Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto mnogi muškarci, imaju tu "jednu" ženu, kojoj se uvek vraćaju?

Većina muškaraca, uključujući i mene, ima makar jednu ženu u svom životu, koju ne možemo da zaboravimo lako i kojoj se uvek vraćamo (makar i u mislima), bez obzira koliko smo žena upoznali pre, i posle nje.

Ali zašto je to tako?

Odgovor je mnogo jednostavan - zato što smo mi samo muškarci i zato što radimo ono najbolje što umemo, a to je - da s*ebemo stvari, jer naš ljubavni život, nije imun na gluposti koje činimo.

Pre nego što odgovorimo zašto postoji ta (jedna) žena iz prošlosti, koja je otišla iz našeg života i koje se setimo ponekad ili često od kad nismo više sa njom, moramo da objasnimo neke stvari.

zena kojoj se vracamo

Tu ženu, prvenstveno nikada nismo ni imali, ona nije bila naša, jer kao što i niko nas ne može da ima tj. da nas poseduje, tako ne možemo ni mi druge.

Ali ta jedna devojka, nije samo jedna “obična” devojka. To je ona devojka za koju mislimo da je ljubav našeg života i sa kojom mislimo da smo mogli da provedemo ostatak života, “samo” da smo drugačije postupili i da (ni)smo uradili neke stvari, koje smo uradili.

To su možda neke “sitnice”. Možda je nismo dovoljno zvali, možda se nismo dovoljno trudili da joj stavimo do znanja koliko nam znači, možda smo se pravili hladni kako bi se ona još više zainteresovala. A možda je i nešto veće u pitanju, nešto što se ne oprašta tako često a to je - prevara.

Preporučujemo : Zašto muškarci ostavljaju žene koje vole?

Bez obzira, činjenica je da nismo više sa njom, sa onom sa kojom bi želeli da budemo, a razlog je verovatno jer smo mi negde, nešto za*ebali.

Jer, ako ste vi ti koji ste bili prevareni, sumnjam da bi i dalje žudeli za njom i vraćali joj se, makar i u mislima.

Često, bez obzira na konkretan razlog, dozvolićemo sebi da izgubimo tu ženu, zbog osećaja lažne sigurnosti, koju mislimo da smo imali sa njom.

Biti komforan i osećati se sigurno u vezi je dobro, ali se previše opustiti, često može da dovede do kraja jedne veze.

Jer, kada se previše opustimo, ne prođe mnogo vremena pre nego što počnemo da uzimamo sve zdravo za gotovo.

Ovo se posebno odnosi na mnoge ljude u našim životima, pogotovu devojke ili bivše devojke, sa kojima smo bili u vezi.

Ta žena se dugo zadržava u našim mislima, nakon što se veza završila, iz razloga što tada vidimo i primetimo neke stvari, koje ranije nismo.

Generalno, tek tada počinjemo da shvatamo mnoge prave stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo, tog trenutka kada one nestanu iz našeg života.

U isto vreme, počinjemo se sećati određenih aspekata naše bivše ljubavi, koje se razlikuju od toga kakvi su oni bili u realnosti.

Na primer, tu devojku, koja je otišla i nestala iz našeg života, a dok smo bili sa njom u vezi - nismo stvarno znali i umeli da cenimo.

To se moglo desiti i sa dobrim razlogom.

Možda ste se svađali često, možda niste voleli određene aspekte njene ličnosti, ali onog trenutka kada je nestala iz našeg života, normalno je i izgubiti iz vida te stvari, zbog gubitka te osobe prema kojoj smo osećali ljubav.

Ono što želim da kažem je da, nikada nije lako kada izgubimo nešto u životu, pogotovu kada su u pitanju ljudi.

Tada je još teže.

Često, dok smo mladi i nezreli, činimo greške u našim ljubavnim životima.

Ali sve to je deo odrastanja i života - živimo i učimo.

To, ipak, ne olakšava učenje tih lekcija i često, osoba koja je nestala iz našeg života, nestala je pre nego što smo postali dovoljno mudri da znamo kako i šta treba da uradimo.

Prva “posekotina” je najdublja, i to je jedan od razloga zašto nam je teško i zašto nam treba više vremena da prežalimo tu jednu devojku, od drugih žena.

Ništa manje, uobičajeno je da je ta devojka, koja je ostavila dublji trag u našim životima, ona koja nam je pokazala šta je ljubav, jake emocije ili ona devojka, prema kojoj smo i zbog koje smo, možda i prvi put, bili svesni svojih emocija.

A kada nova žena zakorači u naš život, nekako je prirodno da je upoređujemo sa ženama sa kojima smo bili, iako to i nije najpametnija ideja.

Većina muškaraca ima takve žene iz prošlosti, i iako mogu biti povređeni s vremena na vreme, to je u stvari samo bol, koji je još jači.

Ali sve je to deo “igre” zvana - ljubav.

Ponekad dobijete, ponekad izgubite.

Ponekad je gubitak takav da ga je teško zaboraviti lako.

Možete nastaviti tugovati ili vam to može služiti kao lekcija i podsetnik, koliko veze i ljudi, u stvari, mogu biti krhki.