Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Znam da boli jer te je ostavio, ali dovoljno si jaka da prođeš kroz to

Ljubav je jedna neverovatna sila koja te može totalno uzeti pod svoje ali i prouzrokovati da duboko u sebi, čezneš za jednom osobom. A kada izgubimo tu osobu naše srce može da pukne na komade, tako da imamo osećaj da nikada nećemo biti sigurni hoćemo li ikada moći da ga sastavimo opet.

Razumem da te to ubija iznutra, ali ipak znaj da te to neće boleti zauvek. Veruj mi da vreme leči sve i da će sve biti u redu.

ostavljena zena

Znam da boli jer te je ostavio, ali dovoljno si jaka žena da prođeš kroz to

Tog dana kada se sve završio, izgubila si mnogo. Ne samo da si izgubila njegovu ljubav, već i sve ono u vezi njega. Izgubila si njegov pogled dok ti je govorio da te voli i način na koji ti je držao dok te je ljubio.

I najviše od svega, izgubila si ono zbog čega si se dobro osećala.

Ostati bez nekoga do koga vam je jako stalo je dovoljno da slomi srce čak i najjačim osobama. To ne znači samo tuga i usamljenost, već i bol. Ta bol, može uništiti vaše postojanje i oteti vašu sreću.

Ipak, to neće trajati večno

Iskreno, taj bol će potrajati neko vreme, ali neće trajati večno. Polako ali sigurno, ta bol će nestajati i nove, srećnije emocije će doći. Polako ali sigurno, zaboravljaćeš na njega i uspećeš da ga preboliš.

Naučićeš da ponovo budeš srećna sama. I kao rezultat toga, jednog dana ćeš biti spremna da voliš ponovo. Nova ljubav će te pronaći kada budeš spremna to. Ta nova ljubav će oterati svu tugu koju osećaš i zameniti je sa toplotom, nadom i verom.

Ali upamti da takva ljubav nije bila greška, već životna lekcija

Kada se nađeš u takvoj situaciju, lako je pomisliti da je takva ljubav bila greška. Veruješ da nikada ne bi bila sa njima da si znala kako će sve završiti i koliko ćeš biti povređena. Ipak, istina je malo drugačija - svaku osobu koju upoznamo, s razlogom je ušla u naš život. Postoji jedna mudra izreka koja kaže da je svako koga upoznamo, ili je blagoslov, ili lekcija.

Znam da će ti nedostajati taj način na koji se on smejao dok te je posmatrao, ali te je to naučilo da ceniš tuđu sreću i radost. Verovatno će ti nedostajati i način na koji te je držao u svom zagrljaju, ali to te je naučilo da možeš da se osećaš sigurno u drugim rukama.

I možda najviše od svega, nedostajaće ti da čuješ “volim te”, ali to te je naučilo kako da voliš i kako da se osećaš voljenom. I po meni, to nije greška.

Znam i da ti to izgleda kao najgora moguća bol koju si ikada iskusila, ali znam da ćeš biti u redu. On možda nije više deo tvog života, ali će uvek ostati u tvom sećanju.

Sada nastavi dalje kroz život, bez njega i jednog dana, ta bol će nestati.