Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Znam da nisam jednostavna žena, ali molim te, imaj strpljenja prema meni

Nisam uvek dobra osoba i brižna kako bih uveka volela da budem. Ponekad, moji unutrašnji demoni preovladaju i umem da se pogubim. Ponekad, umem i da pokažem svoje, ne toliko svetle strane. Nije da ih volim, ali one su tu, one su deo mene. I da, to sam ja.

Ponekad, umem da budem ljuta i da reagujem ishitreno. Ponekad, umem da zaplačem, bez razloga. Ponekad zračim lošom energijom i mogu da budem neprijatno društvo. Ponekad umem da budem depresivna i da “nestanem” na nedelju ili dve dana.

Žao mi je zbog toga, ali ne mogu mnogo toga da učinim. Plus, većinu toga što radim, uglavnom nisam svesna u tom trenutku.

I želim da moj budući ljubavnik bude svestan toga i da prihvati sve to u vezi mene. Jer, sve te moje reakcije su tu, zato što sam se navikla da budem i da živim sama. Navikla sam se da ne zavisim ni od koga. A kada neko nov uđe u moj život, moj odbrambeni mehanizam se javlja i ne mogu baš uvek da ga kontrolišem.

jednostavna zena

Nisam jednostavna žena

Znam da nisam uvek jednostavna žena, ali molim te, imaj strpljenja prema meni…

Shvatila sam da te moje ćutanje izluđuje, i zato to i radim.

Kada se svađamo, znam koje reči da koristim kako bih te povredila. Ponekad, moj jezik je brži od pameti.

A onda, onda se pokajem, ali ipak, znam da nema nazad...

Ja sam neko ko će te isprovocirati svaki put kada se osećam nezadovoljno, jer u tim trenucima, sklona sam da to uradim osobi koja mi je najbliža, a to si ti.

Molim te, razumi to i voli me, bez obzira na sve.

Jer, koliko god radila na sebi da postanem bolja osoba, ponekad zaboravim da se svet ne vrti oko mene i da svi ostali imaju svoje probleme. Ponekad, zaboravim da moje reči i dela, mogu da budu sebična i da povrede druge ljude.

Znam i da možda nemam prava da to kažem i da opravdavam svoje postupke. Znam da grešim ali sam u svakom slučaju, iskrena.

Niko nije perfektan i želim nekoga ko to može i da razume. Nekoga ko će razumeti da svi mi imamo mane i da pravimo greške, ali te greške nas ne čine lošim ljudima. One nas čine ljudima, onim običnim.

I svi mi zaslužujemo ljubav i nekoga ko će biti tu, pored nas, bez obzira na sve. Nekoga ko će voleti našu svetlu i onu malo manje, svetlu stranu.