Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ako nisi lud za mnom, ostavi me na miru - ne želim da ti budem samo izbor

Nije da nisam, bila sam drugima samo izbor, jedna od opcija. Bila sam ona devojka sa kojom su samo bili, zato što nisu mogli da budu sa onom sa kojom su stvarno želeli da budu. Biti devojka koja nije prioritet, je jedan od najgorih životnih iskustava koje sam ikada doživela. Iako sam ih volela i davala sve od sebe, nekako sam uvek znala da oni nisu previše marili za mene, onoliko koliko zaslužujem.

Takvo iskustvo, ne želim ponovo da proživim, bez obzira na sve. I zato, ako nisi lud za mnom, molim te, ostavi me na miru. Ne želim da ti budem samo izbor.

ako nisi lud za mnom ostavi me na miru ne zelim da ti budem samo opcija

Ljubav treba da bude uzajmna

Od samog starta veze, potrebno je da oboje budu na istoj strani. Jer, šta je poenta davati ljubav nekome ko vam ne vraća ni pola zauzvrat?

Iskreno, nema poenta u tome i to je od samog starta, osuđeno na propast.

Ne želim da traćim svoje vreme na tebe ako ćeš da sanjariš o nekoj drugoj ženi, koju ne možeš da imaš. Biti u vezi, znači da oboje treba da investiraju i vreme i trud, a to nije nešto što mogu sama. I ti moraš da se potrudiš. Jer u suprotnom, od nas nema ništa.

Ja nisam devojka koju je tu, dok ne naiđe neka bolja

U redu. Razumem. Ne možeš da imaš devojku za koju misliš da je tvoja srodna duša. I, ako si toliko uzrujan zbog toga, onda bi možda trebao da ostaneš sam dok ne pronađeš nekoga do koga ti je stvarno stalo. Nemoj da popunjavaš prazninu u sebi, sa nekim drugim, do koga ti nije ni malo stalo.

Možda ti to tako ne gledaš, ali ja znam da ću nekome biti prioritet.

Jednog lepog dana, pojaviće se neko ko će me voleti i ko me neće gledati kao na zamenu dok ne naiđe druga žena. To je veza kakvu želim.

I molim te, nemoj da gubis moje i svoje vreme, samo kako bi se “skrasio” pore mene.

Znaj da zaslužujem mnogo više

Verovatno da ne možeš ni da naslutiš kakvu štetu činiš samo zato što želiš da se skrasiš pores mene, ali ona je tu. BIti nečiji izbor, uništava samopouzdanje i čini te da se osećaš mnogo manje vrednim. I najviše od svega toga, zbog toga se stvara osećaj da te niko nikada stvarno neće voleti. A ja, ja to ne zaslužujem.

Za razliku od tebe, ja ne moram da se skrasim. Nije mi potreban dečko da bih bila srećna. Znam koliko vredim i znam šta zaslužujem. Zbog toga mi je sasvim u redu da ostanem solo dok ne naiđe neko ko je istinski vredan moje ljubavi. I kada ga pronađem, znam da ću mu biti prioritet i osoba koju će najviše voleti na svetu, a ne samo da budem nečija opcija.

A ti, ako želiš da trošiš i investiraš svoje dragoceno vreme u lažnu vezu, samo zato što ne možeš da imaš “onu pravu”, samo napred. Možeš da se pretvaraš da si srećan sa takvim životom, ali ja ne želim da budem deo njega. Ja nisam ta pored koje ćes se skrasiti jer ne možeš da imaš bolju. Ja sam ta koja će biti nečiji izbor, svaki dan.

Svi vi koji ovo čitate a bili ste samo nečija opcija, znajte da vredite mnogo više od toga. Vi ste vredni da budete voljeni od strane nekoga ko želi samo vas, i nikoga drugog…