Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 pitanja za momka ili devojku na prvom sastanku koja će vam pomoći da ih bolje upoznate

Prvi sastanci mogu da budu veliki izazov. Ovo naročito važi za ljude koji su dugo bili u vezi i koji su posle dugo vremena, dopustili nekom novom da uđe u njihov život.

Sasvim je normalno da budete “uplašeni”, pomalo i zbunjeni pa čak ponekad i nervozni.

Jer, vi ipak treba da upoznate nekog novog, totalnog stranca za koga ne znate da li će vam se odmah svideti ili ne, ili će se sve to završiti ko zna kako. Možda ćete upoznati velikog psihopatu ili možda i ljubav vašeg života.

Zbog toga je veoma bitno da ne razmišljate previše o tome da li ćete ostaviti dobar prvi utisak i da budete ono što jeste. Zato je potrebno da sretnete ovu osobu i odlučite se da li ta osoba ostaje u vašem životu ili da li je vaš prvi sastanak, ujedno i poslednji sastanak.

pitanja za momka ili devojku na prvom sastanku

8 pitanja za momka ili devojku na prvom sastanku

Uradite to zbog sebe. Uradite to zato što verujete da svaka ljubav, može da ima srećan kraj.

A da bi upoznali bolje osobu sa kojom idete na prvi sastanak, ovo su 8 pitanja za momka ili devojku, koja će vam pomoći da tu osobu, bolje upoznate.

Koja je vaša strast?

Na vašem prvom sastanku, pitajte ih koja je njihova strast u životu. Saznajte više o njihovim interesovanjima i ambicijama, šta je to što rade u slobodno vreme (ako ga imaju), šta rade u životu od čega žive i plaćaju račne, koji su njihovi snovi i ono što je veoma bitno jeste da obratite pažnju na šta je to što oni cene.

Ako planirate da se ponovo vidite sa tom osobom, ovo su važne informacije koje će vam pomoći da sklopite u glavi psihološki profil te osobe.

Šta tražite od partnera?

Da li ta osoba traži seks na prvom sastanku, da li žele samo kratkotrajnu šemu ili kombinaciju, otvorenu vezu ili da li su spremni za ozbiljnu vezu i da se posvete samo jednoj osobi?

Veoma je važno da znate od samog starta koliko je ta osoba spremna da investira, ali je i takođe bitno i da vi budete jasni sa vašim namerama. Jer, na kraju dana, svi mi želimo da ugodimo našoj duši, šta god mi to tražili.

Šta je to što vas odbija?

Neko će reći da je ovakvo pitanje previše lično, ali moje lično mišjljenje je da ne bi trebali da gubimo previše vremena, čekajući pravi trenutak. Pokušajte da nekako kroz vašu komunikaciju saznate šta je to što ih odbija. Jer, ukoliko želite da se opet vidite sa tom osobom, važno je da znate da li ste na istoj strani, ili ne.

Šta želite od života?

Da li je ta osoba posvećena samo karijeri? Da li njihovi hobiji smetaju vama? Da li imate iste vrednosti kao oni? Da li imate slična interesovanja? Šta je što ta osoba traži u vezi?

Ovo su takođe veoma bitna pitanja za momka ili devojku sa kojom ste otišli na prvi sastanak. Ponoviću opet, znam da je možda prerano za takva pitanja na prvom sastanaku, ali ipak, vi želite da znate da li oboje idete u istom pravcu. Jednostavno, morate znati da li bi se slagali sa tom osobom, ili ne.

Šta znači sreća za tu osobu?

Ovo pitanje prosto i jednostavno. Šta znači sreća za tu osobu i šta je to što ih čini srećnim? Šta je to zbog čega njihovo srce brže kuca? Odgovor na ovo jednostavno pitanje može reći mnogo toga o toj osobi, nego bilo koja druga izjava.

Gde vidite sebe za 5 godina?

Vi možda sebe vidite da ste u braku i da imate decu, sa osobom koju volite. Ali, ta druga osoba koja sedi preko puta vas, možda sebe vidi kako juri za svojim poslovnim snovima i karijerom. Ipak, nemojte biti previše nametljivi pitajući ih baš ovo pitanje. Ne želite da budete takvi na prvom sastanku. Umesto toga, pokušajte da kroz vašu konverzaciju, toj osobi, vi stavite do znanja gde ste vi u bliskoj budućnosti.

Da li si ikada imao/imala dugu vezu?

Ovo je veoma bitna informacija koju bi trebali da znate. Na taj način, otkrićete njihove greške iz prošlosti i ljubavna iskustva, možda vašeg potencijalnog partnera.

Iako vam je bitno da ih analizirate otkrivajući njihovu ljubavnu prošlost, važno je i da to bude urađeno na jedan suptilan način. Ako osetite da možete da postavite ova pitanja na vašem prvom sastanku - postavite ih.

Ali opet, ako osetite da bi se druga osoba mogla osećati neprijatno zbog tog pitanja, sačekajte drugi sastanak (ako ga bude).

Da li imate kućnog ljubimca?

Ipak. ne zaboravite da je ovo vaš prvi sastanak. Iako je bitno da upoznate ovu osobu što je više moguće, važno je da atmosfera na prvom sastanku bude lagana i opuštena.

Pitajte ih da li imaju kućnog ljubimca. Osim što vrsta kućnog ljubimca može reći mnogo toga o toj osobi, takođe možete saznati da li oboje volite životinje i na taj način, povećate vaše šanse da se ponovo vidite.