Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto upoznavanje žena nikada nije bilo lakše?

“Verujete” da je upoznavanje žena teško?

Nije.

Šta više, danas je upoznavanje žena mnogo jednostavnije nego što mislite. To opet ne znači da je jednostavno pronaći pravu ženu.

Znajte da postoje mnoge žene koje bi želele da vas upoznaju, ali je potrebno da imate samopouzdanje da im priđete kao i da posedujete veštine sa kojima ćete ih privući.

upoznavanje zena

Nije bitno mesto gde upoznajate žene, već način kako to radite

Pogledajte samo oko sebe ali i na internetu. Postoji toliko sajtova za upoznavanje i mesta gde možete upoznati žene, ALI to nije ono što vam treba.

Ono što vam treba je da se zapitate kakve su vaše komunikacione veštine, kakvo vam je samopouzdanje i da li znate na koji način da privučete žene.

A kada budete znali kako da privučete žene, nećete se više brinuti niti biti nervozni kada treba da im priđete, kontaktirate i stupite u kontakt sa njima, jer ćete tada većini pravih žena biti privlačni.

Tajna kako postati privlačan ženama

Koje 4 greške muškarci čine kada je upoznavanje žena u pitanju?

Upoznavanje novih žena je jednostavno, kada to radite na pravi način i kada znate kako. Sve što treba je da ženi priđete sa samopouzdanjem, na jedan jednostavan način i fokusirati se da ih vaša ličnost i karakter, privuče. U suštini, sve je mnogo jednostavnije nego što većina muškaraca to danas misli.

Međutim, ukoliko činite ove 4 greške, vrlo verovatno ćete sebi reći da je upoznavanje novih žena, danas ogroman izazov.

1. Verujete da je žena ta koja ima moć

Ukoliko želite da upoznajete nove žene, potrebno je da razumete da ste vi taj, koji ima moć i koji treba da vlada situacijom. Ako verujete da ste zato što ste dobili šansu da upoznate ženu, srećan čovek, žena će to osetiti i vrlo verovatno da će vas zbog toga i odbiti.

Kada privučete ženu i kada se ponašate kao muškarac koji je izazov i kojeg je jedva čekala da upozna, ona će biti ta koja će tražiti šansu da bude sa vama. Tada ste vi taj koji ima moć i koji odlučuje da li ćete se vi viđati sa njom ili nećete.

2. Previše se trudite da je impresionirate

Kada lepa žena oseti da se previše trudite da je impresionirate iz razloga zato što mislite da je niste vredni, ona će momentalno izgubiti interesovanje za vas.

Ukoliko je u pitanju situacija sa ne toliko atraktivnom ženom, ona će u većini slučajeva njemu pružiti šansu iz razloga što vidi da muškarac nema dovoljno samopouzdanja i da ne zna kako da postupa sa ženama.

Mnogi muškarci zbog ovoga, većinu života prihvataju ono što nije najbolje za njih jer se sve svodi na činjenicu da ti muškarci, se ne osećaju kao da su dovoljno dobri za atraktivne žene.

Istina je ipak, malo drugačija.

Vi ste dovoljno dobri za većinu dobrih žena.

Žene čekaju da to shvatiš.

3. Previše ste ljubazni

Da se razumemo, nema ništa loše u tome biti ljubazan prema ženama, naprotiv, ali ako preterujete u nadi da ćete joj se zbog toga svideti i da ćete dobiti šansu kod nje, onda ćete u većini slučajeva biti odbijeni od strane atraktvnih žena.

Zašto?

Zato što muškarci koji ne znaju kako da privuku žene, veoma često brinu o tome šta će i kako će nešto reći, kako ne bi bili odbijeni. U tom slučaju, oni će stvarno biti previše ljubazni i učtivi, sve kako bi izbegli moguće “nesporazume”.

Ono što ti muškarci ne shvataju je da, kada ženu privuče muškarac, ona ga neće odbiti zbog nekih stvari koje je rekao ili zbog stvari sa kojim se ona ne slaže sa njim. Sve dok je on opušten i ležeran, on može da kaže šta hoće a njoj će se on i dalje sviđati, jer oseća seksualnu privlačnost.

Kada žena upozna muškarca koji se plaši da ne kaže nešto pogrešno, vrlo brzo će joj dosaditi i prema njemu neće pokazati određenu dozu poštovanja. Zbog toga, gledaće ga kao slabića dok se on trudi da bude što više ljubazniji, jer misli da je to jedini i pravi način da dođe do njenog srca i da će mu zbog toga, biti ukazana šansa.

Ono što je potrebno uraditi je da budete seksualno privlačni ženi jer će vas tada više ceniti.

Čak i ako ste dobar momak ali ne govorite niti šta radite da izazovete seksualnu privlačnost, ona neće pokazati interesovanje za vas odnosno neće pokazati interesovanje za ništa više, osim prijateljstva.

4. Vaša priča je dosadna

Kada žena upoznaje muškarca, ukoliko ne postoji iskrica i uzbuđenje, žena vrlo lako gubi interesovanje.

Mnogo muškaraca ne zna šta je potrebno da bi se pojavila iskrica između njih i zbog toga, sa njima pričaju na jedan ozbiljan, direktan i previše logičan način, kao na primer “Čime se baviš u životu”, “Odakle si”, “Koje si godište” i slično…

Nijedno od ovih pitanja neće izazvati uzbuđenje kod žena.

Upoznavanje žena je jednostavno…

Da, tako je. Upoznavanje žena nikada nije bilo jednostavnije.

Ali, ako ste jedan od većine muškaraca koji ne zna kako da privuče ženu tokom konverzacije, upoznavanje žena može biti teško, i ponekad, veoma iscrpljujuće. Možda ste i pomislili da odustante.

Ali, nemojte razmišljati tako.

Vi ste mnogo bolji nego što mislite.

Veoma lako možete učiniti da budete privlačniji ženama, bazirano na tome šta govorite i šta radite.

Vi to možete.

Samo nemojte odustajati...