Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto sajtovi za upoznavanje ne funkcionišu za većinu muškaraca?

Da li ste i vi muškarac koji koristi razne sajtove i aplikacije za upoznavanje, provodi sate na sajtovima gledajući profile i šalje poruke atraktivnim i lepim ženama, i možda i dobije po neki odgovor, ali retko kada od onih žena sa kojim bi želeli da odete na “ljubavni sastanak”?

Ne brinite, niste jedini. Veliki broj muškaraca koji su koristili sajtove i aplikacije za upoznavanje - nikada nisu otišli na sastanak, iako provode mnogo sati gledajući profile i šaljući poruke.

zasto sajtovi za upoznavanje ne funkcionisu za vecinu muskaraca

Koje su 2 glavne prepreke i zašto sajtovi za upoznavanje ne funkcionišu za većinu muškaraca?

1. Većina sajtova i aplikacija za upoznavanje ima mnogo više registrovanih muškaraca nego žena. To znači da je konkurencija velika i ako ne znate kako i nemate dovoljno iskustva, teško se izdvojiti iz mase.

Iz tog razloga je i pokrenut sajt za upoznavanje Lepotica i Zver, koji za razliku od drugih sajtova za upoznavanje u regionu, ima mnogo više registrovanih žena, nego VIP ZVER muškaraca, jer je prvenstveno namenjen muškarcima koji ne žele da gube vreme kada je pronalaženje partnera i srodne duše, u pitanju.

2. Većina stvari koje muškarci rade na sajtovima za upoznavanje, rade pogrešno. Čak i najmanja greška može uništiti vaše šanse da se upoznate sa ženom, i odete na prvi sastanak, koja vam je interesantna.

Vidite, što je žena lepša i atraktvnija, ona dobija više poruka. Što više poruka dobija, to postaje više probirljivija.

Iz tog razloga, ona ne želi, niti ima vremena za gubljenje da odgovara na svaku poruku koju dobije. Ako ima i najmanji razlog da vas “eliminiše”, uradiće tako.

Zbog toga, većina muškaraca ne privlači tipove žena koje želi da upozna.

Ultimativni vodič za upoznavanje preko interneta

Koja su 4 glavna razloga kako većina muškaraca, sabotira same sebe?

 1. Korisničko ime im je generično - ne pokazuje kreativnost, orginalnost niti izaziva zainteresovanost
 2. Fotografije na profilu, im nisu dovoljno atraktivne i privlačne - da li ste čuli za izreku “nikada nećete dobiti drugu šansu da ostavite prvi utisak”? Tako je i sa fotografijama na vašem profilu. Ako je vaše slike ne privuku, šanse su minimalne da će vam odgovoriti na vašu poruku.
 3. Profil/opis/biografija na profilu je, manje-više, ista kao i na drugim profilma muškaraca - bez obzira da li je ona na sajtu zato što traži nekog za zabavu, povremeno viđanje, partnera ili muža, ona želi da vidi da shvatate online upoznavanje ozbiljno. Jer, zašto bi odgovorila na poruku nekome ko ne može sebe da opiše na originalan i jedinstven način, u samo nekoliko rečenica?
 4. Prva poruka koju ste poslali je dosadna - Lepa, atraktivna i kvalitetna žena dobija veliki broj poruka. Njeno sanduče sa porukama je preplavljeno sa istim porukama tipa “Hej”, “ćao”, “kako si”, “šta radiš”… Ako ste i vi poslali takvu prvu poruku, zaboravite na odgovor.

Većina muškaraca je isključivo fokusirana na “internet” deo upoznavanja, što znači da mnogo vremena provode gledajući profile, šalje ogroman broj poruka, jednu za drugom.

Dobra vest je da se upornost isplati, ali loša vest je da jedan prosečan muškarac, mora da pošalje VELIKI broj poruka, kako bi dobio JEDAN odgovor, koji u većini slučajeva, ne vodi nikuda.

Koja su rešenja i kako da postanete uspešan u online upoznavanju u 4 koraka

U suštini, rešenja su jednostavna, ali ne i laka, ukoliko se (ne) pridržavate nekih “zlatnih pravila” online upoznavanja.

Sve što treba je da odmah privučete njenu pažnju sa vašim profilom i porukama, a zatim provedete minimum vremena, pre nego što se dogovorite da se vidite.

Biti uspešan u online upoznavanju je isto kao i biti uspešan u bilo čemu drugom u životu - za to je potrebna praksa i uloženi trud.

1. Izaberite sajt za upoznavanje koji odgovara vama

Ako ne želite da gubite previše vremena i živaca, fokusirajte se na sajtove i aplikacije za upoznavanje koji odgovaraju vama. Nisu svi sajtovi za upoznavanje isti.

2. Neka vaše fotografije budu atraktivne i privlačne

Razlika između upoznavanja preko interneta i upoznavanja u stvarnom životu je to što se fizičko upoznavanje, ostavlja za prvi sastanak.

Prvi utisak je sve, kada je online upoznavanje u pitanju. Ako se ne potrudite da postavite vaše najinteresantnije fotografije, vaša poruka je “osuđenja na propast”, pre i nego što ste kliknuli na “pošalji”.

Zanimljive fotografije će privući ženu da proveri vaš profil, i odgovori na vaše poruke. Čak i ako ne izgledate kao Tom Hardi, nemojte brinuti. Atraktivne fotografije mogu da prevaziđu seksi fizički izgled.

Pretpostavljamo da ste čuli za teoriju evolucije i da žene smatraju privlačne one muškarce, koje bi njihovoj deci osigurali najbolju moguću šansu za preživljavanje.

I zbog toga, biologiju ne možemo poricati - većina žena želi “alfa muškarca”.

Zato, postarajte se da vaše fotografije prikazuju sve te vaše seksi i muške osobine jednog alfa muškarca - da imate krov nad glavom, da ste pristojno obučeni, da imate dovoljno finansijskih sredstava da imate zanimljiv društveni život, da možete sebi da priuštite putovanja. Uglavnom shvatili ste poentu - pokažite joj da imate dovoljno zanimljiv život na način kako bi ona, poželela da bude deo njega.

U zavisnosti koji sajt za upoznavanje koristite, uglavnom možete postaviti veći broj slika, što ne znači i da treba tako da uradite.

Broj fotografija na vašem profilu bi trebao da bude između 3 i 6.

Zašto?

Zato što je teško dati veću sliku o vama u manje od 3 fotografije a teško je izgledati dobro na svakoj, ukoliko ih imate više od 6.

Broj fotografija koji ste postavili na svom profilu, utiče mnogo na broj odgovora koje ćete dobiti, odnosno na broj sastanaka koje ćete imati, ili ne.

Kakve su fotografije ok?

 • koristite kvalitetnu kameru, bez filtera
 • uvek ubacite minimum jednu fotografiju gde se vidite celi, naravno sa odećom. Kao i što vi želite da vidite fotografiju žene sa kojom se dopisujete, od ramena pa na dole, tako i ona želi isto
 • fotografije sa putovanja

Kakve fotografije nisu ok?

 • fotografija u odrazu ogledala u kupatilu, pogotovu ako ste bez majice. Ovo odbija većinu žena, bez obzira na vašu građu tela
 • nemojte koristiti blic, jer u većini slučajeva, izgledaćete starije
 • previše eksplicitne fotografije
 • isključivo profesionalne fotografije. Jedna profesionalna fotografija ili dve su ok, ali ukoliko je vaš ceo album takav, žena može pomisliti da se previše trudite kako bi je impresionirali.

Bonton online upoznavanje i 9 saveta za uspešno upoznavanje

3. Vaš opis na profilu mora da bude vrhunski

Atraktivne i zanimljive fotografije na profilu su prioritet, ali ukoliko želite da privučete kvalitetnu ženu, vaš opis, odnosno profil za upoznavanje, mora da se izdvoji od drugih. Razni sajtovi za upoznavanje imaju različite formate, obrasce i sekcije za lični opis kao i dužinu opisa, ali opet, postoje neka pravila za dobar profil, tj. opis.

Možemo reći da ista pravila koje važe i za vaše fotografije, važe i za vaš opis, odnosno biografiju. Istraživanja kažu da žene privlače muškarci koji su hrabri, inteligentni i spremni na rizik. Zato neka vaš opis opiše vaše osobine, ali na jedan zanimljiv način.

Pokažite, ne pričajte

Da bi vam objasnili na konkretan način šta mislimo sa “pokažite, ne pričajte”, daćemo vam prvo primer jednog dosadnog profila :

- "Ja sam zanimljiv, iskren, avanturista, volim da putujem. Odgovoran sam muškarac koji ima sređen život. Želim da upoznam iskrenu i normalnu devojku"

Preko 90% muškaraca ima ovakve profile, koji su sve, samo ne zanimljivi...

Umesto da napišete nešto slično kao opis iznad, nešto u ovom smislu će izgledati mnogo bolje i privlačnije :

- "Priroda posla mi je takva da nekada doručkujem u Novom Sadu, ručam u Beogradu a večeram u Nišu, ili možda u Sarajevu ili Zagrebu, u zavisnosti od obaveza tog dana. Kada nisam zauzet poslom, slobodno vreme koga nemam puno, provodim sa drugarima u prirodi na svežem vazduhu i pored vode, jer me to odmara i puni dobrom energijom. Moj idealni odmor je uz knjigu na plaži, a pauzu od knjige, koristim da bih plivao. Vožnja motorom mi podiže adrenalin, ali i volim da se opustim uz neko kvalitetno vino i večeru, koju umem sam da spremim."

Primer iznad će privući pažnju većine žena i time će ona poželeti da sazna više o vama. Plus, ovakav profil je pun zanimljivih informacija, koje žena može da pročita, između redova.

Pričajući ovakvu priču kroz opis, takođe joj dajete do znanja da imate zanimljiv posao i da ste vredni, da imate prijatelje i da cenite vaše slobodno vreme, da volite da čitate, da ste fizički aktivni, spremni na rizik ali i da znate da se opustite (i kuvate).

Vaš opis ne bi trebao da bude samo o vama, jer možete zvučati kao narcisoidna osoba. Idealno bi bilo da nekih 60-80% opisa bude o vama, a ostatak o njoj, odnosno o ženi kakvu želite da upoznate.

Par saveta za pisanje profila koji će sigurno privući pažnju većine žena :

 • Privucite njenu pažnju tako što ćete ispričati zanimljivu priču iz vašeg života, po mogućnosti sa dozom humora.
 • Ispričajte šta je to što radite i čime se bavite u životu, na jedan zanimljiv način
 • Opišite vaše hobije, interesovanja, gde volite da putuje i zašto
 • Dajte joj do znanja, kakvu ženu želite da upoznate

Saveti muškarcima, nakon 100inu sastanaka sa ženama sa sajtova za upoznavanje

4. Započnite dopisivanje na interesantan način

Online upoznavanje je igra brojeva. Kao što smo napisali na početku ovog teksta, većina muškaraca mora da pošalje veliki broj poruka, kako bi dobili jedan odgovor.

Postoji još jedna “loša vest” - žene odgovoraju na oko 5% poruka, koje prime od muškaraca preko sajtova za upoznavanje.

Ako želite da budete u tih 5%, potrebno je započeti dopisivanje na jedan interesantan i originalan način, koje povećavaju šanse za odgovor.

Umesto prve poruke poput “Ćao, kako si, šta radiš”, pročitajte njen opis, i na osnovu toga, započnite dopisivanje, po mogućnosti sa pitanjem u vezi toga šta je navela u svom opisu.

Ako ste do sada bili jedan od većine muškaraca koji nije imao uspeha u online upoznavanju i ukoliko primenite gore navedene savete, verujemo da će vam ovaj tekst dobro doći.