Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 razloga zašto neki muškarci traže žene za brak sa sela

Da li ste postavili nekada sebi ovo pitanje : zašto mnogi muškarci kada planiraju da stanu na “ludi kamen”, traže devojku sa sela, odnosno nekoga ko je odrastao na selu?

Zašto je to tako?

Kao neko ko je i sam odrastao na selu, pa potom živeo oko trećinu života u nekoliko država Evrope ali i u većim gradovima u Srbiji, mogu da razumem zašto je to tako a o čemu ćete moći pročitati više u ovom tekstu. Istina je da ljude ne treba generalizovati ali ipak, postoje neke zajedničke crte kod devojaka koje su odrastale ili koje žive i dalje na selu od onih, koje su rođene i koje su odrasle u gradu.

devojka sa sela zene za brak

Šta je to što devojku, koja je odrastala na selu, čini boljom ženom za brak?

Da li je to samo mit to da su žene sa sela bolje žene za brak od devojaka iz grada? Šta je to što devojke i žene sa sela, čini boljim životnim partnerima? Kao i sve ostalo u životu, sve ima svoje prednosti i mane, ali ovde ćemo se fokusirati na one dobre stvari i zašto se neki muškarci odlučuju da za ženu i svog životnog partnera, biraju devojku koja je rođena i/ili je odrastala na selu.

Dobro kuvaju

Kažu da put do muškog srca, ide preko stomaka. Skoro da ne postoji muškarac koji ne voli dobru hranu i koji bi se bunio ako ga, kada dođe kući sa posla, čega dobar, ukusan i zdrav obrok.

Kada je u pitanju kuvanje, devojke koje su odrastale na selu, uglavnom znaju da izvode “čuda” u kuhinji. Njihovi specijaliteti koji “tope” skoro svako muško srce, mogu ga podsetiti na neku nostalgičnu prošlost i "vratiti" u bezbrižno detinjstvo. Skoro svaki obrok je drugačiji i senzacija za sebe, i ukoliko je muškarac naučio da živi momačkim životom i jede samo pice, hamburgere i sličnu brzu hranu, devojka sa sela koja zna da dobro kuva, je pravo osveženje i nešto što će svaki muškarac ceniti.

Sa druge strane, devojke koje su odrastale i koje žive u gradu, preferiraju naručivanje hrane sa interneta, restorane i hranu koja se “kuva” u mikrotalasnoj i koja nije ni približno onoj hrani, koja se sprema u kući.

Većina muškaraca, ceni mnogo više obrok koji mu je spremila njegova žena, nego da redovno jedu po restoranima.

10 signala da će veza trajati zauvek

Imaju drugačiji stav i ponašanje

Devojke sa sela su odrastale sa dosta drugačijim stavom i orijentisanošću, od devojaka iz grada. Te “sitnice” mogu biti od velikog značaja i učiniti muškarca srećnim. One mnogo više poštuju svog muškarca. Devojke iz zgrada, sa svojim ponašanjem i stavom, mogu izazvati sumnju kod muškaraca, a to je nešto što ne privlači muškarce.

15 osobina partnera koga ne smete da pustite lako

Više su poslušne

Zbog svoje prirode, muškarci se osećaju da su superiorniji nad ženama i dopada im se kada im žena pokaže dovoljno poštovanja. Retko koji muškarac bi oženio ženu, ako vidi da ona izaziva njegovu superiornost, zato što su svesni da, žene koje su više izložene sličnim ili jednakim stilom života, mogu dovesti do napetosti u kući. Oni znaju da žene sa sela, ne predstavljaju pretnju kada se govori o poređenju i zbog toga se bolje osećaju, nego kada vode borbu sa ženom o ravnopravnosti, koja je odrastala isključivo u gradu.

Zašto je teško pronaći dobru ženu danas?

Brinu o kući

Devojke sa sela, više brinu o kući - da je spremna, uredna i čista i to je nešto što će svakog muškarca učiniti srećnim. One znaju koje su njihove obaveze (kuvanje, pranje, održavanje kuće), kao i da pored toga, brinu i čuvaju decu. Sa druge strane, devojke iz grada, imaju uverenje da u modernom svetu muškarci takođe treba da rade iste te poslove a to je nešto sa čim se veliki broj muškaraca, ne bi složio.

Zašto jake žene i slabi muškarci, ne mogu zajedno?

Karijera im nije glavni prioritet

Izazov sa karijerom je, skoro uvek, veliki problem za muškarca. Da, muškarci vole kada je žena uspešna i jaka, ali ne vole nikako kada njen posao i karijera, postanu glavni prioritet i kada zapostavi svog muškarca radi karijere. Što je žena više uspešnija i više juri za karijerom, time ona više postaje nedostupnija. Devojke sa sela su u mnogome preduzetnije i znaju kako treba kombinovati posao sa porodičnim obavezama, a to je nešto što većina muškaraca preferira kod žena.

15 tipova žena koja treba da upoznaš da bi umeo da ceniš onu pravu

Prirodna lepota

Devojke iz grada su, u većini slučajeva, dosta atraktivnije, ali je velika razlika između prirodne lepote i našminkane lepote. Devojke iz grada su itekako sposobne da se šminkom transformišu u “anđela”, da je teško pronaći razliku, ali muškarci znaju razliku između prirodne lepote i lepote koja se krije iza šminke.

Imaju više razumevanja

Kada je u pitanju rešavanje situacija sa svojim emocijama, žene sa sela su više hladne glave, što im omogućuje da imaju više razumevanja za svog supružnika. Skoro svaki muškarac voli kada žena razume situaciju, bez da postavlja previše pitanja. Gradske devojke, iako obrazovane i inteligentne, ponekada nemaju toliko izraženo čulo koje je neophodno da razumeju nemir i raspoloženje svog muškarca, a to je nešto što takođe može uneti napetost i tenziju u braku.

Kako je razumeti bolje?

Ekonomičnije su

Devojke sa sela, za razliku od onih koje su odrasle u gradu, znaju za umerenost i ekonomičnost. Grad ima svoje prednosti i mane, ali muškarci cene kada žena zna da se snađe sa onim, što ima na raspolaganju. Gradskim devojkama je ponekada teško da se izbore ukoliko imaju manje nego što misle da treba da imaju, dok su devojke sa sela, dosta skromnije i prilagodljivije skoro svakoj situaciji.

Vernije su

Život u gradu, pogotovu velikom, može da bude dosta divlji i većina devojaka koje su iz grada, znaju o čemu pričamo, pogotovu kada je noćni život i seks, u pitanju. Nekim ženama je teško da se bave seksualnom energijom i seksualnom sposobnošću svog muža jer su, vrlo verovatno, bili izloženi raznim seksualnim iskustvima. Ironično, to su isti ti muškarci koji se upliću sa tim ženama, za koje znaju da su potencijalna opasnost, ako su u kući. Muškarci shvataju i osećaju da njihova seksualna radoznolost može dovesto do neverstva i zato se osećaju dosta sigurnije ako su u braku sa ženom koja je odrasla na selu i poštuje neke životne vrednosti.

6 grešaka koje vode do raskida

One su dobar “materijal” za ženu

Kada kažemo “materijal” mislimo na takav opis žene koja ima sve kvalitete i osobine, koje jedan muškarac želi od žene. Većina muškaraca koji planiraju brak, biraju dobar “materijal”.

Da li je ona za ozbiljnu vezu?

Žene za brak, sa sela ili devojka iz grada?

Ukoliko vam je bitan mir u kući, većina muškaraca će se odlučiti da potraži ženu za brak, koja je odrasla ili živela na selu. Iz razloga što sto su jednostavnije, brinu više o kući, drže porodicu na okupu, a osim toga su i fizički i mentalno dosta jake.

Žene sa sela su, u većini slučajeva, lojalnije svom mužu i više pokazuju ljubav, bez obzira na situaciju. One su manje zahtevne i više zahvalne.

Međutim, da li je žena sa sela ili iz grada, bolja za brak - nema pravila. Dok god je ona ta koja vaš život čini srećnijim i ispunjenijim, nebitno je gde je rođena ili gde je odrastala...