Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 pokazatelja da je devojka za ozbiljnu vezu

Šta je to što jednu devojku čini “materijalom” za ozbiljnu vezu? Da li je to devojka sa perfektno izvajanim telom, velikim grudima, dugačkim noktima, koja samo ume da bude lepa, trepće i smeška se?

Pa, i ne baš.

Naprotiv, većina momaka ne traži da im devojka izgleda kao “supermodel” sa Instagrama. Oni traže jedan "savršeno nesavršeni" sklop - devojku koja čvrsto stoji na zemlji, prijatnog izgleda koja drži do sebe i neko ko ima i zna kako da pokaže svoja osećanja.

materijal za devojku i ozbiljnu vezu

Koje su to osobine koje pokazuju da je devojka za ozbiljnu vezu?

Ovo su 10 atraktivnih osobina koji svaki pravi muškarac ima na umu, kada odlučuje da li je žena, koja sedi preko puta njega za stolom na prvom sastanku, devojka za ozbiljnu vezu.

1. Ona je samouverena

Ne postoji ništa više seksi od žene koja se oseća dobro u svojoj koži i koja je samouverena. Ako ste devojka koja postavlja pitanje s vremena na vreme poput : “da li u ovim farmericama izgledam debelo?” - nemojte to raditi. Ako ovo često radite i tražite od muškarca da vam potvrđuje da ste lepi, vrlo verovatno će i on sam početi da sumnja u to.

2. Ona je pametna

Ponašati se kao “bimbo” devojka, ne privlači ozbiljne muškarce koji žele ozbiljnu vezu. Oni žele devojku koja može da bude jednaka sa njim. Retko šta muškarca može privući kao pametna i inteligentna devojka.

6 saveta kako postati devojka iz snova svake Zverke

3. Ona nije previše materijalna

Živimo u materijalnom svetu i istina je da se samo od ljubavi - ne može živeti. Ali, muškarac koji želi da bude vitez svojoj princezi, ne znači da ona i treba da se ponaša kao jedna.

U redu je dozvoliti mu luksuz da vas tretira kao princezu, poput romantične večere, skupih poklona, ali ne i da ih tražite od njega.

Ovo će olakšati situaciju muškarcu, jer neće morati previše da se trudi ali opet, inspirisaće ga da to uradi s vremena na vreme.

4. Ona je spontana

Jedna od prvih stvari uspešne veze je spontanost u istoj. Danas često parovi, rade stvari u rutinski i isprogramirano.

Nemojte raditi to.

Muškarce privlače žene koje umeju i znaju da budu spontane - i nikako predvidive.

5. Ona ume da se opusti

Jedan od najbolji stvari za vezu je - umeti se opustiti.

Nijedan muškarac ne želi devojku za ozbiljnu vezu koja pravi dramu i stvara tenziju oko svake sitnice. To ne znači da treba biti flegma, već imati osećaj kada je ok “dramiti” oko nečega.

6. Ona je neozbiljno ozbiljna

Muškarce privlače devojke koje znaju da se nasmeju njihovim šalama ali i koje znaju da se našale i na svoj račun. Imati smisao za humor, znači biti inteligentan. Osim toga, smeh je jedan od najboljih afrodizijaka.

7. Ona je senzualna

Muškarci su vizuelni tipovi i njima se, uglavnom, sviđa ono što vide. Ali, lepota je prolazna - karakter i osobine nisu. Ženstvena žena, koja je svesna svoje senzualnosti i seksualnosti je mnogo privlačnija muškarcima, nego od onih devojaka, koje samo izgledaju atraktivno.

8. Ona ceni istinu i iskrenost

Ako muškarac ne može da veruje svojoj devojci, onda mu je i teško da je vidi kao materijal za vezu, još teže kao partnera ili suprugu. Bele laži nisu preporučljive, jer se kontrola može izgubiti a tada često dolazi do svađa ili prekida veze.

9. Ona nije previše zahtevna

Viđati se sa devojkom koja je strastvena i ima svoj život, je jedna super stvar. Nijedan muškarac ne želi devojku kojoj će biti “bejbisiter” i koja će ga zvati ili mu slati poruke na svakih par minuta. Muškarac kao i žena, treba da imaju svoj život izvan veze. Devojka za ozbiljnu vezu, je svesna ovoga.

10. Ona mu čuva leđa

Možda zvuči malo smešno jer su uglavnom muškarci ti koji (bi trebali da) ženi čuvaju leđa, ali čak i oni najjači, žele da znaju da će ga devojka podržati i stati na njegovu stranu, šta god on u životu radio.

Devojka koja je materijal za ozbiljnu vezu, podržava svog muškarca i ne guši ga.

Jer, poslednja stvar koju bi on želeo je da ga podseća na njegovu majku