Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 ideja za sastanak iz snova sa Zverkom koje će ga oduševiti

Nije lako držati korak sa Zverkom kada dođe do sastanaka. Uspešan i moćan muškarac ima sve resurse da priredi sastanak iz snova svake žene i oduševi je luksuznim večerama, putovanjima, apartmanima i sl, ali kako bi jedna Lepotica mogla da obori s nogu moćnu Zver?

Poslovni muškarci koji imaju sve, verovatno sebi retko priušte neka obična zadovoljstva. Da li zato što zaborave na njih, ili su jednostavno navikli na život na visokoj nozi, lična je stvar svakog od njih ali jedno je sigurno: sigurno će se prijatno iznenaditi kada im predložite neku od ovih prizemnih ideja za prvi sastanak.

5 ideja za sastanak iz snova sa Zverkom koje će ga oduševiti

1. Izvedite ga na piknik

Izlet je divna stvar koja vas može zbližiti mnogo više nego večera u skupom restoranu. Ovaj gest, koji je u stvari tako običan, a u stvari veoma poseban, je idealan za vaš sastanak iz snova. Pripremite same neku finu i praktičnu hranu (tzv. finger food, potražite na internetu ideje), sendviče i sl. Spremite ćebence, spakujte hranu i neko romantično voće (npr. jagodama kojim će vas hraniti, a i vi njega), a ako želite da ga zaista oduševite, ponesite i dve vinske čaše i bocu njegovog omiljenog vina. Da bi izlet bio uspešan, ne morate se voziti kilometrima daleko. Uostalom, ako vaš muškarac i nema vremena na pretek, ovakav izlet možete izvesti i u vašem dvorištu, na travi. Bitan je gest i intimna, romantična atmosfera koja će vas oboje opustiti.
Još jedan plus piknika je boravak u prirodi za koji Zver verovatno nema previše vremena. Zamolite ga da isključi telefon makar na tih par sati, a i vi učinite isto. Uživajte sami u miru i tišini.

2. Organizujte put iznenađenja

U zavisnosti šta vaš uspešan muškarac voli, predložite da za sastanak otputujete negde na jedan dan. Preuzmite inicijativu, saznajte kada je slobodan i same kupite karte. To ne mora biti Pariz ili Njujork. Neki od okolnih gradova u regionu gde niste bili je odličan izbor. Pri izboru destinacije obratite pažnju da put ne traje predugo, jer ne želite da se vaš muškarac vrati iscrpljen sa nečeg što bi trebalo da bude osvežavajuće i opuštajuće.

3. Idite u bioskop

Film u bioskopu sa kokicama je za poslovnog i zauzetog muškarca verovatno stvar prošlosti i deo vremena kada još nije postao to što danas jeste. Predložite da jednostavno odete da pogledate neki film u obližnjem bioskopu. Kupite karte za večernji termin i iznenadite ga. Obučeni sasvim ležerno, bez ikakvog stresa, uputite se peške ako je bioskop blizu i uživajte u nekom akcionom filmu ili komediji. Odaberite neki film koji će dopustiti da Zver odmori mozak i malo uspori kognitivne funkcije. Osećaćete se oboje odlično nakon filma: on, jer se vratio u svoju prošlost i mladost kada nije bilo tolike tenzije i stresa, i vi jer ste mogli da budete sa njim skroz opušteni, bez štikli, šminke i pompe.

Šta kupiti muškarcu koji ima sve?

4. Odvedite ga na mesta koja vam znače

Moćni muškarci su navikli da se svet vrti oko njih, ili još bolje, da oni budu ti koji pokreću svet.
Takav muškarac traži lepšu polovinu da bi sa njom delio sve, i dobro i loše, i što je još važnije, da bi imao kome da posveti svoje vreme i pažnju. Ovo je znak da je zreo da svoj centar sveta prebaci na drugu osobu koja to zaslužuje. Budite pomalo egoistični i povedite ga do mesta iz vašeg detinjstva, do omiljenog kluba u koji ste izlazile, do vaše osnovne ili srednje škole ili do kuće u kojoj ste odrasli. Ako niste iz istog grada predložite da to bude jednodnevni ili dvodnevni „city break i odmorite se od gradske vreve, posla i stresa i dozvolite mu da stekne neku sliku o vašem detinjstvu. Svaki muškarac voli kada se oseti dovoljno potrebnim, kada oseti da mu žena veruje dovoljno i da se oseća komotno sa njim čim želi da podeli svoje uspomene iz detinjstva.

5. Idite na utakmicu, koncert, u pozorište...

Ovaj gest ima više pozitivnih strana. Osim što ćete jednom muškarcu pokazati da ga poznajete dovoljno da znate šta voli, da ga slušate i da poštujete njegovu strast prema sportu, kulturi, umetnosti, muzici i sl. vi ćete, mlada žena koja možda nije još finansijski stabilna, se trudi i dokazati da nije škrta na svom novčaniku.

Zašto je ovo bitno?

Bitno je jer takvi muškarci koji traže devojku za vezu ili nešto više, ne traže „sponzoruše" već žene koje imaju svoje karijere ili eventualno streme ka nečemu, a to nešto definitivno nije sponzor. Iako džentlmen, Zver ponekad neće imati ništa protiv da s vremena na vreme njegova Lepotica preuzme ulogu „moćnog" u vezi i nekad za nešto plati.