Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 saveta kako započeti dopisivanje koji povećavaju šanse za odgovorom

Većina muškaraca, koji su početnici kada je online upoznavanje u pitanju se pita : kako započeti dopisivanje a da dobijem odgovor. Nakon ličnog iskustva i istraživanja navika većeg broja muškaraca, došli smo, možemo reći do zapanjućeg zaključka.

Oko 90% muškaraca, nema jasan pojam kako započeti dopisivanje sa devojkom koji će im povećati šanse za odgovor, a samim tim i povećati šanse za prvi sastanak. Iako možda mislite da ne spadate u tu grupu, upamtite da smo rekli - većina, što znači da od 10 muškaraca, mala je verovatnoća da ste jedini čovek u toj grupi, koji zna kako započeti dopisivanje…

kako zapoceti dopisivanje


Kako započeti dopisivanje i povećati šanse da dobijete odgovor

Da ne bi bili u većini i kako bi učili na tuđim greškama, sajt za upoznavanje Lepotica i Zver vam donosi 10 saveta kako započeti dopisivanje.

Pre nego što ste dobili odgovor na prvu poruku, šaljete drugu

Ako ste poslali poruku i prvi započeli dopisivanje sa devojkom, a odgovora nema, nemojte slati i drugu poruku. Ukoliko to uradite, izgledaćete očajnički u očima žene kojoj ste poslali poruku.

Prve poruke i šta OBAVEZNO izbegavati kod dopisivanja sa novim ljudima

Uvek ste online i posećujete joj često profil

Ukoliko ste joj poslali poruku i često joj posećujete profil, a ona se pojavila online i vidi da ste i vi online skoro uvek kada se i ona prijavi na sajt za upoznavanje, pomisliće kako imate previše slobodnog vremena, što nije nikako dobra stvar.

Ne šaljite dosadne poruke koje se ne izdvajaju od većine

Poruke tipa : “Ćao”, “Kako si”, “Šta radiš” i slične poruke su bezlične i ne privlače pažnju. Imajte na umu da, kada su sajtovi za upoznavanje u pitanju, žene dobijaju veliki broj poruka od muškaraca. Žena takođe može da “provali” da li ste slične poruke, slali i drugim ženama.

4 interesantna načina da započnete dopisivanje

Šaljete “šablon” poruke

Šablon poruke tipa : “Da li mogu da dobijem tvoj broj, jer sam izgubio svoj”, “Ja se tebi sviđam, a ti meni”, su pogrešne i “otrcane”. Budite originalni.

Imate samo jednu sliku na Vašem profilu za upoznavanje

Ukoliko imate minimum 3 slike na vašem profilu za upoznavanje, velike su šanse da ćete i dobiti odgovor na vašu poruku. Upamtite da dobar i zanimljiv profil za sajtu za upoznavanje znači da ste ozbiljni u tome što tražite.

10 saveta da vaš profil bude zanimljiv

Poruka koju ste poslali sadrži seksualnu konotaciju

Ukoliko pomenete reč seks, u bilo kom smislu, otvoreno ili implicitno, tokom razmene prvih poruka i dopisivanja ili na vašem profilu za upoznavanje, veći deo žena će vas ignorisati. Ne započinjite ovu temu - žena će Vam jasno staviti do znanja kada želi da priča na tu temu.

Prva poruka koju ste poslali se ne odnosi na njen profil

Većina muškara, šalje šablon poruke kao što smo već napisali iznad. Ukoliko spomenete barem jednu stvar, koju ste pročitali na njenom profilu u sekciji “O meni”, i tako započeli dopisivanje, velike su šanse da ćete dobiti odgovor. To znači da ste izdvojili vreme da pogledate njen profil i da niste gledali samo slike, kao što to radi većina muškaraca…

Nakon više od 100 sastanaka sa ženama koje sam upoznao na sajtovima za upoznavanje, muškarci ovo morate znati

Prva poruka sadrži previše ličnih informacija

Veliki broj muškaraca, ima tendenciju da u prvoj poruci, pošalje previše ličnih informacija, poput email adrese, linka do Facebook ili Instagram naloga, broja telefona… Ovo, u ženinim očima, izgleda veoma odbojno i šanse su da će vaša prva poruka ostati bez odgovora a samim tim, i bez daljne konverzacije.

6 saveta za bezbedno upoznavanje preko interneta

Ne koristite “slatke” reči kod prve poruke

“Draga”, “slatkišu”, “medena”, “anđele”… Iako možda jesu slatke reči, definitivno nisu za prvu poruku i u većini slučajeva, deluju više odbojno, nego “slatko”.

Vaša profilna fotografije je bez majice

Iako možda napišete interesantnu poruku, verovali ili ne, male su šanse da ćete dobiti odgovor ukoliko je na vašem profilu za upoznavanje , profilna slika bez majice. Slika govori više od 1000 reči, zato uvek, postavite pristojnu sliku na profilu.p

20 saveta muškarcima kada je online upoznavanje u pitanju

Ovih 10 saveta kako započeti dopisivanje će Vam sigurno povećati šanse da vaša prva poruka, ne završi samo kao pročitana…