Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 razloga zašto su mnoge žene preko 35 godina i dalje same (a žele i traže partnera za brak)

Da li ste žena koja ima više od 35 godina a sebi ste postavili pitanja kao što su: “zašto sam i dalje sama” ili “zašto ne mogu da pronađem dečka/partnera/muža za brak”?

Sve više i više, okružen sam ženama koje imaju preko 35 godina a koje žele da stanu na "ludi kamen", ali ipak, ne mogu da pronađu partnera koji bi im odgovorao.

One su čule koja su najbolja mesta za upoznati muškarce, bile su na sastancima koji su im drugi ugovorili, pokušale su i sa sajtovima za upoznavanje, ali ipak, nešto nedostaje - venčani prsten…

Uglavnom, ove žene su obrazovane, imaju dobre poslove i karijeru, stambeno su obezbeđene, izgledaju dobro i ništa manje, one su kvalitetne žene i sigurno, dobar “materijal” za suprugu.

Ali, šta je to što nije u redu? Zašto su tako kvalitetne žene i dalje same?

U razgovoru sa takvim ženama, mnoge od njih veruju da su problem - muškarci. Muškarci u njihovim godinama žele mlađe devojke koje nisu toliko ostvarane ili takozvane “kuguarke” koje su obezbeđene materijalno i kojima nije potreban muškarac da bi ih finansijski izdržavao da bi mogli da ostvariti zajedniči život.

Ali, pošto sam i sam veoma radoznao, volim da postavljam pitanja i da ulazim, ponekada možda i previše, u dubiozu. I moj zaključak je, da ipak, nismo mi muškarci uvek ti do kojih je problem.

To može biti način kako se ove žene, osećaju prema sebi ili prema onome što projektuju izvan sebe što ih limitira u njihovim mogućnostima da pronađu partnera za brak.

Mnogi od nas ne razumeju da, onako kako se osećamo duboko u nama, to se i projektuje izvan nas. Ako imate predrasude, ako ste cinični ili niste zadovoljni sa sobom, bez obzira na to da li vam je sređena frizura po poslednjoj modi, da li redovno idete kod manikira, da li trenirate i pazite na ishranu, vaš izgled će reflektovati to kako se osećate iznutra. Ako ste žena koju je, dok ste još bili dete, otac napustio ili ignorisao ili ste možda bili u vezi sa momkom koji vam je nešto loše uradio dok ste bili dosta mlađi i te traume niste rešili, onda su velike šanse da ćete privlačiti i takve, pogrešne muškarce.

zasto su starije zene i dalje same

4 razloga zašto su žene preko 35 godina i dalje same

Kada se muškarac interesuje za vas, on će vas pogledati i u većini slučajeva, znaće kakva bi budućnost mogla biti sa vama. Postoje stvari koje morate da pogledate duboko u sebi, svaki put kada tražite nešto ili nekoga. Te misli su, uglavnom razlozi zašto većina žena preko 35 godina želi da stupi u brak, ili ne.

Život vas je naučio da budete kritični

Muškarci su emotivni, isto kao i žene. Da, oni uživaju u seksu, ali takođe žele nešto više od toga. Oni traže ženu sa kojom mogu da grade život, koja je ljubazna i puna ljubavi.

Postoji jedna izreka koju često možemo čuti : “muškarci vole kučke” i to je nešto što je pogrešno protumačeno od strane mnogih žena.

Muškarci vole žene koje imaju samopouzdanja i koje su u stanju da vole sebe, jer samo tako, mogu da vole i druge. Muškarci ne vole zle žene. A ako muškarca ipak privlači takva žena, to govori nešto o njegovoj porodici i načinu na koji je odrastao. Zbog toga, budite oprezne, jer da li stvarno želite da budete sa muškarcem koga privlače takve žene?

Moguće je da su vaši standardi iskrivljeni

Veoma često, žene koje žele da se udaju, traže nekoga ko je dobrog fizičkog izgleda. Seksualna privlačnost jeste bitna, ali kada je u pitanju budući muž, tada su su neki drugi kvaliteti mnogo važniji, kao na primer njegov karakter i iskrenost.

Ukoliko postoji određeni nivo “slatkoće” koje vaš budući partner za brak mora da poseduje, pogledajte sebe u ogledalu, bez šminke, jer će vas vaš muž tako viđati, svako jutro kada se bude budio pored vas.

Biti iskren prema sebi "nema vrednost"

Većina slobodnih žena preko 35 godina koje žele brak su u vezama sa muškarcima koje i ne vole baš, niti vide budućnost sa njima. One često umeju da ih lažu i govore im stvari kao što su “da, sasvim je u redu ako se ne uzmemo”. Ali, na taj način, one povređuju i lažu sebe, zato što nisu iskrene prema sebi i ne govore šta je to što one stvarno žele.

Šta više, takve žene često mogu i da započnu zajednički život, da posvete mnoge godine života muškarcu koji im se nikada neće posvetiti u potpunosti, zato što se plaše da ako im kažu istinu, on će je on napustiti.

Ako želite da se udate, stavite to muškarcu do znanja i nemojte se skrasiti sa muškarcem koji flertuje sa svakom ženom, koja mu je u blizini.

Ne volite sebe…

Žene koje su dugo same, često postaju previše fokusirane isključivo na sebe same. Tada počinju da primećuju sve njihove mane, naročitu kada je u pitanju fizički izgled. A što se ovo više dešava, time više odbijaju druge.

Nedugo zatim, počinju da obraćaju pažnju na to što su same i počinju da razmišljaju u pravcu da ne zaslužuju nikoga.

Kada on traži nju, ženu za brak, bilo kakav “vajb” mržnje prema sebi, on će moći da oseti. Tada muškarci misle da takva žena neće moći da ih vole viši, nego što voli samu sebe. Jer, ako ne volite sebe, kako možete voleti nekog drugog?

Jedan od glavnih razloga zašto bi trebali da uđete u brak je zato što druga osoba izvlači najbolje iz vas, kao i obrnuto. Sama pomisao da ne želite da delite vaš život sa nekim, je mnogo gora nego pomisao da ćete izgubiti sve ostalo u životu. Zbog toga, potrebna je posvećenost partnera, sa obe strane.

Brak je stil života. Zaveti koje dajete jedno drugom na dan venčanja su svetinja.

Radite na tome da postanete što je moguće bolji partner i sve će doći na svoje.