Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Anksioznost i depresija kod partnera i kako se nositi sa tim

Ljude koje muči anksioznost i depresija (moderne bolesti današnjice), imaju osećaj kao da su sami na ovom svetu i da ne postoji niko ko ih može razumeti i voleti.

Istina je da je to izazov i da nije lako.

Međutim, ako postoji ljubav između partnera, onda ne bi trebao da bude problem podržati i pomoći jedno drugom.

Svi mi imamo neki prtljag, koji vučemo iz prošlosti. Ali kada je prava ljubav prisutna u vezi, sve se lakše prevazilazi zajedno.

Kada pomislim na svog momka, ne mogu da vam opišem koliko sam srećna i koliko mi je drago što imam takvog muškarac pored sebe. On, ne samo da razume moje stanje, već radi sve kako bi mi pružio podršku i pomoć koja mi je potrebna, kada mi naiđe “žuta minuta”, pad ili napad panike.

Volim ga i izuzetno cenim zato što je nežan i brižan. Moju potrebu da budem otvorena u komunikaciji u potpunosti razume.

anksioznost depresija kod partnera

Depresija i anksioznost kod partnera

Kada sam sa njim, mogu da mu kažem i da sam tužna, i depresivna, i anksiozna. Mogu da mu kažem kako se osećam jer znam da me neće osuđivati. Pored njega mogu da budem ljudsko biće - otvorena, “sirova”, iskrena i ne moram da krijem svoje emocije. Mogu da mu kažem sve, onako kako jeste, jer znam da će on biti pored mene, bez obzira na sve.

Za mene je napravio poseban, siguran prostor u stanu, gde idemo da se malo ohladimo i oslobodimo napetosti. Posećujemo to mesto, kada nam je svega dosta. Tamo, dok se držimo za ruke, razgovaramo i slušamo jedno drugo. To nam pomaže da se odmah osećamo bolje, jer ponekad, sve što nam je potrebno je zagrljaj i neko ko nas razume.

On je muškarac koji me inspiriše i motiviše da postanem bolja osoba. I da radim bolje.

Anksioznost i depresija mogu itekako uticati na život i profesionalnu karijeru, a pogotovu kada je u pitanju praćenje svojih snova i strasti u pitanju. Ali, zahvaljujući njemu, lakše se borim sa tim. On me podseća na to ko sam i u čemu sam dobra. Čak mi i pomaže oko planiranja i organizacije kako da ispunim svoje svoje i ciljeve. I zbog toga ga volim, kao i zbog mnogo drugih stvari.

Zahvalna sam svakog dana, zato što imam takvu osobu pored sebe. On čini moj život boljim. Pored njega se osećam da sam sigurna i srećna.

I zbog toga - hvala ti ljubavi. Sa tobom, sve je lakše. Sa tobom, moj život ima smisla…