Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto treba da ostaviš muškarca, koji nije siguran u vas i vašu vezu?

Upoznavanje novih partnera može da bude teško i iscrpljujuće, te zato kada konačno pronađete nekoga do koga vam je stalo i sa kim možete zamisliti da provedete ostatak svog života, lako je prevideti stvari koje nisu idealne u vezi. Prava ljubav zahteva da se oba partnera u vezi obavežu da će se potruditi, kako bi veza uspela. Ukoliko se neko sa vama igra stavom „vruće – hladno“, može biti teško precizno prepoznati kada je vreme da dignete ruke i stavite tačku na tu vezu, pogotovo ukoliko vam je do osobe stalo. Raskid nikada nije jednostavan, ali danas ćemo vam dati pet čvrstih razloga zbog kojih treba da raskinete sa svojim partnerom i krenete dalje sa svojim životom, ukoliko on "nije siguran" u vas ili vaš odnos, te uštedite sebi vreme i muke.

nije siguran u mene

Morate raditi ono za šta on nema snage

U svojim trenucima slabosti, kada je usamljen, tužan i potrebna mu je zagrljaj, pomoć ili podrška, on će vam se vratiti i biti vaš. Biće vam prelepo dok ste zajedno, ali čim se oporavi i ponovo stane na noge, ponovo će preispitivati da li je to prava veza, i da li ste vi prava osoba za njega. Dakle, s ovakvom osobom, bićete konstantno u začaranom krugu, u kojem će malo biti vaš, a malo bežati od vas, te vas povređivati iznova i iznova.

Čeka vas neko ko će biti siguran u vas

Postoji neko za vas, ko vas neće smatrati 70% onoga što žele, već će biti potpuno, 100% sigurni u vas i u to da vas žele pored sebe. Uskraćujete sebi šansu da imate ovakvog partnera time što gubite vreme na nekoga ko nije siguran u vas, a ujedno, lišavate i ovakvu, dostojnu osobu, vas, dok sebe poklanjate nekome ko čak nije siguran u to da li vas uopšte želi. Razmislite o tome.

Život je previše kratak za pogrešne izbore

Kad naiđete na pravu osobu za koju ste sigurni da ste vi njihov prvi i jedini izbor, već ćete osećati kao da nema tog vremena na ovom svetu koje vam je dovoljno da se volite. Stoga, zašto biste onda potrošili čak i delić tog konačnog, dragocenog vremena sa nekime ko čak nije ni siguran u svoju ljubav prema vama?

Čak i kada je s vama, ne dobijate najbolje od njega

Pitate se kako to mi znamo? Znamo, jer kada čovek nije potpuno investiran u nešto, kad još nije odlučio da ste vi ta „prava“ osoba, uvek će se suzdržavati. Neće ulagati toliko svoje energije, emocija, vremena, truda, neće se truditi da napravi gestove koje bi inače uradio i tako dalje. Stoga, vi zapravo dobijate ostatke, mrvice, čak i kad vam se čini da je sve dobro. To je uvreda za vaše vreme. To je uvreda za to koliko vam je stalo do ove osobe. Ovo je kao da da idete na predstavu svake večeri, a glavna uloga se čak ne udostoji ni da se pojavi.

Veze zahtevaju dovoljno truda i sa pravom osobom, a kamoli pogrešnom

Kada se dvoje ljudi nađu i sigurni su po pitanju jedno drugog, i dalje će povremeno biti problema, ali će se i dalje truditi svakog dana da rastu, da se poprave, daju više. Ključ je u tome da bismo u vezi trebali davati više kako bismo bili najbolja verzija sebe, a ne kako bismo samo bili „dovoljni“. Trebalo bi da nekome budemo dovoljni samom time što smo to mi, a sve ostalo je napor da budemo najbolja verzija sebe, za svog partnera. Ne trudite se da nekome budete dovoljni. Pronađite nekoga za koga ste dovoljni takvi kakvi ste, a zatim se potrudite da budete još bolji, jer je ta osoba to zaslužila.

Vidite, muškarci mogu reći da su nesigurni po pitanju vas iz mnogo razloga, koji mogu zaista biti i opravdani. Možda radi više poslova. Možda prolazi kroz težak period u životu. Možda mu se iznutra događa nešto, čime se trenutno ne može baviti. Ipak, vas trenutno ne treba da zanimaju njegovi razlozi, već vaša stvarnost. Ona gde pružate nekome svoje vreme, ulažete energiju, dajete svoje emocije na dlanu, sve to nekome ko nije siguran u vas. Život je prekratak da biste ga proveli sa nekim ko nije siguran da vas želi pored sebe. Podesite vaše standarde iznad toga.