Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

3 signala kako da znate da li vas bivši momak ili bivsa devojka, žele nazad

Kada bih dobio 1 eura svaki put kada bi mi neko postavio pitanje “Kako da znam da li me bivša devojka ili bivši dečko želi nazad”, možda ne bih postao milijarder, ali milioner, vrlo moguće.

Zato, pokušaću da vam odgovorim na to pitanje i objasnim 3 signala koja mogu indicirati da vas vaša bivša devojka ili bivši momak, žele nazad.

kako da znate da li vas bivsi momak ili bivsa devojka zele nazad

Kako da znam da li bivša devojka ili bivši momak, želi da opet budemo zajedno?

Ipak, pre nego što nastavim, želim da vas upozorim u vezi jedne bitne stvari - ukoliko pogrešno protumačite neki od ovih znakova koji vam bivša ljubav šalje, velike su šanse da ćete uraditi ili reći nešto što će uništiti šanse da opet budete zajedno. Zbog toga, odvojite par minuta i pročitajte koji su to signali da li vas bivša devojka ili momak, žele nazad.

Vaša bivša ljubav igra igru "toplo-hladno"

Jednog trenutka, vaša bivša ljubav ne postoji za vas i takođe želi da vas nema, da ne postojite. Ona ili on neće odgovorati na vaše pozive i poruke, reći će vam da vas više ne voli i da je definitivno kraj. Drugog trenutka, oni vam šalju kasno poruke i govore vam da im nedostajete.

Da li vam ovo zvuči poznato? Ako da, velike su šanse da je vašoj bivšoj ljubavi, teško posle raskida.

Međutim, igra toplo-hladno i slanje različitih poruka i signala, ne mora definitivno da znači da vas bivši momak ili bivša devojka žele nazad, ali vam svakako šalju znakove da im nedostajete i da im je teško bez vas.

Vaša bivša devojka ili bivši momak su ljubomorni (ili vas čine ljubomornim)

Ako vaša bivša ljubav otkrije da se družite sa novim prijateljima suprotnog pola i zbog toga on ili ona deluju uznemireno odnosno ljubomorno, to je veoma jasan znak da vas nisu preboleli.

Isto je i kada on ili ona, pokušavaju da vas učine ljubomornim. Ako vaša bivša devojka ili bivši momak, nisu imali taj običaj da stavljaju statuse na društvenim mrežama o svom (vašem) ljubavnom životu, a sad “odjednom” postavljaju fotografije iz noćnog provoda i kako se dobro zabavljaju sa novim prijateljima (suprotnog pola), velike su šanse da je ovo namenjeno vama i da žele da vas učine ljubomornim.

Vaš bivši momak ili devojka, želi da budete prijatelji

Ako vaša bivši ili bivša želi da raskinete vezu ili insistiraju na tome da ostanete prijatelji, to je dobar znak da nisu završili sa vama.

Razmislite malo o svemu ovome. On ili ona su odlučili da je kraj, ali im je teško da se pomire sa tom idejom da odjednom nestanete iz njihovog života. Potrebno im je i dalje da budete deo njihovog života još neko vreme, makar i kao prijatelji, samo kako bi svoj život mogli da ponovo dovedu u red.

Ono što je potrebno da znate je da, ukoliko pristanete da “friendzone-u”, da će pre iil kasnije, neko biti povređen. Ukoliko stvarno želite nekoga nazad, ne možete očekivati da neko bude u vašoj blizini, samo kako bi bio “plan B” ili emotivni tampon.

Šta ćete uraditi po ovom pitanju, je isključivo vaša stvar izbora. Ali, da li želite da budete osoba koja će biti u blizini bivše ljubavi, samo kako bi dobili drugu šansu? Da li mislite da je to dobar način da vam se bivši momak ili bivša devojke vrate nazad? U većini slučajeva, to je siguran recept za katastrofu.