Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto se plašiš mog samopouzdanja?

Nemoj me se plašiti.

To što znam šta želim, ne znači da ću odbiti svakog ko se ne uklapa u moju ideju o pravom muškarcu kakvog tražim. Osvoji me, takav.. Drugačiji, ali iskren. Realan. Šarmantan i duhovit.

Da, imam samopouzdanja ali ne znači da sam nadobudna ili umišljena, razmažena ili nerealna. To samo znači da sam naučila da cenim sebe i da tražim za sebe samo najbolje od života jer znam da ne zaslužujem ništa manje od toga.

Prepoznaćeš me po jakim bojama na usnama, noktima, telu. Ja volim boje jer one vedre i najtmurniji dan i jednostavno oslikavaju kako se ja osećam i koje su boje mog duha.

Danas se osećam plavo.

Tužna sam jer si ti još jedan u nizu koji je otišao jer sam bila prejaka za njega. Nije očekivao toliku snagu, energiju, muževnost kod jedne žene. Ne muškobanjost, već muževnost.

strah od samopouzdanja

Šta mislim kad kažem muževnost?

To da sam zaštitnički nastrojena prema sebi, prema onima koje volim. To da sam džentlmen prema drugim ženama jer znam da zaslužuju malo pažnje i topline koje ne dobijaju od muškaraca. To da držim vrata drugima i puštam ih da prođu jer ja ne žurim nigde i znam da će im malo ljubaznosti ulepšati dan. To što pušim cigaretu, dok sam naslonjena na šank kao da nemam ni jedne brige na svetu, a imam ih mnogo, samo što im ne dozvoljavam da me slome.

Tužna sam...

Otišao je još jedan koji nije znao kako da zauzda vetar i kako da se prepusti toploj plimi moje ljubavi. Još jedan koji se utopio u moru moje ličnosti. Svi bi hteli takvu ženu: atraktivnu, inteligentnu i pomalo drčnu, a kada je upoznaju, beže glavom bez obzira jer ne znaju kako s njom, kako s tako odlučnim bićem da postupaju. S ženom koju ništa ne može slomiti.

Nemoj da bežiš... Ja sam samo žena i ispod moje čvrstine se krije nežna dama u nevolji kojoj treba vitez na belom konju. Jedina razlika je što ja umem da živim bez viteza i ne treba mi da bih se osećala celom. Treba mi jer želim da volim.

Želim da volim i da budem voljena.

Moje samopozdanje treba da ti laska jer najmoćniji ljudi pored sebe imaju jake žene koje ih motivišu, koje im daju snagu za nove poduhvate, koje su im inspiracija...

Pitanje je samo da li si ti dovoljno snažan čovek za mene? Dokle god poklekneš posle prvog sastanka i kažeš da ipak, nismo jedno za drugo, znam da nisi dovoljno jak da priznaš svoje slabosti nekome kao što sam ja jer se plašiš da ću te ismejati, ali grešiš.

I ja sam krhka.

I mene boli.

I ja želim srećan kraj s nekim ko me voli.

Samo što ne dozvoljavam da mi život prolazi u čekanju i živim svaki dan kao da je poslednji. Smejem se, pijem, glasna sam, dominantna i živahna jer znam da je to ono što moram da učinim da bih bila srećna sama sa sobom, dok ne dođeš ti da me ukrotiš i skloniš pod svoje krilo gde ću biti pitomija (ali i dalje svoja).