Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 razloga zašto treba da upražnjavate više seksa

Za neke je i dalje tabu tema, a za neke omiljeni način opuštanja. Seks ima univerzalna reč koju svi znaju, ali mnogi je ne razumeju, stide je se i osećaju se nemoralno kada se o toj temi povede reč. Evo par razloga zašto treba manje govoriti o seksu, a više ga upražnjavati.

vise seksa


1. Seks oslobađa um

Orgazam aktivira otpuštanje hormona sreće. Nakon orgazma naše telo je opušteno, ali što je još bitnije – naš um je bistriji. Henk Mudi je mudro rekao da se orgazmom „otpuštaju otrovi iz tela“. Iako nije baš lik za primer, za ovo je bio u pravu. Seks je lekovit za ljude koji su pod stresom i previše razmišljaju, analiziraju i žive u strahu od raznih maloverovatnih scenarija.

2. Seks jača imuni sistem

Ova činjenica je odavno poznata. Ne samo što uživate u seksu, već i radite na svom imunom sistemu, kondiciji i sagorevate kalorije. Lepo i korisno.

Zašto dobar seks počinje van spavaće sobe?

3. Seks vas zbližava sa vašim telom

Bilo da je u pitanju romantično vođenje ljubavi, seks sa osobom koja vam se dopada li je ne volite (još uvek) ili masturbacija, ovaj čin vas zbližava sa fizičkim aspektom vaše ličnosti. Zašto je to važno? Zato što ne možemo biti srećni dok ne prihvatimo ko smo i kakvi smo, a ako vam se ne dopada ono što vidite, poradite na pozitivnim promenama. Ako nešto ne možete promeniti, prihvatite to kako jeste jer je to jedini put do zadovoljnog i srećnog života.

Šta je potrebno da biste bili dobri u krevetu?

4. Bićete lepši

Još jedna dokazana činjenica jeste da seks poboljšava kvalitet kože, jer se znojenjem (koje nije uvek vidljivo) izbacuju toksini iz našeg tela. Koža je lepša, a često se kaže da osoba „blista“. Da li ste nekad primetili da je neko „drugačiji“ i posumnjali da je upravo imao seks?

8 znakova da joj fali seks

5. Bićete srećniji

Seks vas približava partneru, jača vašu vezu sa voljenom osobom, ali čak i kada imate „neobavezan seks“, on ima slične benefiti: osećaćete se raspoloženije, lepše i poželjnije. Sociologija je eksperimentima pokazala da su osobama suprotnog pola uvek privlačnije osobe koju su nedavno imale seksualni odnos. Ovo je pozitivna posledica lučenja hormona zbog kojih delujemo privlačnije ali i zračimo samopouzdanjem.

5 stvari bez kojih nema dobre seks šeme i "kombinacije"

A šta ako nisam u vezi i nemam partnera?

Jednostavan i očigledan odgovor na ovo pitanje – zašto ne masturbirate? Niko ne zna šta vam prija od vas samih. Samozadovoljavanje nije greh, iako nas je društvo vekovima učilo suprotno, najzad je većina prihvatila realnost a to je da potrebe treba da budu zadovoljene, jer u suprotnom dolazi do frustracije, manjka samopouzdanja i nesrećnog života. To je način da se energija kanališe, da se oslobodimo tenzije, pritiska i zadovoljimo svoj nagon koji nam je prirodno urođen. Vudi Alen je o masturbiranju rekao sledeće:

"Nemojte da pljujete masturbaciju- to je seks sa nekim koga voliš!"

Nakon 100inu sastanaka sa ženama koje sam upoznao preko sajtova za upoznavanje, muškarci ovo morate znati

Zar Vudi nije u pravu?

Prihvatili smo ratove u ime religija, krvavu politiku, razna hemijska oružja i kakve sve ne protivljudske pojave, zašto ne možemo prihvatiti seks kao svoju prirodu? Volite svog partnera, ali ukoliko ga nemate, ne znači da nemate koga da volite. Na jednu osobu uvek možete računati – na sebe!