Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Znam da je teško da mi poveruješ, ali ćeš upoznati muškarca koji će videti koliko vrediš

Pretpostavljam da ti je slomljeno srce više od jednom. Pretpostavljam i da si prošla kroz stvari kroz koje si mislila da nećeš preživeti. Mogu samo da pretpostavim koliko si patila.

Znam i da si sebe mnogo žrtvovala kako bi mogla da pokažeš drugim ljudima koliko ih voliš. Takođe, znam da je to često bilo uzalud.

Bez obzira na to koliko si se trudila i davala sve od sebe, oni su te uzimali zdravo za gotovo.

Svaki put kada si dala svoje srce i kada si očekivala da ćeš dobiti makar delić zauzvrat, slomili su ti srce i bila si ostavljena na cedilu. Svaki put kada si odlučila da pokažeš svoju slabu stranu, drugi su to iskoristili.

Jer, iz nekog razloga, svi ljudi u tvom životu su želeli više od tebe nego što si im pružala. A ti, ti si im dala celu sebe i sve što imaš. Ali ipak, to nije bilo dovoljno da zadovolji njihovu pohlepu. To nikada nije bilo dovoljno da nahrani njihove gladne i jadne duše.

sacekaj pravog muskarca

Uzimali su te zdravo za gotovo, vređali, pokušali su da dominiraju nad tobom, tretirali su te onako kako ne zaslužuješ, koristili su te kako bi potvrdili svoj slabi ego, otkrili su tvoje slabe tačke i manipulisali su tobom dok nisi postala njihova žrtva.

Da, sve mi je jasno. Ne osuđujem te zato što želiš da odustaneš. Znam da ti je duša previša umorna da bi se nadala boljem sutra.

Ali, želim nešto da ti kažem.

I ja sam bila u istoj situaciji u kojoj si ti sad. Srce me je bolelo. Duša mi je plakala. Svetlost koje je uvek bilo u meni se ugasila.

Ali, negde duboko u sebi, znala sam da se sve to neće završiti na taj način.

Nekako, i pored svega toga, znala sam da me u budućnosti čekaju neverovatne stvari i iskustva.

I to, to me je održavalo živom.

A sada sam tu. Živa i zdrava i delim svoju životnu priču sa tobom.

Poslušaj me. Znam da će ti biti teško da mi poveruješ, ali…

Pre ili kasnije, upoznaćeš muškarca koji će te ceniti, više nego bilo ko koga si upoznala do tad. Nekoga ko će biti više nego srećan da te ima u svom životu. I ono što je najbitnije, nekoga ko se neće plašiti da se veže i da se samo tebi posveti.

Upoznaćeš muškarca koji će te voleti više nego što će to moći bilo koja reč da opiše. Ta Zverka će ti pokazati da život može da bude da bude bajka i to će ti se dogoditi kada budeš najmanje očekivala. Tada ćeš razumeti šta znači biti ludo zaljubljen i šta je prava ljubav.

Upoznaćeš Zverku koja će te učiniti najsrećnijom Lepoticom na svetu. Zverku, koja će te upoznati sa emocijama koje do tada nikada nisi osetila niti si mogla da pretpostaviš. Zbog takvog muškarca, opet će buktati vatra u tebi a ti, ti ćeš biti srećna žena.

Naići će muškarac koji će te poštovati i koji će ti pružiti svu moguću podršku u životu koja ti je potrebna da bi raširila svoja krila i poletela. Tada nikada nećeš morati da posumnjaš u to da li si mu dovoljna jer se takav muškarac neće ustručavati da ti pokaže koliko je zahvalan zato što postojiš. On će biti tvoj verni i najglasniji navijač. Taj muškarac će te ubediti da je samo nebo granica.

Istina, ponekad to može malo potrajati dok ne upoznaš takvog muškarca. I ja ti ne mogu reći kada će to biti, ali ipak, jedno znam.

Tamo negde, postoji neko za svakog od nas.

Osoba koja čeka da upozna svoju istinsku ljubav.

Čuda se dešavaju.

Treba samo da veruješ u njih, da budeš strpljiva i otvoriš svoje srce, za ljubav koju dolaz…