Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako da dopisivanje sa ženama bude uspešno?

Mnogi muškarci koji nemaju previše iskustva sa sajtovima za upoznavanje, misle da je dopisivanje sa ženama, ponekada komplikovano.

Delimično su u pravu, jer su žene same po sebi, komplikovane. Tačnije kompleksne.

Baš isto kao i mi muškarci. Iako smo, dosta slični, mi smo izuzetno različiti, ali se svi vodimo nekim osnovnim društvenim normama i pravilima.

Ovaj tekst je namenjen muškarcima koji žele da postanu bolji kada je dopisivanje sa ženama u pitanju. U njemu možete pronaći par kratkih saveta da bi lakše razumeli ženu i zašto su one drugačije, kao i saveti kako da konverzacija preko interneta, bude bolja.

dopisivanje sa zenama

Saveti za uspešno dopisivanje sa ženama preko interneta

Pokažite poštovanje

Ovo je očigledno i trebalo bi da se podrazumeva, ali verujem da bi bili iznenađeni koliko muškaraca ne pokazuje poštovanje dok se dopisuju sa ženama online. Kao muškarac, uvek treba da pokažete ženi poštovanje. To znači bez vređanja, grubih reči i naravno, bez seksualnih komentara.

Dopisivanje preko interneta ponekada može da bude izazov, jer ništa ne može da zameni pravu konverzaciju, licem u lice. Jedna (pogrešna) reč koja nije pravilno shvaćena, jedna loša “fora” ili možda i znak interpunkcije i to može da znači kraj dopisivanja sa ženom, koju ste upoznali na sajtu za online upoznavanje.

Zbog toga, budite pažljivi. Pre nego što stisnete “enter” i pošaljete poruku, pročitajte i proverite šta ste napisali. Jer, dok vi mislite da ste možda interesantni, ona bi možda mogla da ima potpuno drugačije mišljenje.

Komplimenti su ok, ali…

Dopisivanje sa ženama može da bude veoma uspešno, ako znate kako dati ženi kompliment dok se dopisujete sa njom i ukoliko je to kompliment vezan za njenu inteligenciju ili čak u vezi njenih emocija, umesto komplimenata koji su upućeni isključivo povodom njenog fizičkog izgleda.

Veliki broj muškaraca započinje dopisivanje sa ženama na istu ili sličnu foru : “ćao, lepa si”, “kako dobro izgledaš”, i slično. Da se razumemo, retko kojoj devojci smeta kompliment na osnovu njenog fizičkog izgleda, ali su ogromne šanse da je ovo čula bezbroj puta i da je ovo skoro “standardna” poruka sa kojom mnogu muškarci pokušavaju da započnu dopisivanje sa ženom.

Ukoliko želite da se izdvojite iz mase, što nije preterano teško, onda morate i da uradite nešto drugačije. Dajte joj kompliment a da to nije vezano samo i isključivo za njen fizički izgled. Komplimenti u vezi inteligencije, ličnosti, njenog opisa na profilu ili u vezi neke fotografije koju je okačila, vam garantuje mnogo veći uspeh.

Ako baš i morate da udelite kompliment vezan za njen izgled, potrudite se da bude drugačiji. To može da bude kompliment u vezi njenih naočara, očiju, kose, umesto samo da joj pošaljete “lepa si”.

Održavajte dopisivanje

Dopisivanje sa ženama može da bude dodatno otežano, ako ste nervozni i ako vam ponestaje tema za razgovor. Jer, ako vam dopisivanje stane, teško će se i nastaviti. Zato, vam predlažemo da pročitate tekst na temu kako započeti dopisivanje koje povećava šanse za odgovorom.

Ukoliko ste joj poslali poruku a vidite da je poruka pročitana, imajte na umu da neke žene umeju da se prave da su “teške za uhvatiti”. Isto je i sa nama muškarcima, ponekad.

Bilo kako bilo, to može da funkcioniše u stvarnom životu, ali online, baš i ne.

I zato, na njenu poruku, odgovorite barem u roku od 24 sata, jer u suprotnom, male su šanse da ćete nastaviti dopisivanje.

Postavljajte pitanja

Mnogim ljudima se sviđa kada drugi pokažu određenu dozu interesovanja i kada žele da ih bolje upoznaju. Ako ponestane pitanja, dobre teme za razgovor mogu biti u vezi muzike, filmova, knjiga i generalno sličnih stvari. Saznajte šta je to što voli da radi, prema čemu ima strast, koji su njeni snovi i kako i šta radi na njima. Čak i pitanje, na primer, koji je poslednji film pogledala, bez obzira da li joj se svideo ili ne, može da bude dobar početak jedne konverzacije.

Nemojte se truditi da je previše impresionirate

Većini žena se neće svideti muškarac koji je arogantan ali ni onaj koji se previše trudi i pokušava da je impresionira. Komunikacija koju imate sa vašim drugarima, nije ista vrsta komunikacije kao između muškarca i žene. I zato, usporite malo sa hvalisanjem. Nemojte joj govoriti baš o svim neverovatnim stvarima koje radite, kako ste kupili novi automobil ili mobilni telefon. Ukoliko je zainteresovana, ona će primetiti te stvari i sama.

Ukoliko baš morate da se hvalite, makar malo, i istaknete da ste dobar ulov, ispričajte joj neku zanimljivu priču za koju mislite da će joj biti interesantna.

Biti previše napadan, može samo izazvati kontraefekat.

Sa iskrenošću, možete daleko dogurati

Zato što žene veoma cene muškarce koji su iskreni i otvoreni, od samog početka.

Šanse su da vam dopisivanje sa ženama može ići bolje nego što mislite, ukoliko se samo malo potrudite, informišete i probate to u praksi.

To je i jedna od najvećih prednosti, kada je u pitanju online upoznavanje - imate mnogo mogućnosti da upoznate mnogo ljudi. I zato, zabavljate se, uživajte, postavljate pitanja i dopisivanje sa ženama vam garantuje i sastanke sa njima.