, istraživanja kažu da će žena, u većini slučajeva, kontaktirati prva muškarca, ako je prijatnog i “prosečnog” izgleda, a ne onog koji izgleda veoma atraktivno. Tako da, ako ste muškarac normalnog izgleda, u blagoj ste prednosti.

Ali, zašto onda toliko muškaraca postavlja (polugole) fotografije na svojim profilima iz teretane ili profesionalne fotošopirane fotografije?

Zato što se trude previše i to je očigledno. Žena koju tražite, ne brine previše o tome.

Ali, koje su to onda fotografije koje povećavaju šanse jednog muškarca da bude uspešan na sajtu za upoznavanje i ode na dovoljno sastanaka da upozna ljubav svog života?

To su fotografije koje pokazuju vaše hobije, život tj. životni stil, smisao za humor, interesovanja i fotografije na kojima su kućni ljubimci. Ovakve fotografije govore da su velike šanse da dve osobe imaju zajedničke stvari i interesovanja kao i da bi bilo zabavno, družiti se sa takvim ljudima.

fotografije muskaraca na profilu za upoznavanje koje garantuju sastanke sa zenama

Ovo su 5 vrsta fotografija koje vam garantuju veći uspeh na sajtovima za upoznavanje, kao i zašto

Fotografija koja prikazuje da imate aktivan život i da radite nešto što volite

Inteligentni muškarci postavljaju fotografije sa dvostrukim značenjem : fotografije gde se vidi njihov izgled kao i njihova interesovala. Ovakve fotografije će privući pažnju žena i povećati šanse za upoznavanje žena jer na tim fotografijama se vidi da radite nešto zanimljivo i interesantno, naspram onih fotografija, gde se vidi čaša sa alkoholom ili cigaretom.

Ništa manje, te fotografije prikazuju da imate zanimljiv život i da je moguće da imate neka zajednička interesovanja. Vaša fotografija može da bude povod za razgovor, njen odgovor na vašu poruku ali i neretko, može da bude okidač da žena prva, kontaktira muškarca.

Da li imate fotografije na koji se vidi da volite planinarenje, skijanje, jedrenje, da igrate neki sport, šah ili nešto drugo?

Pokažite te fotografije ženama.

A ako ih nemate, nabavite ih.

Fotografije na kojima niste sami

U slučaju da vaš album na sajtu za upoznavanje sadrži isključivo “selfie” fotografije, žena će pomisliti da ste veliki narcis ili još gore, da nemate drugare i prijatelje. Jedna ili dve fotografije na kojima ste sa prijateljima, gde izgledate srećno i gde se zabavljate, su mnogo bolje fotografije nego one sa “selfie”-jima, na kojima pozirate i ne pokazujete ništa o sebi.

Zašto ovakve fotografije privlače žene?

Zato što žena želi da vidi da ste sposobni da imate zdrave veze i odnose, kao i da ne mislite samo na sebe. Ako na nekim fotografija pokazujete da ste u nekom timu, da volontirate ili da ste sa drugim osobama kojima prija vaše društvo, žene će biti sigurne da niste sociopata, što znatno povećava šanse da upoznate ženu preko sajta i dogovorite sastanak što pre.

Poenta na ovim fotografijama nije da izgledate perfektno. Poenta je da pokažete da ste da ste normalan muškarac, koji je zadovoljan svojim životom i svojim prijateljima, koji uživaju da budu u vašem društvu.

Sa grupnim fotografijama ali i osobama na njima, ne treba preterivati, i jedna ili dve fotografije na vašem profilu, su sasvim dovoljne.

Fotografije sa vašom porodicom/familijom

Fotografija sa vašom familijom je slična priča kao fotografije sa vašim prijateljima, samo što ostavlja snažniji utisak.

Zašto?

Žene žele da vide da ste bliski sa svojim najbližima - da ste dobar sin, brat, ujak ili unuk, u suštini - da ste dobar momak.

Fotografije na kojima su kućni ljubimci

Šanse su mnogo veće da ćete ostvariti kontakt sa ženama, ako su na vašim fotografijama - kućni ljubimci.

Zašto?

Zato što ovakve fotografije govore da se brinete o nekome, da volite da se igrate, da ste zaštitnički nastrojeni ali i odgovorni. Ako se na fotografiji vidi da mazite svog kućnog ljubimca, koja žena ne bi poželela da i nju mazite?

Fotografija na kojoj se vidite u potpunosti

Ovde ne mislimo na fotografije na kojima ste polu nagi, već na fotografije gde se vidite celi, u potpunosti, od glave do pete (obučeni). Žena koja gleda vaš profil i vaše fotografije, želi da vidi kako u stvari izgledate.

Većina muškaraca mogu biti “nervozni” ako vidi samo fotografije žene na kojima se vidi samo glava, jer se pitaju, šta je ispod i da li ona možda nešto krije.

Ukolino ne želite da Lepotica bude sumnjičava prema vama, postavite barem jednu fotografiju na kojoj se vidi vaše celo telo.

Zašto?

Zato što žena žena želi da vidi da ste iskreni i da je iza profila, prava osoba. Mnogo ljudi ume da laže na svojim profilima kao i sa svojim fotografijama i nakon par sastanaka, ženama dosadi viđanje sa muškarcima koji nemaju ovakve fotografije, kao što smo naveli iznad.

A kada žena vidi da ste uvereni i iskreni o tome ko ste, sve ostalo ide mnogo lakše...