Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Zašto žene ostavljaju muškarce koje vole?

Iskustva bračnih savetnika su umnogome pomogla da se definišu generalni problemi u braku, i zahvaljujući bogatoj praksi, savetnici su došli do još jednog zaključka koji mnogima zvuči kontradiktorno, ali je istinit. Zašto žene ostavljaju muškarce koje vole i za koje bi učinile sve?

zasto zene ostavljaju muskarce

One mrze to što čine, uništava ih u svakom smislu i uprkos tome, one se ipak odlučuju na ovaj korak. Mnoge žene odlaze iz brakova iako imaju decu, zajednički dom i izgrađen život. Razlozi mogu biti raznovrsni, ali između svih tih raznobojnih „jer“, nalazi se i jedan zajednički razlog: jer njihov muškarac nije prisutan. On nije TU. Možda je na poslu, možda uživa sa prijateljima u baru gledajući utakmicu, peca, trči, ide na konferencije. Milion i jedan uzrok, ali je posledica ista: žena ne oseća njegovo prisustvo u svom životu.

Muškarac koji ima hobi i puno obaveza, i zbog toga nije kod kuće, nije nužno loša osoba. Oni su dobri očevi, prijatni su i dobroćudni, ali zajedničko im je da uzimaju svoju ženu „zdravo za gotovo“, što znači da joj ne pružaju ono najvrednije što imaju, a to je svoje VREME.

Kako se žena oseća kada joj ne posvećujete dovoljno svog vremena i pažnje?

U braku/vezi u kojoj joj se ne posvećuje dovoljno pažnje, žena bi mogla da „padne“ na šarm drugog muškarca bez mnogo truda, jer njoj jedino treba pažnja i to joj prija. Ovo ne znači da ona ne voli svog muškarca, već jednostavno znači da joj prija kompliment kao i svakome od nas, i da to dugo nije osetila, te je privlači to što je neko primećuje. Dame koje ne dobijaju dovoljno pažnje lako će se zagledati u drugog, ali isto tako lako mogu zapasti u depresiju i stvoriti probleme sa samopouzdanjem. Vi ste njen ceo svet i ona bi učinila sve za vas. Sve što vi treba da uradite jeste da joj poklonite svoje vreme i pažnju.

Šta žene žele?

Vaša dama želi da budete tu da razgovarate sa njom, da provodite vreme makar i u tišini, ali da oseća vaše prisustvo. Ne treba joj neko ko će klimati glavom non-stop i govorit „Da draga“. Treba joj neko ko će reći „Da, ali...mislim... želim.. šta misliš o..“ Ovo su toliko jednostavni gestovi da su najčešće zanemareni kao nebitni, i kao „obični“, ali su u suštini ključ sreće jer svaka od tih reči i fraza govori partneru da vam je stalo do njega/nje.

Kako da spasete vezu/brak?

Veze i brakovi su puni odricanja i kompromisa. Ako je vaš raspored prenatrpan, oslobodite makar sat vremena svakog dana za Nju. Ovim ćete poraditi na svom odnosu, pokazati joj da ste zreli i da znate šta su vam prioriteti u životu. Možda ona ne pokazuje znake da joj smeta što nikad niste kod kuće, ali znajte da svakoj dami treba pažnja, i počnite da joj pridajete dok ne bude prekasno. Skupe večere jesu znak pažnje, ali će nežnijem polu mnogo više značiti i film koji ćete pogledati kod kuće, dok skupljeni zajedno jedete kokice i smejete se. Napunite svoje baterije tom pozitivnom energijom, jer je ljubav najjači pokretač na svetu.

Veza u krizi?