Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 nepisanih pravila za uspešan prvi sastanak sa sajta za upoznavanje

Pravila upoznavanja u modernom svetu dating-a u mnogo čemu su se promenila i evoluirala zajedno sa današnjicom. Izlaziti sa ljudima koje ste upoznali putem online aplikacija i online sajtova za upoznavanje nije samo postalo normalno, već je i standard. Ukoliko ste baš preko našeg sajta naišli na svoju Lepoticu ili Zver, ili možda putem neke druge online dating aplikacije, nekoliko stvari morate imati na umu kada odlučite da je vreme za prvi sastanak, s obzirom da se niste upoznali na staromodni način. Sledećih osam pravila osiguraće vam dobru i pre svega bezbednu zabavu i provod, a uz malo sreće, i uspešan prvi sastanak!

nepisana pravila za uspesan prvi sastanak sa sajtova za upoznavanje

Bezbednost pre svega

Bez obzira na to koliko vam se sjajan vaš izbor činio, istina je da dotičnu osobu i dalje istinski ne poznajete. Za početak, isplanirajte prvi sastanak na javnom mestu i javite se nekom prijatelju ili članu porodice pre i posle sastanka. Ovo možda zvuči preterano oprezno, ali nemojte izgubiti iz vida činjenicu da se ipak sastajete sa, za sada, potpunim strancem. Takođe, na ovaj način oboma će biti prijatno, s obzirom da ćete se oboje nalaziti na neutralnom terenu i u svakom trenutku imati otvorene opcije.

Dobro se informišite

Kada se sretnete lice u lice sa vašim potencijalnim romantičnim partnerom, poslednja stvar koju želite da uradite jeste da ga pitate nešto trivijalno poput: „Čime se baviš?“. Odgovor se verovatno već nalazi na njihovom profilu, a to što ste zapamtili neke osnovne informacije o njima pre samog sastanka sigurno će vam doneti dodatne poene. Sve informacije koje se nalaze na njegovom ili njenom profilu mogu poslužiti kao pokretači razgovora i tema za probijanje leda. Pokažite da ste zainteresovani da saznate više o njihovom poslu, fakultetu ili, na primer, slici sa zimovanja koja vam je zapala za oko. Zahvaljujući detaljnom istraživanju profila na sajtu za upoznavanje, nikada vam neće ponestati tema o kojima možete razgovarati i neće dolaziti do neprijatne tišine, a vašem sagovorniku sigurno će biti da drago da primeti vašu posvećenost i iskrenu zainteresovanost.

Neka stvari budu jednostavne i opuštene

Vaš prvi sastanak sa nekim koga ste upoznali onlajn, kao i svaki drugi, ne mora u startu biti ekstremno romantičan i savršen. Sve što vam je potrebno jeste okruženje u kojem se možete bolje upoznati i videti da li uzmeđu vas postoji hemija i potencijal za nešto više. Oslonite se na jednostavnost: piće ili šetnja su savršen izbor za prvi sastanak.

Bez previsokih očekivanja

Sasvim je u redu da budete uzbuđeni zbog svog sastanka, ali najbolje je da ne gajite previsoka očekivanja unapred. Vas dvoje se ipak još uvek ne poznajete dobro i ne možete znati u kom smeru će čitava priča teći. To ne znači da biste trebali da pretpostavite najgore samo kako ne biste bili razočarani, jer ni to nije kvalitetan stav, a ni malo zabavno, niti primamljivo. Pronađite ravnotežu između optimističnog stava "bilo bi sjajno da ovo uspe" i realističnog, da je drugih izbora na pretek.

Budite otvorenog uma

Lako je upustiti se u prekomernu analizu nečijeg profila na sajtu za upoznavanje i „otpisati“ ljude pre nego što ih uopšte upoznate. Koliko god da je preporučljivo informisati se, ipak, jedini način da zaista otkrijete da li ste suštinski kompatibilni sa nekim jeste da se lično upoznate i vidite kako funkcionišete u realnom svetu, van zone komfora interneta. Oduprite se iskušenju i nemojte kreirati razne scenarije u glavi o tome kako će sastanak proći, pre nego što uopšte do njega dođe. Imajte otvoren um, upoznajte dotičnu osobu i počnite odatle. Nikada se ne zna šta sutra nosi.

Budite ono što jeste

Od svih profila na sajtovima za upoznavanje na koje su naleteli i silnih ljudi sa kojima su mogli da idu na sastanak, odabrali su upravo vas i odlučili da provedu vreme baš sa vama. Vašem izabraniku ili izabranici se svidelo ono što su videli na vašem profilu, stoga nema razloga da se bojite da pokažete svoje pravo lice i budete ono što jeste. Na taj način, sigurno ćete osvojiti naklonost vašeg ljubavnog interesa, bez muke.

Predrasude odavno ne prate online upoznavanje

Danas, susret sa ljudima koje ste upoznali putem aplikacija ili sajtova za upoznavanje jedan je od najčešćih načina za uspostavljanje veza i pronalaženje ljubavi. Nema razloga da se osećate nelagodno zbog sastanka sa nekime koga ste upoznali online, te izbacite bilo kakav istrah i nepoverljivost iz glave, već se podignute glave radujte vašem sastanku, jer se ljubav možda krije upravo iza njegovog/njenog profila.

Užitak, pre svega

Zapamtite: online upoznavanje bi, pre svega, trebalo da bude zabavno. Možda nećete pronaći „onog pravog“ ili „onu pravu“ iz prve ruke, ali to ne znači da ne možete i dalje da upoznajete nove ljude i provedete po neko interesantno veče uz piće, večeru ili film. Ukoliko u ovome ne uživate, već sastancima pristupate mehanički, kao obavezi, možda je vreme da napravite pauzu, i neko vreme odmorite od korišćenja online aplikacija i sajtova za upoznavanje. Biće vam na raspolaganju kada god budete spremni i poželite da se vratite.

Ali, da bi otišli na prvi sastanak, prvo je potrebno da se registrujete i postanete član ekskluzivnog sajta za upoznavanje, gde Vas očekuje oko 2000 registrovanih ljudi, koji žele da ostvare prava poznanstva a i više od toga.