Sa rastom popularnosti našeg sajta, u poslednje vreme sve je više pokušaja zloupotrebe sajta Lepotica i Zver i otvaranja lažnih profila.

Zbog toga, od 2. januara 2019 godine, radi Vaše i naše sigurnosti, bezbednosti ali i podizanja kvaliteta našeg sajta, potrebno je da 100% verifikujete Vaš profil pre nego što možete da imate pristup drugim profilima.

Kako verifikovati profil na sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver?

Nakon što je Vaša registracija odobrena od tima sajta za upoznavanje Lepotica i Zveri nakon što imate pristup Vašem profilu, molimo Vas da dodate još 3 Vaše fotografije, pod "Moje slike". Maksimalan broj slika koje možete dodati u Vašem albumu je 10, ali je 3 minimum.

Takođe, na jednoj od tih fotografija je potrebno da se vidi Vaše lice i kako držite papirić/ceduljicu na kojoj se vidi ime odnosno domen sajta Lepotica i Zver (pogledajte primer ispod).

Nakon toga, Vaš nalog postaje verifikovan, nakon čega dobijate zvezdicu na Vašem nalogu, sa naznakom da ste 100% verifikovan član.

(Molimo Vas, imajte u vidu da će se ta fotografija prikazivati kao "odbijena", ali će Vaš nalog biti verifikovan)

verifikacija profila

Kao verifikovan član, imate kompletan pristup sajtu i profilima a samim tim i veću mogućnost da Vas ljudi prvi kontaktiraju, jer u pretrazi postoji mogućnost pretrage verifikovanih članova.

Molimo Vas, imajte na umu da se svaka promena na profilu i fotografije proveraju ručno od strane Lepotica i Zver tima i da je ponekad potrebno sačekati i do 24 sata, kako bi Vaše fotografije bile proverene i Vaš nalog, kompletno aktiviran.

Hvala Vam što činite naš sajt, jednim sigurnim mestom za upoznavanje!

NAPOMENA:

  • Ova fotografija biće vidljiva samo administratorima sajta Lepotica i Zver
  • Svaki pokušaj manipulisanja fotografijama, smatraće se kao prekršenim Pravilima i Uslovima, odnosno - Vaš nalog biće trajno suspendovan.