Kako probuditi zavodnicu u sebi i ponovo doživeti sjajan orgazam? 8 saveta za žene

Da li ste čuli za onu staru narodnu izreku: "Ne možete starog psa naučiti novim trikovima?" Ipak, uspeli smo da pronađemo čak osam žena, starijih od 40 godina, koje su odlučile da ozbiljno opovrgnu ovu izjavu, isprobavajući neke nove stvari i trikove koji su im zauvek transformisali život, a bile su dovoljno velikodušne da podele svoje omiljene seksualne savete sa nama. Stoga, ove savete možete i same isprobati na svojoj koži, kako biste se ponovo podsetile kako je to kada vam noge drhte od kosmičkog orgazma, a samim time ujedno i osvežiti vaš seksualni život! Evo njihovih predloga, zato se spremite da pažljivo vodite beleške.

zavodnica

Tantrički seks

Tantrički seks više je od samo imati seks satima, kako se jednom hvalila rok zvezda Sting. On zapravo uključuje realne prakse koje vam mogu pomoći da seks traje duže.

„Moj partner i ja smo naučili tantričku tehniku „Vatreni dah“, tokom koje se vrlo brzo diše kroz nos kako bi se odložio vrhunac. Da bismo osećali još više senzacija tokom tehnike „Veliko O“, zavijali smo poput tigrova kako bi se približili svojoj instinktivnoj prirodi. Zvuči glupo, ali potpuno je funkcionisalo i imalo efekta! “ objašnjava Milena (51).

Napravite seksi selfi, za sebe

Mariji (46) je pravljenje seksi fotografija sebe dalo potpuno novi osećaj i perspektivu sebe, svog tela i seksualnosti: „Dobila sam na težini i samopouzdanje mi je potpuno opalo. Tada sam došla na ideju da se fotografišem, za sebe i svoju razonodu. Pomoću digitalnog fotoaparata uspela sam da kontrolišem ugao, osvetljenje i koristim filtere - i svidelo mi se ono što sam videla. Vratilo mi se samopouzdanje. Više se ne izvinjavam niti osećam nesigurno zbog svoje težine i osećam više samopouzdanja kako u životu, tako i u spavaćoj sobi. "

Prigrlite svoju unutrašnju boginju Buti jogom

Ukoliko želite da se osetite poput princeze ratnice, boginje i seksualne zavodnice, sveu jednom satu, isrobajte Buti jogu. Tako Sofija (47), opisuje ovu jedinstvenu joga praksu koja kombinuje šakti (ženski princip božanske energije), buđenje moćne joge, primarne pokrete i plemenski ples uz malo popularnog „twerk-a“, trbušnog plesa i egzotičnih plesnih pokreta. “Čim završim sa treningom, poželim da imam seks. Osećam se seksi, snažno, moćno i veoma uzbuđeno. Buti joga prosto prrobudi boginju u meni!“ - kaže ona.

Krenite na čas burleske

Burleska, koja je u osnovi oblik striptiza koji potiče iz najranije 1800-ih godina, pomaže ženama da nauče kako da zadirkuju i zavode na elegantan način, koristeći razne rekvizite i vedre stilove. „Moj prijatelj mi je rekao da je ovaj ples veoma osnažujuć, pa sam odlučila da ga probam. Vežbala bih svoju rutinu za dečka posle časova i oboje smo bili oduševljeni. Nikada ranije ne bih na takav način plesala za muškarca, ali ovi časovi bili su pravi kreatori samopouzdanja i to je začinilo seksualni odnos mene i supruga u velikoj meri. ", kaže 47-godišnja Lana.

Zakažite seksi fotografisanje

Zašto bi se samo profesionalni modeli zabavljali? Mnogo foto studija i fotografa nudi opciju privatnog fotografisanja u raznim stilovima po vašoj želji, poput „Pinup Girl“ i „Boudoir“ foto sesija. Pronađite Viktorijinog anđela koji čuči u vama, a fotke možete zadržati za sebe ili pokloniti nekome posebnom. ”Ova ideja probudila je vatru u meni! Dala sam kolaž svojih seksi fotografija svom suprugu kao poklon i to nas je podsetilo na strast i želju jedno za drugim. Osećala sam se zavodljivo i seksi, a kada se tako i osećate, i seks je bolji “, kaže Danijela (54).

Seksi poruke

Jedno nedavno istraživanje došlo je do zaključka je da je 88% odraslih razmenjivalo tekstualne poruke seksualnog sadržaja, a 96% njih to podržava. Da li ste i vi ovo probai? Slanje seksi fotografija i/ili „nevaljalih“ poruka je odličan način da začinite bilo koji odnos. Samo pitajte Miru (47) : „Šaljem svom partneru seksi poruke po ceo dan i dok se vratim kući, već smo zaintrigirani i spremni jedno za drugo. Kada flertujete ceo dan, osećate se više uzbuđeno noću. Takođe, ovo je odličan način da date do znanja partneru šta želite kada je u pitanju seks, a da ne vodite ovaj pomalo neprijatan razgovor lično “.

Čitajte erotiku

Ako gledamo na to na sledeći način - da je čitanje umu, ono što je vežba telu, onda čitanje erotike, odnosno knjiga i tekstova erotskog sadržaja predstavlja za ženski libido, ono što Viagra predstavlja za muškarce. „Nisam shvatila koliko zapravo nisam u kontaktu sa svojom seksualnošću, sve dok nisam kasno jedne noći počela da čitam erotiku. Probudilo me je i dosta toga naučilo. Naučila sam da koristim svoj glas u krevetu, što je za mene bila oslobađajuća lekcija, a za mog ljubavnika uzbudljiva novina“, kaže Svetlana (49).