Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Koji horoskopski znak je vaš idealan partner?

Svakako da biste ljubav mogli pronaći na nekom od popularnih sajtova za upoznavanje poput „Lepotica i zver“, spajanjem od strane strane zajedničkih prijatelja ili čak slučajnim i neočekivanim sudbinskim susretima, ali, kompatibilnost na kojoj se ljubav zasniva, zapisana je i u zvezdama i zodijačkoj kompatibilnosti koju vredi istražiti, čemu god ste se okrenuli. Verovali u astrologiju ili ne, horoskop otkriva dosta o nečijim osobinama i karakteristikama, a samim time i koje bi vaš idealan partner trebao da poseduje, prema vašem temperamentu. Dakle, bilo da ste slobodni i u potrazi za partnerom ili samo znatiželjni o svom trenutnom partneru i vezi, evo koji horoskopski znak je vaš idealan partner, prema zvezdama.

idealan partner horoskop

Koji je vaš idealan partner po horoskopu?

Kompatibilnost je jedna od najvažnijih osnova za ljubav i uspešnu vezu, stoga, odgovor na pitanje ko je vaš idealan partner, leži u razumevanju toga šta je potrebno svakom znaku, a zatim razmišljanju: „Da li mi ovo odgovara?“ Stoga, važno je da znate šta svaki znak želi od ljubavi, kakva je njihova priroda, a zatim da sagledate kako se to uklapa u vaš horoskopski znak, kao da sastavljate dva dela slagalice. Da li vas zanima koji horoskopski znak je vaš idealan partner? Zvezde imaju odgovor. Bilo da je iz zabave ili zaista ozbiljno, poslušajte šta imaju da kažu. Možda ćete se iznenaditi.

OVAN

Ovaj znak zodijaka je obično onaj koji voli da „juri“ svoje simpatije, umesto da njega progone. Ovnovi su vrlo direktni i asertivni u pogledu onoga što žele, a ako vas žele, odmah ćete to znati. Ovan želi jasnu komunikaciju i puno strasti, ali takođe želi i ravnotežu. Ne pokušavajte vezu s Ovnom, osim ukoliko niste spremni za romansu punu zabave i avanture. S Ovnom vam nikada neće biti dosadno, ali, prvo proverite sa sobom da li ste spremni za takav odnos.

Idealan partner za Ovna: Svojeglavi i spontani, Ovnovi se prirodno usklađuju sa uravnoteženim Vagama, koje imaju posebno umirujući i podržavajući način da im kažu „Razmisli pre nego što reaguješ“ . U osnovi, racionalnost Vaga odično ide uz impulsivnost Ovnova i čini idealnog partnera za njih, a Ovnova zarazna energija održava Vage zadovoljnima. Strelac je takođe dobar partner za Ovna po horoskopu, jer će se podudarati istom energijom. Samo zapamtite, neko mora biti odrastao u tom odnosu. Lavovi, Škorpije i Vodolije, takođe nisu loš izbor.

BIK

Bikovi su vrlo izbirljiv kada je reč o emotivnom partneru, stoga, ukoliko ste izabrali Bika, nemojte ga shvatati olako. Oni su izuzetno selektivni, jer im treba neko ko ima svoj život i teško poklanjaju svoje poverenje. Bikovi vole svoju individualnost i rutinu, i ne vole da im se neko puno u to meša. Bik neće biti vaša druga polovina, ali umesto toga, biće jedna celina koju će želeti da podeli s vama. Bikovi vole senzualnost i ceniće intimno vreme nasamo sa partnerom. Uzbudite Bikova čula i osvojićete njihovo, ponekad, tvrdoglavo srce.

Idealan partner za Bika: U metodičnoj Devici, Bikovi će pronaći partnera kojem su važne iste stvari: stabilnost, posvećenost i racionalan odgovor na probleme. Lako će imati otvoren, iskren odnos njima. Rakovi, koji dele Bikovu pouzdanost i ljubav prema uživanju kod kuće (Netfliks sastanak umesto koktela i večere), još su jedan dobar partner za njih prema horoskopu. Njihova meka, brižna priroda može se nositi sa tvrdoglavošću Bika, a odlučnost će im pomoći da ostvare svoj puni potencijal. Škorpije su takođe dobar odabir za Bikove.

BLIZANCI

Blizanci su opušteni i poznate kokete zodijaka. Blizanci često uživaju u flertu i uglavnom se sa svima slažu i svima dopadaju. Komunikativni i zabavni, omiljeni su u društvu i komunikacija im je izuzetno važna. Ukoliko želite da ih privučete, morate imati nešto čime se ističete od drugih. Svako ko omalovažava važnost njihovog širokog društvenog života, nemirne zabavne ličnosti i kreativnosti, nije dobar partner za Blizance.

Idealan partner za Blizanca: Strelac je najčešće idealan partner za Blizance prema horoskopu, upravo zbog svoje iste nemirne, zabavne i društvene ličnosti, uvek spremne za akciju. Vazduh raspiruje vatru, stoga će život biti zabava u dvoje u ovoj kombinaciji. Vodolije, koje izuzetno cene slobodu i individualnost, takođe su dobar izbor partnera. Lavovi, Ovnovi i Vage takođe možete uzeti u obzir.

RAK

Rakovi su nepoverljivi i treba im vremena da se otvore i stignu do intimnosti, ali kada osete da se mogu otvoriti, izuzetno su nežni i posvećeni partneri. Rakovi vole emocije u svakom smislu i moraju istinski da vas zavole, da bi vam se prepustili. Ovaj znak zodijaka uživa da koristi sva svoja čula sa ljubavnikom i vrlo su komunikativni. Da biste ih osvojili i zadržali, morate im pokloniti puno pažnje i ljubavi.

Idealan partner za Raka: Kao i Rakovi, Škorpije su duboko emotivne i romantično direktne, te nikada nećete morati da se pitate gde stojite sa njima. Jednostavno rečeno, predodređeno vam je da budete u skladu sa željama i potrebama jedno drugoga i zato je Škorpija idealan partner za Raka. S druge strane, Jarcčevi, svojom disciplinom i upornošću, izbavljaju Rakove iz svog „pustinjačkog“ načina života, dok njima toplina Raka pomaže da omekšaju. Ribe i Lavovi su takođe dobri partneri za Rakove.

LAV

Lavovi su amibiciozni i vole partnere koji im u tom pogledu mogu parirati. Ovo će ih privući prema vama kao magnet. Zajedno možete osvojiti ceo svet, samo pazite da imate ambicije koje se poklapaju s njihovima. Lav ima strast, energiju i prirodnu harizmu koja privlači potencijalne partnere, te su jedni od najpoželjnijih znakova zodijaka i toga i te kako svesni. Razmislite da li se možete nositi sa time – Lavovi nisu mali zalogaj, iako izuzetno verni i predani, kada zavole.

Idealan partner za Lava: Vodolije su najčešće idealni partneri za Lava, jer će im posvetiti vrstu pažnje za kojom žude, a da je nikada neće morati tražiti, a zauzvrat će Lavova smela ličnost zabavljati um Vodolije. Još jedan sjajan par? Ovnovi, koji će svojom podjednako vatrenom energijom stvoriti pozitivno, uzbudljivo okruženje za kojim oboje žude. Ključ za izbegavanje borbe ega? Podržavatise u svemu što radite.Drugi Lavovi i Vage su takođe dobar izbor partnera za ovaj horoskopski znak.

DEVICA

Najhladnija stvar kod Devica je njihov intelekt, a to je deo njihove introvertne strane. Device vole dipomatsku komunikaciju, međutim, ti razgovori i njihova organizovanost nekada postaju previše naporni i dosadni za neke horoskopske znakove. Devicama je potrebno uliti poverenje, da bi vas razmotrili kao potencijalnog partnera.

Idealan partner za Devicu: Ključ dugoročnog partnerstva i idealnog partnera za Devicu? Iste osnovne vrednosti i vizije za budućnost. Stoga, sistematični Jarčevi, sa željom za uspehom uklopiće se u organizovani život device. Ribe su takođe odlični partneri Devicama - oba znaka su izuzetno saosećajna, a svojom sanjarskom prirodom, Ribe će Devicama obojiti život i olakšati ga. Vage i Rakovi su vredni pomena.

VAGA

Vage prirodno vole ravnotežu. Njima je potreban emotivni partner koji zna kada im treba pokazati ljubav i čvrsto ih zagrliti. Međutim, Vage je nekada potrebno i staviti na svoje mesto. Potreban im je partner koji, ne samo da je spreman na to, već i koji zna to da uradi na nežan način, tako da mu Vaga kasnije ne zameri. Zauzvrat, Vaga će pružiti isti nivo komunikacije, kao i savršene savete i balans u ljubavi. Vage takođe vole da flertuju, a posebno uživaju u estetici i vizuelnim stimulansima. Stoga, potrudite se da izgledate dobro ukoliko želite da osvojite jednu Vagu.

Idealan partner za Vagu: Blizanci i Vage su idealni partneri i idealan zodijački spoj, prema horoskopu. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera i bogat društveni život, kao ni omiljenost u društvu, na koju su oboje navikli i nikada neće ograničiti slobodu koju toliko vole jedno drugome. Iznenađujuće je da su Ovnovi takođe odlični partneri Vagama po horoskopu - urođena stabilnost Vage ublažava Ovnovu impulsivnost, a njihova energija otkriva i pokreće zabavnu stranu Vage. Suprotnosti se privlače. Lavovi su takođe dobri partneri za Vage, zbog svog zabavnog i slobodnog duha, osim što su manje miroljubivi.

ŠKORPIJA

Škorpije su misteriozni, strastveni ljubavnici sa visokim seksualnim nagonom, koji vole da se igraju scenarijima koji uključuju moć i kontrolu. Škorpije imaju izraženu seksualnu energiju, kao i duboku emotivnu povezanost sa svojim partnerom. Rezervisane su i nije ih lako osvojiti, ali kada to uradite, budite spremni na ultimativnog vernog i duboko emotivnog partnera.

Idealan partner za Škorpiju: Škorpije osećaju stvari osećate vrlo intenzivno i imaju tendenciju da se povuku kada stvari postanu ružne. Vodolije, sa svojim intelektom i odličnim veštinama komunikacije, biće njihov protivotrov koji će ih podstaći. Rakovi su još jedan dobar spoj za Škorpije. Poput njih, Rakovi su posvećeni, nepokolebljivi i vrednuju sigurnost u romantičnim partnerstvima. Ukoliko obe strane pređu preko svog ponosa i stavova, ova veza može biti vrlo strastvena. Device i ribe su takođe dobri partneri po horoskopu, za Škorpije.

STRELAC

Pripremite se akciju, zabavu i izazove kada je Strelac u pitanju. Strelčevi su slobodnog i avanturističkog duha, stoga, da biste ih osvojili, morate biti zabavni i jedinstveni. Ono što strelčevi nikako ne podnose je monotonija. Novo je najbolje za Strelčeve, pa tako i u spavaćoj sobi. U suprotnom, vašem ljubavniku Strelcu može biti dosadno.

Idealan partner za Strelca: Teško je istraživati svet kada se udružite sa nekim manje gladnim za avanturom. Zbog toga je vatreni Ovan idealan partner za Strelčeve, Zodijačke nomade i moćiće da prate njihov tempo. Blizanci se u ovaj stil života takođe uklapaju, osim što ovakve veze često mogu da budu pomalo previše opuštene, haotične i neozbiljne. Lavovi i Vage su takođe znakovi zodijaka koji mogu biti dobri partneri Strelčevima prema horoskopu.

JARAC

Jarčevi su jedni od najstabilnijih i najodgovornijih horoskopskih znakova, koji će se brinuti o svom partneru iskreno, ali možda neće uvek naći način da to izraze kako treba, jer im emotivnost nije jača strana. Stoga, njihov idealan partner po horoskopu mora biti neko ko je intuitivan i ko može naslutiti sve one stvari koje oni ipak ne izgovore, pratiti njihov ozbiljan i ambiciozan stil života, ali umeti i da ih prodrma.

Idealan partner za Jarca: Nije iznenađujuće da su rogonje zodijaka idealan par – Jarac i Bik su dva vrlo slična znaka. Praktičnost i naporan rad u zamenu za dobro proživljeni život filozofija je koje se oboje pridržavate, ali prava lepota je u tome da Jarčevi podstiču Bikove da postave više standarde za sebe, dok njih Bikova njihova senzualnost omekšava. Rakovi su takođe iznenađujuće dobri partneri za Jarčeve, prema horoskopu - sa njihovom negujućom ljubavlju Jarčevi mogu pronaći mesto za utehu koje im omogućava da budu ranjivi. Device i Škorpije su takođe dobar izbor partnera.

VODOLIJA

Vodolije su samouvereni, kreativni i inteligentni individualci, drugačiji od drugih, kojima je potreban partner koji neće biti ljubomoran i sputavati njihovu slobodu i individualnost. Svesni su da im se drugi dive, ali ukoliko želite biti njihov partner, budite samouvereni. Ukoliko nanjuše slabost ili gušenje, Vodolije će pobeći. potreban im je partner koji teče, baš kao i oni. Vodolije vole komunikaciju, kako u spavaćoj sobi, tako i van nje, stoga ih partner mora mentalno stimulisati.

Idealan partner za Vodoliju: Prema horoskopu, idealan partner za Vodoliju je Lav, sa svojom grandioznom, zanimljivom ličnošću i samopouzdanjem, koje izbegava društvene „norme“ podjednako kao i Vodolije. Tradicionalno venčanje za ovo dvoje? Nikako. Vodolije uvek tražite sledeću avanturu - zato im je potreban partner koji će stajati uz njih, bez obzira na sve. Nemilosrdno odane Škorpije će uvek podržati ideje Vodolije. Intelekt Vodolije voli njihovu dubinu i iskrenost, a Škorpijine veštine rešavanja problema savršene su da ih drže pod kontrolom. Blizanci, Vage i Strelčevi su takođe dobri partneri za Vodolije, prema horoskopu.

RIBE

Ovaj horoskopski znak je veoma ljubavan i romantičan, razigran, a takođe i dubok. Ribe su večiti sanjari, i kada razgovaraju, njihove reči vas uvuku dublje u njihovu dušu. Duboko emotivne i ponekad pesimistične, potreban im je partner koji će umeti da razume njihove burne emocije, ali ih i drži pod kontrolom.

Idealan partner za Ribu: Empatija i emotivna otvorenost ribe najbolje idu sa partnerom koji svet doživljava na isti način. Stoga, saosećajni Rakovi, koji su pažljivi slušaoci, pažljivi učesnici i obožavaju vašu ljubav prema romansi su idealni partneri za Ribe. Bikova senzualnost takođe može prijati Ribama, a oni će ih uspešno usmeravati i biti odlučni umesto njih. Škorpije su takođe još jedan duboko emotivan i senzualan horoskopski znak koji može biti dobar partner Ribama.