Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ako nije spreman da se trudi, onda nije vredan tvog vremena

Da li si nekada bila u vezi gde si celu sebe dala, svoje srce i svoju dušu, kako bi veza funkcionisala dok je tvoj partner bio “mrtav-hladan” i gdenije hteo da uzvrati istom merom?

Da li si nekada očajnički čekala da ti neko dokaže ljubav prema tebi? Da li si nekada čekala da se neko promeni, iako si znala da te on nikada neće moći voleti kao što to zaslužuješ, umesto da ga napustiš?

Ako si uložila svoje vreme, energiju i trud na nekoga ko ti ne uzvraća istom merom, znaj da taj muškarac, nije dostojan tvog vremena i truda.

Ja sam svesna da sam to uradila, i znam kako sam prošla. Biti sa muškarcem koji ti govori kako i koliko te voli, ali ne radi ništa po tom pitanju je, poražavajuće. Ponašao se kao da mu nije stalo, ali istovremeno, ne želi da te napusti.

On stalno pronalazi izgovore, zove, moli za oproštaj i kaže da će se promeniti. I ja sam mu verovala. Ali umesto konkretnih stvari, ostala sam samo sa lažnim obećanjima.

Istina je da, ako se ponaša kao da mu nije ni malo stalo - veruj mu. Jer, očigledno je da je tako.

Zaboravi na sve što ti kaže. Zaboravi na sva lažna obećanja koje koristi kako bi te zavaravao. Nemoj da veruješ u lažne nade koje ti daje. On te samo zavarava, ali i sebe, da će se promeniti.

Umesto toga, pogledaj njegova dela. Obrati pažnju na njegov trud. Jer stvar je u tome da, ona energija koju ulaže u vezu, jednaka je koliko je on zainteresovan i kakva su njegova osećanja prema tebi.

Žao mi je što ću ovo da ti kažem i da ti možda srušim (lažne) snove, ali ako se ne trudi i ne investira sebe kako bi vaša veza bila bolja, jedno je sigurno - nije mu stalo do tebe.

ako nije spreman da se trudi nije vredan tvog vremena

Zašto ne zaslužuje tvoje vreme?

Ne zaslužuješ da te tako tretira. Ne zaslužuje da bude u tvom životu. I zbog toga, molim te, nemoj da trošiš energiju i svoje dragoceno vreme da oživiš nešto što je odavno mrtvo.

Niko ne bi trebao da čeka nekoga da se osvesti. Niko ne bi trebao da brine o nekome ko laže i ko samo zavlači. Niko ne bi trebao da da celog sebe nekome ko ne uzvraća ni upola toliko.

Budi svesna koliko vrediš i nemoj da dopustiš nekoga da te tretira kao nekoga ko je lako zamenljiv. Nemoj da ti neko bude prioritet ko ti daje do znanja da nema vremena za tebe.

Umesto njega, biraj sebe. Usredsredi se na sebe, i umesto te ljubavi koju njemu pružaš - pruži je sebi. Nemoj da gubiš vreme, energiji u emocije koji ti ne uzvraćaju istom merom.

Ti nisi druga najbolja stvar. Ti zaslužuješ da budeš nečiji prvi izbor i prioritet. Zaslužuješ da budeš sa nekim ko će te voleti svim srcem.

Stoga, nemoj da se skrasiš pored takvog muškarca. Nemoj da pokušavaš da ga zadržiš, kada on to ne želi.

Nastavi dalje i svoju sreću, pronađi pored nekog drugog.