Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Znam da smo bili posebni, iako nismo dobro funkcionisali zajedno...

Želim da znaš da poštujem ono što smo imali iako nismo dugo bili zajedno. Bio si veliki deo mog života. Znam da nismo dobro funkcionisali i da smo prekinuli sa razlogom, ali isto tako znam da smo bili posebni. Pokazali smo jedno drugom kako se oseća i šta znači ljubav.

Želim da ti se zahvalim što si pao na mene i što si me uhvatio kada sam ja pala na tebe. Hvala što si mi dozvolio da budem svoja kada sam sa tobom. Hvala za sve viceve, smeh, šalu i glupiranja koja smo izvodili zajedno. Hvala ti na svemu što smo delili. Hvala na ljubavi, podršci i tvojoj prisutnosti. Sada... želim da ti se zahvalim na svemu. Bili smo posebni... iako smo pogrešili.

znam da smo bili posebni

Bili smo posebni, ali...

Sada shvatam da ponekad stvari ne funkcionišu onako kako bi smo želeli, bez obzira na to koliko smo srećni sa nekim, koliko smo voljeni i zadovoljni. Ponekad su ljudi jedni za druge dobri samo u određenom vremenskom periodu, a onda moraju nastaviti svojim putem. Ali to njihovu ljubav ne čini manje važnom.

Iako sam bila svesna ovih činjenica dok smo bili zajedno, kada se sve završilo, raspadala sam se, osećala sam kao da bol nikada neće napustiti moje telo. Moj um je neprestano tražio da vidim „šta ako“... Budila sam se noću razmišljajući zašto nismo mogli da prevaziđemo naše razlike, zašto smo pogrešili, zašto naša ljubav nije bila dovoljna da nas održi zajedno. Učinila sam sve što je u mojoj moći da odgovorim na pitanja u mojoj glavi. Bilo mi je teško da se suočim.

Tada nisam shvatala da nam nedostaje nešto jako bitno, nešto presudno za oboje. Nisam shvatala da u stvarnosti jednosmerna ljubav nije dovoljna. Voleli smo jedno drugo. Ali, kada je to ona prava ljubav, nećemo se samo zaljubiti i voleti tu drugu osobu. Ne! Tada, kada si sa pravom osobom, zaljubljujemo se i u sebe, u osobu u kojoj se pronalaziš. Između ostalog, nisu sve ljubavi predviđene da traju zauvek. I to je verovatno u redu. Možda su takve veze samo deo puta da postanete osoba kakva ste predviđeni da budete, korak ka konačnoj sreći.

Bez obzira koliko boli nekad moramo reći „zbogom“ osobi koju volimo. Samo zato što razlike između dvoje ljudi, ponekad, sva ljubav ovoga sveta nije dovoljna da ih popravi, ne znači da je njihova ljubav manje vredna i manje posebna. Zato sada želim da kažem da iako više nismo zajedno, iako nismo potrajali i istrajali, osetili smo čaroliju. Uticao si na mene i učinio si da se moj život promeni na divan način.

Zato, hvala ti na svemu! Nadam se da si dobro i da živiš poseban i neverovatan život, kao što smo i mi bili, gde god da se nalaziš!