Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

7 brutalno iskrenih razloga zašto vam se više nikada nije javio

Jeste li ikad izašli na sastanak sa muškarcem koji vam se zaista svideo i oduševio vas od samog početka? Na sastanak, posle kojeg ste bili sigurni da ste oboje “kliknuli”? Sve je odlično prošlo i otišli ste kući srećni, uzbuđeni i sa osmehom, očekujući njegovu poruku ili poziv na drugi sastanak. Ali, on je nakon toga jednostavno nestao ili se povukao, delovao hladnije, drugačije, kontaktirao Vas još možda nekoliko puta, a zatim potpuno prestao. Kada muškarci nestanu – to nikada nije slučajno. Vaša prva pomisao je da mu se niste dopali. Ono što verovatno ne znate je da možda nesvesno šaljete signale koji muškarca navedu da “pobegne” i više vam se nikada ne javi. Ukoliko ste se susreli sa ovim problemom jednom ili čak više puta, vreme je da saznate šta se to sve zapravo može događati ispod površine, čega niste svesni.

zasto mi se vise nije javljao

Zašto vam se više nikada nije javio?

Jedna od najneprijatnijih misli koje nam se mogu motati po glavi, definitivno je kada se pitamo gde i u čemu smo pogrešili. Razlog koji se krije iza pitanja “Zašto mi se više nikada nije javio?”, pogotovo ukoliko se ovo desilo nakon romantičnog sastanka, može vas opterećivati i godinama kasnije. Da li mu niste bili dovoljno lepi? Seksi? Da li ste rekli ili u radili nešto što ga je odbilo? Opcija je bezbroj, pitanja još više, a odgovora ni na vidiku. Iako ovo može biti individualno, postoje određene stvari kojih žene često nisu svesne, a kojima odbiju muškarce i dovedu do toga da se pitaju zašto se nikada više nije javio, iako su stekle utisak da im je bilo lepo. Sledi 7 brutalno iskrenih razloga zašto se više nije javljao.

Nije ni bio zainteresovan

Koliko god da to nije prijatno čuti, muškarci će nekada provoditi vreme sa ženom, bez ikakve dalje namere da imaju nešto ozbiljnije sa njom. U takvim slučajevima, kada je vaše vreme isteklo, zajedno sa njegovim interesom za vas, to je to. Razmišljajte da u tom slučaju svakako ne biste imali zajedničku budućnosti i da vam je i bolje bez njega, ukoliko je tako. Razlog zašto vam se nikada više nije javio, nije uvek nužno šta ste rekli ili šta ste uradili, već jednostavno kakve su njegove namere stojale iza svega toga, koje možda nisu uvek jasno definisane.

Pominjali ste decu/brak

Ukoliko muškarac makar i nanjuši groznicu i žurbu za brakom ili decom tokom faze dok se još upoznajete, velika je verovatnoća da vam se neće više nikada javiti. Muškarcima obično treba malo duže nego ženama da skupe snage i volje da ulažu emotivno u nekoga, a ukoliko prerano potegnete ovakve teme, možete upasti u sopstvenu zamku – uplašićete ga. Kada muškarac odluči da izađe sa vama, to je zato što razmišlja o tome kako ćete u početku vi učiniti njegov život boljim i zabavnijim. Žena opsednuta decom ili brakom može uplašiti i oterati čak i najvernijeg i najodlučnijeg muškarca i dovesti ga do toga da se nikada više ne javi i pobegne glavom bez obzira.

Ograničili ste njegovu muškost

Svaki muškarac želi pored sebe ženu koja će učiniti da se on oseća dobro u vezi sebe. Ženu koja otkriva i razvija najbolju verziju njega. Ukoliko radite suprotno, onda krećete u pogrešnom smeru. Muškarci vole da se osećaju kao muškarci u vezi. Žele da se osećaju muževno, sposobno, poželjno i da su potrebni. Zato, obratite pažnju na to kako se ophodite prema njemu. Da li se on zbog vašeg stava i ponašanja prema njemu oseća samouvereno i sposobno? Ili mislite da je upravo to ono što ga je nateralo da vam se nikada više ne javi? Muškarci vole da čine lepe stvari za vas, zato mu to i dozvolite, čak i ako mislite da biste sve to mogli sami. To je hrana za dušu muškarca - da može da vas zaštiti i brine o vama.

Preuzeli ste svu inicijativu

Na konto prošlog brutalno iskrenog razloga zašto vam se nikada više nije javio, morate biti svesni da muškarce uglavnom ne privlače žene koje previše potenciraju stvari i koje na sebe preuzmu svu inicijativu u vezi, pogotovo u njenom samom začetku– žene koje prve zovu na sastanak, uvek prve (ili previše) zovu, pišu mu poruke, a zatim i diktiraju uslove odnosa ili veze, kako bi bile sigurne da on neće pobeći. Možda će to tolerisati neko vreme, ali velika je šansa da će mu to u jednom momentu postati jednostavno previše, što dovede do toga da vam se više nikada ne javi, nakon što to shvati.

Previše truda

Još jedan mogući od brutalno iskrenih razloga zašto vam se nikada više nije javio, jeste da mu je upoznavanje i izlaženje sa vama bilo previše naporno i zahtevno. Previše odbojnosti, zatvorenosti, pa čak i samostalnosti od strane žene može biti odbojno za muškarce. Kako se on može uklopiti, kada ima utisak da ste uvek previše zauzeti za njega, da vam je teško prići, zadovoljiti vas i osvojiti emotivno ili da vam je previše teško da prihvatite ljubav, ljubaznost i pažnju koju on pokušava da vam pruži? Ukoliko mislite da je ovo mogući razlog zašto vam se nikada više nije javio, možda je vreme da malo popustite i više se otvorite kada je neko spreman da se potrudi oko vas.

„Ženske bubice“

Samouvereni ste, zavodljivi i puni samopouzdanja, dok muškarca donekle ne „osvojite“, a zatim, u trenutku kada mislite da ga imate u šaci, sve vaše nesigurnosti i brige isplivaju na površinu. Postajete ljubomorni, započnete prepirke ili pravite dramu. Iako ste se vi možda već vezali za njega, da biste uopšte imali prava na ovakve stvari, mora da prođe dosta vremena tokom kojeg ste izgradili ozbiljan i blizak odnos sa muškarcem. Na ovaj način, sabotiraćete taj odnos i tu vezu, pre nego što ona uopšte započne kako treba. Zapamtite, ovakvo ponašanje ne vodi ničemu, već samo može da vam odgovori na pitanje zašto vam se nikada više nije javio.

Ima svojih ličnih problema

Shvatite da ponekad muškarci nestanu i nikada vam se više ne jave, iz svojih ličnih razloga koji ne moraju da imaju nikakve veze sa vama, iako vam to nije logično. Možda je nedavno izašao iz veze i tek ponovo stao na noge, te se trenutno ne može suočiti sa novom, ozbiljnijom vezom. Možda je prošao kroz burnu vezu, a sada samo želi da uživa u svojoj slobodi. Možda jednostavno samo nema želju ili vremena da ulaže u nešto ozbiljnije, ali vam to nije dao do znanja. Bilo kako bilo, ne mora da znači da ste uvek vi odgovorni za to zašto vam se nikada više nije javio. Jednostavno prihvatite to i nastavite dalje svoju potragu za nekime ko će to hteti.