Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zrela ljubav: 7 znakova da ste prerasli ljubavne igrice

Hajde da ne okolišamo. Deo odrastanja i sazrevanja jeste upravo to da učite da budete direktniji u svojim odnosima. Kada smo mlađi, većini nedostaje samopouzdanje kako bismo bili direktni sa ljudima, posebno kada su u pitanju ljubav i veze, i upravo zbog toga često povređujemo sebe i druge. Želimo osobu, ali ne želimo da im to direktno i kažemo, jer se bojimo odbijanja i slomljenog srca. Većinu ovaj strah postepeno napušta vremenom. Zašto? Jer naučite da je mnogo lakše biti iskren i direktan s ljudima. Ljubav je već dovoljno kompleksna sama po sebi, bez da morate da se krećete po minskom polju poluistina i igrica uporedo s njom.

ljubavne igre igrice

Prestari za ljubavne igre i igrice

Ljubavne igre i igrice ne mogu trajati zauvek. Onaj ko se njima bavi, samo se kreće dužim putem do istine. Nekada su ljudi koji igraju igre samo kratkotrajno u tome i nadaju se da će dobiti ono što žele pre nego što to saznate. Stoga, sledi sedam znakova koji otkrivaju da ste definitivno prerasli ove besmislene, detinjaste igrarije i da ste spremni da podignete ljubav na viši, ozbiljniji nivo.

1. Otkačite nekoga na prvi znak igrica

U ovom trenutku sve ste već videli i možete da uvidite i nanjušite kada se neko poigrava sa vama i nije ozbiljan u svoji namerama. Dovoljno ste naučili da znate da neko ko igra igre nije vredan vašeg vremena.

2. Umorni ste od pomaganja prijateljima u lošim vezama

Možda ste se vi isključili iz igranja igrica, ali prijatelji vam i dalje dolaze sa problemima u vezi za koje vi imate najočiglednije rešenje, a vi se oko toga jednostavno više ne možete brinuti jer ste to prevazišli. Na kraju krajeva, moraju kad-tad da nauče to i sami, zar ne?

3. Izgovori ne prolaze kod vas

Nije se pojavio na dogovoreni sastanak jer se "uspavao", ili šarmer čije priče zvuče za nijansu previše impresivno za vas su amateri. Već znate sve izgovore i priče napamet, i znate da pepoznate kada neko nije iskren prema vama, te da odmah u skladu s time zauzmete i stav.

4. Držite konce u svojim rukama

Jednostavno, vi imate šta da radite i bez partnera. Imate svoj posao i ciljeve koje trebate postići. Ukoliko vas neko zamajava, znaćete da ga se oslobodite pre nego što bude u mogućnosti da vas sputava.

5. Znate šta želite od veze

Kad ste dovoljno dugo živeli i prošli kroz dovoljno veza kako biste bili u stanju da objektivno sagledate šta je ono što vam treba od partnera, vrlo dobro znate da to nikada neće biti neko ko igra igrice.

6. Imate decu

Bez obzira na vaše godine, imati decu znači da morate imati na umu više od samog sebe, kada su u pitanju posledice veze. Svako ko sa vama igra igrice time povređuje majku vaše dece, a neposredno i vašu decu. Niko ko je roditelj, nema vremena za to.

7. Ne odgovarate na seks-pozive

Možda u rezervi čuvate redovnog prijatelja sa povlasticama, i u tome nema ništa loše. Ipak, odgovaranje na „one“ poruke u 3 ujutru, u nadi da ćete ovaj put možda biti više od prijatelja? Sada već znate bolje.