Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li me voli? 3 skrivena znaka da se muškarac zaljubljuje u vas

Ljubav, tajna i sakrivena, uvek nađe svoj put do površine. Većina nas pokušava da pronađe onu pravu, iskrenu i sudbinsku ljubav. Neprijatni i nespretni prvi susreti, izlasci i „dejtovi“ ? To su samo dodatni bonusi puta ka ljubavi i zaljubljenosti. Srećno do kraja života? To je naš krajnji cilj. Kao rezultat toga, prirodno je da želite da znate kako se neko oseća prema vama. Dakle, ukoliko ste žena koja se neko vreme viđa sa novim muškarcem u svom životu, verovatno se nadate da postoje neki neosporivi znakovi da se muškarac zaljubljuje u vas, tako da možete prestati da budete nesigurni i nestrpljivi, i da se konačno opustite i prepustite. Muškarci po prirodi nisu ekspresivni po pitanju svojih namera i emocija koliko i žene, stoga nije uvek lako uočiti da li vole i kako se zaista osećaju. Zato, imamo za vas 3 skrivena znaka da se muškarac zaljubljuje u vas, kako biste došli do odgovora na pitane : da li me voli.

da li me voli

Kako da znam da li me voli?

Pre svega, ukoliko aktivno tražite znakove i pitate se "da li me voli", verovatno to proizilazi iz vaše sopstvene anksioznosti po tom pitanju. Znate kako se osećate i želite da znate kako se on oseća, kako bi ste znali na čemu ste na vreme i to je sasvim u redu. Ne želite da ulažete svoje vreme, trud ili rizikujete slomljeno srce, ukoliko vas dvoje niste na istoj talasnoj dužini kada je u pitanju to kuda se stvari kreću između vas. Dakle, vi tražite znakove da se muškarac zaljubljuje u vas i neki od njih su zaista očigledni. On je simpatičan i prijatan prema vama. Održava kontakt očima. Provodi vreme sa vama, a možda vam čak direktno i saopšti koliko u tome uživa. Međutim, postoji i druga strana zaljubljivanja koja se ne ispoljava uvek, jer je suviše zastrašujuća. Emocija snažna poput ljubavi, uvek će naći način da se ispolji i izađe na videlo. Pa, ako se pitate, "Da li me voli?", postoje skriveni znakovi da se muškarac zaljubljuje u vas i da ima emocije prema vama, zato širom otvorite oči, naćulite uši i obratite pažnju.

3 skrivena znaka da se muškarac zaljubljuje u vas

Slede 3 skrivena znaka da se muškarac zaljubljuje u vas, kako biste umeli da ih prepoznate kada se pojave i olakšali sebi mnoge nedoumice.

On se divi vašoj jedinstvenosti

Ovo je deo takozvane „faze medenog meseca“. Hemijske reakcije izazvane u našem mozgu, koje nam omogućavaju da potpuno zaboravimo na racionalno rasuđivanje i vidimo samo najbolje u svom partneru. Sve nam se sviđa – njegove čudne navike, njegove mane, a čak i hrkanje zvuči kao simfonija i melem za vaše uši. Gledate svet i njega kroz ružičaste naočare. Kada se muškarac zaljubi u vas, on takođe bezuslovno prihvata vaše mane, čak i stvari po pitanju kojih ste možda i sami nesigurni. Da, u njegovim očima one postaju fascinantne i jedinstvene. Podstiče vas da prihvatite sebe i aktivno pokušava da se poveže sa vama i očaran, sazna još više o vama. To može činiti tako što će se zainteresovati i zauzeti za vaša interesovanja ili hobije, može vas posmatrati na određeni način i počinje da vas vidi na načine na koje možda nikada do tada niste videli sebe. Ovo je jedan od prvih znakova da se muškarac zaljubljuje u vas ili da vas možda već voli.

Emotivno je ranjiv

Još jedan među znakovima da se muškarac zaljubljuje u vas je emotivna krhkost i ranjivost. Ovo nije sjajno iskustvo za muškarce - priziva ranjivost, osećaj koji muškarci izuzetno ne vole da osećaju. Kada je sa vama, to se može ogledati u vidu toga da je pod stresom ili da se lako uznemiri ili uzbudi. On može biti nespretan, ljubomoran ili paranoičan zbog same pomisli da ga možete napustiti. To ne znači da radite nešto pogrešno, već da se on bori da reguliše svoje novonastale emocije. Nisu svi muškarci izloženi ovom znaku da se zaljubljuje u vas, ali mnogi to čine. Obično je ovo najčešće i najizraženije kod muškaraca koji imaju niže samopoštovanje od prosečnog. To ih ostavlja da se preispituju o svojoj vrednosti i pitaju se šta tako divna i posebna devojka poput vas, radi sa muškarcem kao što je on. Ovo je znak da se muškarac zaljubljuje u vas, polako, ali sigurno.

Duboka povezanost se formira u vašoj vezi

Naravno, ljubav uključuje i povezanost - duboku i intimnu povezanost. To se često u njegovom životu manifestuje kao više fizičkih mesta ili životnih kategorija kojima vam svojevoljno pruža priliku da vidite više njegovog sveta i budete deo njega. Možda će vas upoznati sa svojim prijateljima ili kolegama. Možda sa svojom porodicom. Možda će vas upoznati sa aktivnostima i strastima koje su mu deo svakodnevnice ili zanimljive i u kojima uživa. Može vas pitati da mu se pridružite u izletu u prirodi ili na sportskoj utakmici njegovog omiljenog tima. Muškarci integrišu žene u svoj život kada vide potencijal za dugoročnu vezu, i, naravno kada počinju da se zaljubljuju u vas i vole. „Kako da znam da li me voli?“ Ukoliko vas aktivno čini delom svog svakodnevnog života, svojom inicijativom, bez vašeg podsticaja, postoji velika šansa da se muškarac zaljubljuje u vas ili da vas voli.

Da li se zaljubljuje u mene?

Imajući u vidu sve prethodno navedene stavke, dva dodatna važna elementa su svest i razmatranje. Kada muškarac počne da bude zaista istinski sa vama i uz vas, emotivno koliko i fizički, usredsređuje se na vas, radi stvari za vas, a da vas to ne pita, obasipa vas zagrljajima i poljupcima iz vedra neba, sve su znakovi da se muškarac zaljubljuje u vas. Suzdržanost u njegovom prisustvu, znači i suzdržanost u vašem odnosu. Muškarci ne ulažu u žene koje ih ne zanimaju, u koje nisu zaljubljeni i ne preuzimaju ulogu „šarmantnog princa“ ili davaoca prema ženama koje ne vide u svojoj budućnosti i u koje nisu barem malo počeli da se zaljubljuju.