Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Bez obzira koliko te žena voli, zbog ove stvari će te ostaviti

Da, žene ostavljaju muškarce koje vole, bez obzira koliko se one loše osećale zbog toga. Čak iako se njeno srce raspada na komade - ona će otići. Ona će skupiti svu hrabrost i ostaviće čak i onog muškarca sa kojem bi mogla da osnuje porodicu.

Zašto žene ostavljaju muškarce koje vole, može da bude iz nekoliko razloga. Ali jedan razlog je od vitalnog značaja i on, verovali ili ne - nije zbog prevare.

Žena će ostaviti muškarca kojeg voli, iz jednog prostog razloga - zato što nije prisutan.

Zašto muškarac nije prisutan?

Muškarac može da ne bude prisutan iz nekoliko razloga - previše je zauzet poslom ili hobijima, gledanjem televizije, izlaženjem sa svojim drugarima. Lista može da bude podugačka.

Sa ovim ne mislim ništa loše o takvim muškarcima. Ne mislim da su loši ljudi. Neki od njih su veoma dobri ljudi i brižni očevi. Oni su tu za svoju porodicu, koju vole i o kojoj se brinu. Ipak, najveća greška je što svoju ženu uzimaju previše zdravo za gotovo, samo zato jer nisu prisutni.

U razgovoru sa nekim ženama sam čula da bi drugi muškarac mogao da je obori sa nogu, a da to njihov muškarac ne bi ni primetio. I to je pomalo tužno.

Muškarci, možete da budete ljuti koliko god hoćete, ali to je istina, kojoj bi trebali da pogledate u oči.

Znam i da istina boli…

Žena, kao ni bilo koje drugo živo stvorenje - nije ničije vlasništvo.

Ona vam ne duguje ništa.

Ona može da ode kad god hoće, ako nije srećna, zadovoljna i ispunjena u vezi. I zbog tog razloga - ne bi trebali nikako da je uzimate zdravo za gotovo.

Za ženu moraš da se boriš

Moraš da je osvajaš, svaki dan.

To je jedino moguće, ako si prisutan. Potrebno joj je da oseti da si tu. Potrebno joj je da oseti tvoju energiju ali i ljubav prema njoj. Ona traži i želi da je slušaš i da obraćaš pažnju. To su sitnice, koje njoj mnogo znače.

Ona želi da te oseti. U svakom smislu. Ona ne želi samo seks na brzaka, bez emocija. Ona želi da se pored tebe oseća poželjnom. Želi da oseti tvoju strast - prema njoj i prema životu. Tvoja životna energija je jedna od najpoželjnijih stvari koju možeš da imaš.

Ona traži muškarca koji će znati da je sasluša. Ona želi pored sebe muškarca čije misli ne lutaju. Ona želi da je gledaš i posmatraš na isti način, koji si to radio i na početku viđanja. Kao da je ona nešto najlepše što si ikada video.

Ona traži njega, koji će biti radoznao u vezi nje. Nekoga ko će je pitati kako joj je prošao dan.

I zato, budi prisutan.

Pruži joj pažnju. Uhvati je za ruku i obrati pažnju na onaj osećaj kada je dodiruješ. Obrati pažnju na njenu prisutnost, kako se ti osećaš i šta se dešava u tvojoj glavi i tvom telu.

To je poznatije kao svesnost i prisutnost u trenutku.

Međutim, znam da će neki muškarci reći da nemaju vremena. Da su previše zauzeti poslom i obavezama. Nisu čak ni voljni da provedu 20ak minuta sa svojom ženom i da budu kompletno prisutni i otvoreni.

I zbog toga, dragi muškarci, bez obzira koliko vas ona volela, ako nisi prisutan, ona će te ostaviti…

zena ostavlja muskarca