Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto se odjednom prestao javljati i kako vratiti interes muškarca?

On se ne javlja. Iako je rekao da će se javiti. Sve je bilo sjajno, no on je odjednom naglo zahladio. S vremena na vrijeme pogledavaš u mobitel, tražeći opravdani razlog zbog kojeg se ne javlja – iako je rekao da će se javiti, iako je on bio taj koji je od početka inicirao susrete. Prođe, dan, dva, tri dana. Prođe i tjedan dana. Od njega ni traga ni glasa. Izgleda da nije toliko zainteresiran kao što se doimao u početku. Sve je to pomalo zbunjujuće. Što se ovdje dogodilo? Je li cijelo vrijeme lagao i nudio iluziju veze? Koji je razlog tako iznenadnoj promjeni u ponašanju? Zašto se odjednom prestao javljati i kako vratiti interes muškarca? Kako nezainteresiran muškarac postaje muškarac u šaci?

zasto se vise ne javlja

Zašto se više ne javlja?

Da, i više je nego jasno – dotični muškarac je naglo izgubio interes. Kako, zašto i što u činiti po tome pitanju? Čitajte pažljivo!

Drage moje dame, jedno morate znati – muškarci lako mijenjaju mišljenje. Postoji loša i dobra vijest. Loša vijest je ta da im treba puno manje vremena da izgube interes, u odnosu na vrijeme koje im je potrebno da se istinski zainteresiraju za određenu ženu. Dobra vijest je ta da ipak možete „okrenuti karte“ u svoju korist, naravno – ako znate kako.

No dobro, koji je razlog tako iznenadnoj promjeni u ponašanju?

Razlog je vrlo jednostavan: on se tada tako osjećao, a sada se više tako ne osjeća. OK?

Naravno da postoje frajeri koji imaju već uhodanu neiskrenu priču koju prodaju ženama – kao dio svojeg osvajačkog programa. To su frajeri koji znaju što žene vole i kako ih odobrovoljiti pričama o slatkim mačićima, veseloj dječici, dalekim egzotičnim putovanjima i kućici u preriji. Nakon nekoliko uzbudljivih noći, oni nestaju, i odjednom izgube mobitel i bilo kakav doticaj sa svijetom. Jasnog objašnjenja za njihovo nejavljanje uglavnom nema. I neće se niti potruditi da objasne razlog nejavljanja. Uglavnom su okupirani i zaneseni osvajanjem neke druge žene pa će hladno i bez milosti ignorirati poruke i pitanja ove druge. Uvijek postoje takvi muškarci.

Ipak, u većini slučajeva muškarac doista misli ono što vam govori na samom početku ljubavnog odnosa. Muškarci naime žive u sadašnjem trenutku, i samim time na prvim spojevima ne razmišljaju previše o budućnosti veze. To je faza u kojoj muškarac traži izazov, a osjećaj uzbuđenja oko osvajanja zanimljive žene stvara određenu euforiju u zraku.

Početni zanos često biva jači od razuma i muškarac tada može obećati stvari za koje niste čule.

U takvim trenucima, muškarac zapravo ne razmišlja da ta obećanja neće moći ispuniti. Ovo se osobito odnosi na trenutke zanosa gdje muškarac ne razmišlja jasno svojom glavom, već njime upravlja testosteron (spolni hormon koji upravlja muškim seksualnim nagonom i raspoloženjem). Zapravo, što je veći nivo testosterona u određenom trenutku, to je veća inspiracija za obećanja. Uz slatka obećanja, neće nedostajati ni spretno upakirani komplimenti – jer to je faza u kojoj muškarac daje sve od sebe kako bi impresionirao ženu koja mu se sviđa. Osobito ženu koja mu je na neki način nedostupna – koji je možda iz bilo kojeg razloga smatrao neosvojivom. Ta žena ima veću vrijednost od drugih žena u njegovim očima i uložit će dodatan trud kako bi ju osvojio. Tada sve postaje bajkovito, sve do trenutka kada prestaje biti bajkovito i on prorijedi javljanja ili pak jednostavno nestane.

POVEZANO : Da li zavodnik može da prestane da bude ženskaroš?

Tu dolazimo do glavnog dijela zagonetke – zašto se više ne javlja, a on je bio taj koji je cijelo vrijeme inicirao komunikaciju? On je bio taj koji je zvao na kave, večere i organizirao druženja. On je bio taj koji je ustrajno tražio priliku kod žene koja ga možda baš u početku i nije razmatrala kao potencijalnog partnera. Možda mu i nije namjeravala dati priliku. Ipak, on je cijelo vrijeme bio ustrajan i u konačnici uspio u svojem naumu. Šarmantan, slatkorječiv, zanesen njezinom pojavom, sipao je komplimente iz rukava, da bi s vremenom probio obrambeni štit te nedostupne dame, koja se iz tajnovite mačke odjednom pretvorila u slatko mače koje prede u krilu. U konačnici, zašto i ne, kada je shvatila da joj se sviđa i da je spremna za sljedeći korak – vezu? Jedini je problem što ON još o vezi i ne razmišlja. Njemu je na samom početku bilo zabavno. Uzbudljivo. Bio je lovac na zadatku. Uspijevalo mu je izvesti tako prekrasnu zanimljivu ženu već na nekoliko spojeva. Da, sve je bilo zanimljivo. Sve dok se ta ista, do nedavno nedostupna žena, nije pretvorila u onu “uvijek dostupnu” i “spremnu za vezu”. Odjednom pada njezin obrambeni štit i onda zauzima ulogu djevojke, iako o vezi nije bilo govora.

I pogodite što se onda događa?

Njemu prestaje biti zanimljivo. I odjednom odluči napraviti malu distancu. Sada se ovako osjeća i shodno tome – djeluje. Vrlo jednostavno, zar ne? Onaj pravi je odjednom nestao s lica zemlje. Zašto je taj muškarac, koji je donedavno lovio svaku mrvicu pažnje bačenu u njegovu smjeru, odjednom zahladio?

Idemo vidjeti o čemu je riječ:

– ON se odjednom više BAŠ I NE JAVLJA. I što se onda dogodi? Kroz tvoju glavu prođe stotinu scenarija, a svaka prijateljica koju nazove ima svoju teoriju o tome zašto se on odjednom ne javlja i što bi mu ona trebala reći. Zbunjena si i ne znaš koga poslušati. Jedna stvar je jasna – NEŠTO NE ŠTIMA. Nešto nije u redu. A ti ćeš saznati što je to. Ionako čini se – nemaš što izgubiti.

Nakon dužeg razmišljanja, postaješ već poprilično ljuta i ujedno spremna dotičnog suočiti s istinom. To izgleda otprilike ovako:

– Oprosti, ali nešto se čudno događa s tobom u zadnje vrijeme. Ne želiš više da se viđamo, ili što?

– Što se događa? Nisi mi odgovorio na prošle dvije poruke. Ako se više ne želiš viđati, reci! OK?

– Mislila sam da si drugačiji, ali isti si kao svi. Ne moramo se više viđati, ali budi fer pa reci…

Njegova reakcija?

Muškarac gotovo uvijek u ovakvoj situaciji biva posve izbezumljen. Čak i ako zna da je za nešto “kriv” i da je možda zvučalo obećavajuće – ono što je govorio na prvih nekoliko spojeva.

Muškarac se osjeća prozvan, a oni ne vole biti za bilo što prozvani.

I što se tada dogodi? On se prestane javljati jer TADA IZGUBI interes.

Ako je prethodno i napravio svjestan odmak da procijeni želi li dalje ulagati u taj odnos – ako i nije bio siguran – tada postaje siguran da NE ŽELI. Tada njegov interes nestaje i to – BRZINOM SVJETLOSTI.

Ono što se nama ženama možda i čini kao sasvim legitimno pitanje u danoj situaciji, njima predstavlja PRITISAK. I bez obzira što vam je na nekoliko prvih spojeva gugutao slatke riječi kao golupčić, to ne znači da je dotični spreman da bude prozvan za svoje iznenadno nejavljanje.

U konačnici, drage moje, nije niti važno zašto je on iznenada prorijedio javljanja, važno je KAKO ĆETE VI NA TO REAGIRATI.

O tome zapravo ovisi u kojem smjeru će krenuti vaš odnos. Ne zaboravimo da muškarci nemaju isti timing što se tiče vezivanja – kao žene. I nemaju isti pogled na ljubavne odnose.

Što učiniti kada ON prorijedi javljanja i kako okrenuti karte?

Doista, što onda učiniti kada ON prorijedi javljanja? Kako vratiti njegov interes? Ako pretpostavimo da se viđate tek nekoliko tjedana?

NIŠTA. OK? Baš ništa.

Nastavite dalje sa svojim životom i ne obazirite se na činjenicu što se nije javljao nekoliko dana ili vam nije odgovorio na SMS. Mogući uzroci takvoj promjeni ponašanja su brojni, a onaj najizgledniji jest da je iz nekog razloga za vas počeo gubiti interes. Kako god da bilo, njegovo nejavljanje ne znači nužno da je stvar završena, dok vaša reakcija na njegovo nejavljanje vrlo brzo stavlja “pečat” na njegovu neodlučnost. Ako prihvatite činjenicu da odnos koji ste započeli i nije uzeo neke ozbiljne razmjere i nastavite život bez razmišljanja o objašnjenjima koje smatrate da vam dotični duguje, stvari će se promijeniti – u vašu korist.

Drugim riječima, ako se muškarac s kojim se viđate relativno kratko vrijeme, počne hladiti – “smanjite ulog”. Ne prozivajte ga i ne ispitujte pitanja ZAŠTO i KAKO. Samo produžite dalje bez pitanja. Tada će vas isti muškarac poželjeti slijediti.