Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Namenjeno devojci, koja je ostavila dobrog momka

Žalila si se na svoje veze iz prošlosti. Na tvoje bivše momke koji te nisu tretirali na onaj način na koji si ti htela i na one koji se nisu dovoljno brinuli o tebi. A kada si konačno upoznala nekoga za koga može da se kaže da je dobar momak, neko ko ti je pružio sve i voleo te bezuslovno, ti si ga pustila. Zbog stvari koje (ni)si uradila, on je otišao i nastavio dalje sa svojim životom, a ti ćeš morati sa time da se pomiriš.

Zabrljala si i sada je kasno da ga vratiš.

Ovo je posvećeno devojci, koja je dopustila da dobar momak ode...

dobar momak u vezi

Nisi mogla da mu veruješ

Razumem da si bila povređena pre. Razumem i da si možda izgubila poverenje u muškarce, zbog pređašnjih iskustava sa njima i zbog načina na koji su te tretirali. Ali, to ne menja čijenicu da nisi mogla da se otvoriš dobrom momku, kada si ga pronašla.

Bez obzira šta on radio, uvek si bila sumnjičava prema njemu. On ti je doneo cveće, a prva stvar koju si ti pomislila je “da li me vara sa drugom ženom”, “da li me je prevario pa mi zato donosi cveće”? Nisi verovala njegovoj iskrenosti i dovodila si u pitanje njegov integritet. Šta god da je on uradio, to nije bilo dovoljno da mu veruješ.

(Is)koristila si ga

On je dečko, koji ti je pružio sve što si ikada želela. Kad ti je nešto trebalo, znala si da će on uraditi sve što je u njegovoj moći da to i dobiješ. Toliko je truda uložio da bi se osećala zbrinutom i voljenom, a ti si to iskoristila.

Možda nisi videla ili nisi bila svesna šta radiš, ali kako je vreme odmicalo, ti si postajala sve zahtevnija. Želela si više, i više.

A kada nešto nije mogao da ti da, ti si sebe uverila da je to zato što mu nije stalo do tebe. Uvek si mislila da je on taj do kog je problem, a ne da je do tebe.

Znala si ko je on (dobar momak)

Od početka vaše veze, znala si kakav je on čovek. Ljubazan, miran i častan. Znala si, šta god da se desi, da će on ostati sa tobom. Njegovu ljubaznost si uzimala previše zdravo za gotovo. Umesto da vidiš onako kako jeste, ti si to videla kao dosadno.

Nije ti bilo uzbudljivo da imaš nekoga pored sebe ko je uvek brinuo o tebi i neko ko nikada nije započinjao svađu. Bez paranoje i nervoze u vezi, ti si se osećala izgubljenom. Znala si da to od njega nećeš imati, ali si mu ti ipak oduzimala vreme.

Bila si uplašena…

Ko zna šta ti prolazi kroz glavu, kad si mu dopustila da ode od tebe. Verovatno si mislila da će ti život biti previše lak i nezanimjiv sa njim. Verovatno si brinula da pored njega ne bi imala dramu, koju si tražila. Možda to nije bila svesna misao, već je to bilo nešto duboko u tebi, što te je plašilo da budeš voljena.

Kada su stvari počele da budu ozbiljnije - pobegla si. Ostavila si ga i sve ono što je on uradio za tebe. Iako si imala osećanja prema njemu i možda ga i volela, uplašila si se da ostaneš u vezi koja bila previše dobra.

Da li ga možeš vratiti?

Učinila si veliku grešku. Ako to do sada nisi shvatila, ne brini, shvatićeš pre ili kasnije. Izgubila si momka koji je mogao da bude onaj pravi. Onaj, koji bi učinio sve za tebe i voleo te svaki dan. To je mogla da bude neverovatna veza, koja bi trajala do kraja života.

Tebi, koja si dozvolila da takav momak ode od tebe, žao mi je što nisi mogla da prepoznaš koliko je on neverovatna osoba. Ono što si uradila, ne možeš da poništiš, niti možeš da vratiš vreme unazad. Ali, nadam se da si naučila važnu životnu lekciju - da ako budeš te sreće i opet upoznaš dobrog momka, možda ćeš ga onda ceniti.