Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zbog ljubavi prema jakoj ženi, postaćeš bolji muškarac - 5 razloga zašto

Kada su u pitanju romantične komedije, uglavnom je scenario dobro poznat :

- Ona je srećna ali nesvesna žena koju dečko/muž/verenik vara

- U vezi je sa muškarcem sa kojim samo gubi vreme

- Ona je sama i očajna u pronalaženju muškarca koji će je voleti i tako srediti sve njene životne probleme

I konačno, na kraju te romantične komedije, on se pojavljuje, i dok si rekao keks - ona je spašena!

Da, verovatno vam je poznat ovaj scenario i zbog toga, mnogi producenti zarađuju milione režirajući ovakve filmove.

Ali, ukoliko su muškarac i čitaš ovaj blog članak, želim da se zapitaš jednu stvar - da li bi stvarno želeo da se viđaš i da imaš takvu ženu pored sebe?

Činjenica je, ako se osvrnemo oko sebe i pogledamo malo bolje, da mnogo muškaraca na kraju završi sa takvim tipom žene. Možda su “pali” na onu slatku i mirnu ženu kojoj je bila potrebna pomoć da podigne neki teži teret ili na onu kojoj je bilo potrebno da bude spašena iz jedne veze u kojoj nije bila srećna.

Ako si takav muškarac koji je “pao” na takvu devojku, kako vam je u vezi? Pretpostavljam da, ako i dalje čitaš ovaj tekst, da ta “devojka u nevolji”, možda i nije bila najbolji materijal za vezu ili brak.

Srećom, za vas imamo nekoliko saveta, koji bi vaš ljubavni život, mogli da preokrene u potpunosti.

A to je : Voli jaku ženu, zato što ćeš zbog nje - postati bolju muškarac. O tome da će ti takva veza biti, vrlo verovatno biti najbolja u životu, ne moramo mnogo da govorimo.

Sama reč “jaka žena”, može da ispočetka zvuči pomalo zastrašujuće. Možda se i pitaš da li mislim na ženu koja je “šefica”, žena na visokoj poziciji koja nosi pantalone umesto suknje ili žena koja je u poslu i obavezama od jutra do mraka.

Ovo su uglavnom stereotipi koje prate jake žene i njih bi trebali da izbacite iz glave.

Svakako, postoje i takve žene, ali ne pričam o takvim ženama sada. Pričam o ženama koje :

- imaju svoje snove i ciljeve

- se osećaju sigurno i udobno u svojoj koži

- znaju šta hoće i šta traže u jednoj vezi

- znaju šta hoće i šta traže od života

- su odane, iskrene i poštene

voleti jaku zenu

Zašto ćeš postati bolji muškarac, ako budeš voleo jaku ženu?

Ako se i dalje “plašite” da budete u vezi sa i da volite jaku ženu, za vas imamo 5 razloga, koja će vam sigurno promeniti mišljenje.

Jaka žena ne igra igre

Žene koje imaju problem sa svojim samopoštovanjen i samopouzdanjem, uglavnom igraju igrice sa muškarcima kao što je : flertovanje sa drugim muškarcima kako bi dobili dodatnu pažnju, ćute kada su ljute umesto da imaju konverzaciju i time reše “problem” ili nedoumice, i/ili se igraju toplo-hladno - ko zna zašto.

Jaka žena, ne radi ove stvari niti igra igrice. Ona kaže ono što misli i ona misli ono što kaže.

Prosto i jednostavno. Nema laži, nema prevare.

Ona drži visoke standarde prema tebi

Svaka žena traži određene osobine kod svog muškarca, ali jaka žena sa jakim karakterom, takođe motivišu svoje partnere i muževe da postanu još bolji muškarci.

Šta to znači?

To znači da bez obzira na to koji su tvoji ciljevi i snovi, ona će biti tu da te podrži i pomogne ti da ih ostvariš. Šanse su i da će imati neke ideje kako da ti pomogne a i ako radiš prekovremeno, nećeš čuti prigovaranja sa njene strane. Naprotiv, ona će biti tu za tebe, sve dok ne ostvariš svoje ciljeve.

Ona drži visoke standarde i prema sebi

Jaka žena zna šta želi od svog muškarca ali i takođe zna šta će njen muškarac želeti od nje. To je jednostavno, u njenoj prirodi.

Jaka žena brine o svom psiho-fizičkom i mentalnom stanju i posvećena je svom poslu i ciljevima. Ta posvećenost koju pokazuje u svemu što radi, čini je još više seksipilnijom i privlačnijom svom partneru.

Kada je reč o seksu, jaka žena se ne plaši da ispoju svoju seksualnost

Jake žene imaju i jak seksualni život, i to je činjenica. Osim što su izvrsne i predane u drugim oblastima života, takve su i kada je u pitanju seks.

Jaka žena se oseća udobno u svojoj koži, što znači da ima jako samopouzdanje. I sve to znači da će ona biti spremna da eksperimentiše i isprobava nove stvari. Naravno, samo ako ste spremni na takav izazov.

Tuđa mišljenja o vama je ne interesuju

Nijedan muškarac a naročito Zverka, ne želi ženu koja je sjajna bajna, samo kada je sve u redu.

A kada su u pitanju jake žene, kada ona kaže da je tvoja, ona to i misli. To znači da, u slučaju da trenutno prolazite kroz težak period na poslu, u privatnom biznisu ili na nekom drugom polju u životu, ili generalno naiđu malo teža vremena, ona vas neće ostaviti čim joj (i ako joj se) ukaže bolja prilika.

Lojalnost i povećenost jedne jake žene će pomoći da vaša veza cveta, da postoji bezuslovna ljubav i vernost, i samim tim, pomoći će vam da postanete bolji muškarac.

Ukratko, takve žene su stabilne, zrele i jake.

Jaka žena vas inspiriše i podržava, baš kao i što vi inspirišete i podržavate nju, naravno, ako želite da zadržite jednu takvu ženu pored sebe.

I, ako ste te sreće da pored sebe imate takvu jaku ženu, čestitamo. Vi ste srećan čovek. I naravno, čuvajte je.