Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto su žene koje su dugo same u životu, srećne?

Možda nisu navikle da budu nečija “devojka”. Možda je takva žena bila sama, ceo svoj život. Možda imaju bivše ljubavi, koje su ih ili su ih oni napustili, a možda im je samo potrebna pauza, jer su se zasitile upoznavanja.

Žene, koje su dobar deo svog života same, uglavnom su veoma srećne. Evo i zašto.

srecna zena

Zašto su žene koje su dugo same, srećne žene?

Srećne su zato što ste osećaju udobno u svojoj koži i u svom društvu. One mogu da provedu ceo dan i noć same i da se ne osećaju usamljeno. One mogu da odu na ručak u restoran ili u šoping, a da se ne osećaju loše zato što nemaju društvo drugih ljudi. Zapravo, one vole da budu same.

One su srećne jer imaju svo vreme ovog sveta da budu “sebične”, da se posvete sebi i svojim ciljevima. One su žene koje znaju šta žele, znaju šta im je bitno u životu i rade na tome. One su žene koje su pune energije, posvećene i strastvene.

One su srećne, jer znaju da za njih, ljubav u vezi sa nekim, nije centar univerzuma. Njihova životna svrha, nema veze sa pronalaženjem partnera. One ne vijaju momke - one vijaju svoje snove, za bolju budućnost.

Devojke koje su dugo same su navikle da žive samačkim životom. I u tome, uživaju. Pomisao na to da se možda nikada neće udati, ih ne uzrujava. One uživaju u takvom životu. Tišina im ne smeta, tišina ih inspiriše.

Kada upoznaju nekoga i odluče da budu u vezi sa njim, to mora da bude neko ko će im biti izazov i ko će ih motivisati da budu još bolje. Neko ko joj čuva leđa, dok ona hrabro korača, spremna da pokori ceo svet. Neko ko će biti ponosan i srećan zato što je ona uspešna žena. Neko ko je smatra privlačnom, zato što ne želi da se ona i njeni planovi, žrtvuju zbog njega.

Žene koje su dugo bile same su jake osobe. One ne gube sebe, kada vole. One neće spuštati svoj moral, neće odustajati od svojih snova, samo da bi ugodile svom partneru.

I zato, ove žene su na kraju srećne, jer traže nekoga ko će uneti više sreće i radosti u njihov život, nego što one to već imaju. Nekoga ko će je voleti više i jače, nego što ona to može.

Nekoga ko je ispunjen i srećan, sam.